• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Iki yaşında çocugum var oyuncak göndermek isteyen olursa

adaercan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
107
0
16
İçel Mersin
Ben kızıma maddi sıkıntılardan dolayı oyuncak alamıyorum eger evinizde çocugunuzun oynamadıgı bir köşeye attıgınız fazla oyuncaklarınız varsa bana gönderirseniz sevinirim inşaallah allah hayrınızı kabul etsin şimdiden tşk ederim

merhaba; bahsetmiş olduğunuz konu o kadar suistimale açık bir konu ki! buarada gerçekten ihtiyaç sahibi kişilerde oldu,tam tersine bunu kullanıp topladığı yardımlarla farklı şeyler yapanlarda.bu demek değil ki siz de suiistimal ediyorsunuz.belki gerçekten ihtiyacınız var.benim asıl demek istediğim artık insanların kimseye güveninin kalmamış olması.hele ki;insanın aklına direk şu geliyor,bu kişi nette girebilecek bilgisayar ve internet sağlayıcısı var ve buna para ödeyebiliyorsa alım gücüde çok kötü olmasa gerek.oyuncaklarda evet çok marka almadığınız sürece,bim gibi a101 gibi marketler her hafta zaten çok uygun fiyata getiriyor.

merhaba; bahsetmiş olduğunuz konu o kadar suistimale açık bir konu ki! buarada gerçekten ihtiyaç sahibi kişilerde oldu,tam tersine bunu kullanıp topladığı yardımlarla farklı şeyler yapanlarda.bu demek değil ki siz de suiistimal ediyorsunuz.belki gerçekten ihtiyacınız var.benim asıl demek istediğim artık insanların kimseye güveninin kalmamış olması.hele ki;insanın aklına direk şu geliyor,bu kişi nette girebilecek bilgisayar ve internet sağlayıcısı var ve buna para ödeyebiliyorsa alım gücüde çok kötü olmasa gerek.oyuncaklarda evet çok marka almadığınız sürece,bim gibi a101 gibi marketler her hafta zaten çok uygun fiyata getiriyor.

mrb demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ve katılıyorum da ama burda yanlış anlaşılmak istemem savunma amacıyla değil sadece yanlış anlaşılmamak için bu msj yazıyorum. internetten başlayalım evimizin aşağısında int kafe var komşumuz olduğu için ücret ödemiyoruz oradan hat çektik. ben normalde pazarlamacıyım ama geçtiğimiz ay 25 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım. sıkıntılı bi gebelik geçirdim sağlık problemleri yüzünden eş dost herkese borçlandık. prematüre çocuğum hastanede 55 gündür küvezde belki inanmazsın ben 10 gündür yol parası nedeni ile çocuğumu bile göremiyorum. onun dışında 2 yaşında bir kızım var eşim asgari ücretle çalışıyo 400 lira aylık kira veriyoruz. kızımın bezi, maması öbür çocuğun bezi ve has. giderleri hesabı sen tut.intrneti kendi amaçlarımız için değil sorgulama yapıyorum sorgulama başına prim alıyorum bu işide zorla buldum sıkıntılardan sütüm kesildi stoktaki sütlere eoprotein mama istedi dktr onu almak bize çok lüks allah razı olsun bu siteden bi bayan bana yolluyor o sayede götürecem. yani gelmek istediğim oyuncak bulunduğumuz durum içinde bize çok lüks. küçük çocuk onun sağlığını düşünmek için çin malı almak istemiyoruz diğerlerinide alma gibi bi şansımız yok. beklara karı boşamak kolay gelirmiş, damdan düşenin halinden damdan düşer anlar yada tok açın halinden anlamaz gibi bir çok atasözümüz var bulunduğumuz duruma girmeden bizi anlamanızı beklemem zaten imkansız. inş beni biraz anlamışsınızdır anlatmak istediğiniz duruma girmeyi kesinlikle istemem bu güne kadar açta kaldım harama aklım bile gitmedi bırakın elimi allah bana yedirmesin iki tane melek çocuğum var allahtan korkan insanlarız yorumunuzu okudum bi kötü oldum şu anda bu yorumu ağlayarak yazıyorum yanlış anlaşılmaya sebep olduysam ö.dilerim :(

slm; yazınızda önce açıklama yapmak için yazdığınızdan bahsetmişsiniz sonra sinirlerinize ve oto kontrolünüze hakim olmayıp ata sözleriyle laf söylemişsiniz.şimdi; ben de şunu açıklamak zorunda hissettim malesef yazmış olduğunuz yazıdan dolayı.yazımı tekrar dikkatli okuma şansı bulursanız,ben sizin kişiliğinize yada mevcut açmış olduğunuz konuyla ilgili olarak sizin ata sözleriyle laf söylemenizi gerektiricek ne saygısız ne de hakaret yada küçümseyici bir yazı yazmadım.hayatta yaşamış olduklarınız yada hepimizin yaşamışlıkları ancak bizim özelimizdir ve bizi ilgilendirir.benim o yazıda asıl demek istediğim bu platformda daha düne gelene kadar duygu sömürüsü yapan, insanları kandıran kişilerin foyaları çıktı ki,insan kime inanıcağını bilemez hale geldi.kaldı ki,kendinizi savunmak adına bu cümleleri sarf ederken biraz kendinizi bu yazıyı okuyan kişilerin yerine koysaydınız benim yada burada benzer düşünceye sahip kişileri anlayabilirdiniz diye düşünüyorum.yine de içinde bulunduğunuz duruma saygı duyuyorum ve umarım herşey gönlünüzce olur.

ben o yorumu yazarken yazınızı defalarca okuyup içime sindiremediğim için cevaplama durumunda hissettim kendimi. gerçekten duyguları sömürüp insanların iyi niyetlerini suistimal eden biri olsaydım yazınıza cevap verip dallandırıp budaklandırmak yerine susup sindirmeye çalışırdım bence siz ya ne yazdığınızı bilmiyorsunuz yada yazdıklarınızın nereye gittiğini bilmiyorsunuz siz resmen bana internet kullanırken para var çocuğunuza gelince para yok milletten istiyorsunuz demek istediniz bence burda biraz empati yapıp yazdığınız yorumu benim tarafıma geçerek okursanız neden o şekilde cümleler kurduğumu anlarsınız her neyse uzatmaya gerek yok sonuçta kimse kimseyi tanımıyo ve içini bilemez ama sadece şunu söyleyebilirim eğer gerçekten beni yakınen tanımış olsaydınız bu söylediğiniz sözlerden ve düşüncelerinizden adım kadar eminimki çok utanırdınız. çünkü ben sizin beni laf altından sokmaya çalıştığınız örtü kadar iğrenç bir insan değilim. menfaat sağlamak için hassas konuları hele hele de çocuğumun üzerinden menfaat sağlayıp başka işler yapacak kadar düşük bir insan değilim. yaşamış olduklarınız buradaki dolandırıcılık yapanlar kendine münhasıllardır kimseyi bağlamaz demek değildir ki öyle insanlar oldu diye her yardım isteyen öyle olacak yardım istediğim için beni başka kılıflara koydunuz başka sayfada da kıyafet yardımında bulunacağımı söylemişim neden o yorumum içinde beni takdir etmiyorsunuz. niyet neyse lisan odur. ii akşamlar..

olayı ne kadar kişiselleştirip,ağır ve abiyane tabirler kullanmışsınız.yazıyı defalarca okudum demişsiniz ama atladığınız bir konu var.ben yazdığım yazıyı çok iyi biliyorum ve tekrar da okudum.yazıda sizi direk suçlamadığım çok açık hatta gerçekten ihtiyaç sahibi de olabileceğinizi belirttim.ama konunun suistimale açık bir konu olduğunu da söyledim.kaldı ki;siz cümlenizde " beni tanısaydınız utanırdınız " demişisiniz.evet kesinlikle haklısınız.sizi tanımıyorum hatta burada bu yazıyı okuyan kimse tanımıyor.işte bu yüzden sizin yazmış olduğunuz yazıya istinaden düşüncelerimi paylaştım.eğer gerçekten sizi tanıyan kişi olsaydım belki de talep ettiklerinizden daha fazlasını hakettiğinizi düşünebilirdim.ama sizi görme şansına ne ben ne de buradaki diğer üyeler sahip değil."kendinizi sizde benim yerime koyun "demişsiniz.işte tam da bunu diyorum kendimi sizin yerinize koymuş olsaydım zaten bu yazıları ve sokak kavgasındaymış gibi bu cümleleri safr etmezdim.buarada "benim ücretsiz kıyafet verdiğime niye yorum yapmadın " tarzı bir yorumda bulunmuşsunuz bu gerçekten tutarsız bir yorum olmuş.kendi açtığınız konulardan da bihabersiziniz sanırım.çünkü dün sizin açtığınız kızınıza ait kıyafetlerin ve ayakkabıların olduğu ve satış yaptığınız 2 konu var.ve evinizin bazı bölümü de görünüyor.gayet de hepimizin sahip olabileceği gibi eşyalara benziyor.neyse bu konu uzar gider,hiç gerek yok.Allah yolunuzu açık etsin.

ben yıllardır pazarlamacılık yapıyorum ve dilimle para kazanıyorum sokak ağzıylada konuşmam imkansız ki konuşmadım da sopnuçta herkes düşüncelerini ifade etmekte özgür o yüzden sizi değil kimseyi suçlayamam demek istediğinizi anladığımı defalarca söyledim ama siz bana intrnet üzerinden inceden yüklenme yaptınız ki okuyan herkes bunu anlamıştır eminim ben internetle para kazandığım için intrnet evimde var yoksa bir kızım var küçük oğlum hastanede yatıyo maddi olumsuzluklar içinde internette keyif yapacak ne vaktim var nede halim yazdığım yazı yüzünden yanlış anlaşılmama yol açtıysam herkezden özür diliyorum size eğer kırıcı bi kelime kullandıysam sizdende amma velakin keşke beni suçlamak yerine sizin dediğiniz şekilde para kazanan iyi niyetleri gerçekten suistimal eden isimleri açık ve net olan o kadar arkadaşlar varki hala satış yapıyolar ve onların sayfalarının altında böyle bi yorum bulunmuyo benim yerime onlarla uğraşın lütfen. daha da uzatmayalım tanımadan birbirimiz hakkında ithamlarda bulunmayalım. siz yorumumda bişe yok demişsiniz evet cümlelerle bişe yok ama imalarla çok çok farklı şeyler söylemişsiniz ki bebim canımı bu sıktı bbu kadar tepki vermemin nedeni de o.

atladığınız yine bir konu var,beni anladığınızı defalarca söylediğinizi belirtmişsiniz.ben bu yazınıza katılmıyorum.çünkü sadece bir kez oda ilk yazınızın başındaki satırda anladığınıza dair bir cümleniz var.Anlattığınız kadarıyla içinde bulunduğunuz durumdan dolayı okadar tepkilisiniz ki,ben sizi en başından beri suçlamadığımı ilk yazımda belirtmeme rağmen gerek hakaret içeren gerekse de ağır ithamlarda bulunan pek çok kelime yazdınız ve ben o kelime ve cümlelere, sizin bana verdiğiniz tepki yada cümlelerle tepki vermedim.kaldı ki;ben sizinle neden uğraşıyım."gidin menfaat sağlayan kişilerle uğraşın onlara yazı yazın" demişsiniz ki,bence buda çok gereksiz bir cümle olmuş.ben size ilk yazdığım yazıda da size yüklenmedim, düşüncemi paylaştım ve sizde kesin öylesiniz demedim.zaten diğer dolandıran kişilerin kim olduğunu neler yaptığını her ayrıntısıyla gerek editör gerekse diğer üyeler açığa çıkardı,siz o konuda da rahat olun.eğer gerçekten ben sizi rencide etmek ve üzerinize yüklenmek isteseydim inanın bunun çok daha farklı yolları vardı.bu konunun bu kadar uzamasının sebebi yine sizin verdiğiniz ve savunmanın dışında hakaret içeren yazılarınıza cevap verme ihtiyacı hissettiğim içindir.eğer gerçekten uzatmak istemeseydiniz,ilk yazdığım yoruma "teşekkür ederim bu sizin düşünceniz ama ben öyle biri değilim" der ve daha fazla uzatmazdınız. yine de içinde bulunduğunuz bu sıkıntılı süreçten umarım biran önce kurtulursunuz.Allah evlatlarınıza da size sağlıklı huzurlu ömür versin.o küçük yeni doğan yavrunuza da biran önce kavuşursunuz.iyi günler.

s

ya ben de şunu anlamıyorum, asgari ücretle geçiniyorsunuz, bir tane çocuğunuz var, daha onun ihtiyaçlarını tam karşılayamadan neden 2. çocuk? :19: o çocuklara da yazık, ihtiyaçlarını karşılayamadığınız için üzüntü duyan size de yazık.

atladığınız yine bir konu var,beni anladığınızı defalarca söylediğinizi belirtmişsiniz.ben bu yazınıza katılmıyorum.çünkü sadece bir kez oda ilk yazınızın başındaki satırda anladığınıza dair bir cümleniz var.Anlattığınız kadarıyla içinde bulunduğunuz durumdan dolayı okadar tepkilisiniz ki,ben sizi en başından beri suçlamadığımı ilk yazımda belirtmeme rağmen gerek hakaret içeren gerekse de ağır ithamlarda bulunan pek çok kelime yazdınız ve ben o kelime ve cümlelere, sizin bana verdiğiniz tepki yada cümlelerle tepki vermedim.kaldı ki;ben sizinle neden uğraşıyım."gidin menfaat sağlayan kişilerle uğraşın onlara yazı yazın" demişsiniz ki,bence buda çok gereksiz bir cümle olmuş.ben size ilk yazdığım yazıda da size yüklenmedim, düşüncemi paylaştım ve sizde kesin öylesiniz demedim.zaten diğer dolandıran kişilerin kim olduğunu neler yaptığını her ayrıntısıyla gerek editör gerekse diğer üyeler açığa çıkardı,siz o konuda da rahat olun.eğer gerçekten ben sizi rencide etmek ve üzerinize yüklenmek isteseydim inanın bunun çok daha farklı yolları vardı.bu konunun bu kadar uzamasının sebebi yine sizin verdiğiniz ve savunmanın dışında hakaret içeren yazılarınıza cevap verme ihtiyacı hissettiğim içindir.eğer gerçekten uzatmak istemeseydiniz,ilk yazdığım yoruma "teşekkür ederim bu sizin düşünceniz ama ben öyle biri değilim" der ve daha fazla uzatmazdınız. yine de içinde bulunduğunuz bu sıkıntılı süreçten umarım biran önce kurtulursunuz.Allah evlatlarınıza da size sağlıklı huzurlu ömür versin.o küçük yeni doğan yavrunuza da biran önce kavuşursunuz.iyi günler.

s

teşekkür ederim iyi temennilerinizden dolayı allah sizinde gönlünüze göre versin..

teşekkür ederim iyi temennilerinizden dolayı allah sizinde gönlünüze göre versin..

ya arkadaslar erırsınız yada vermezsısnız bırkaç kısı yuzunden bunları yazmaya negerek var anlamadım kısacası yok de olsun bıtsın ne oldu yanı ıstedıyse kotumu kımse kımseyı yargılayamaz 2cı cocuk onun bılecegı ıstır kımsenın kalbını kırmayalım lutfen

interneti var diye birine zengin demek saçma geliyor çünkü benim kardeşim öğrenci ve kredisiyle geçiniyor ama interneti var mecburen, yani vardır bir ihtiyacı ki almıştır, internet ve pc çok lüks değil ama mecburiyet olabiliyor ayrıca zaten arkadaş açım dememiş ikinci el oyuncak istemiş, ikinci el oyuncağı tekrar paketleyip satamayacağına göre, ayrıca eskiyen oyuncakları da çoğunuz çöpe attığınıza göre bence garipsenecek bir konu değil, çocukları büyüyen ve etrafında verebileceği kimse bulunmayan arkadaşlar ulaşsın bence arkadaşa hem tanışıp öğrenir tam olarak durumunu, bende bana olmayan küçülen kıyafetlerimi verecek birini ararken zor durumda kalmıştım çünkü birine gidip vermek de ayıp oluyor yani kendi eskimi vermeye utanırım ki eski dediğim şeyler lekesi yırtığı asla olmayan marka şeylerdi ama sonucta kullanılmıştı, çocuğu olan hanımlar bir baksa topiğe fena olmaz, konu sahibi sende kendini kötü hissetme istemek ayıp birşey değil, günahı olup da vermeyenin boynunadır, Allah yardımcın olsun çocuğun sağlığına kavuşlur inşallah.

ya arkadaslar erırsınız yada vermezsısnız bırkaç kısı yuzunden bunları yazmaya negerek var anlamadım kısacası yok de olsun bıtsın ne oldu yanı ıstedıyse kotumu kımse kımseyı yargılayamaz 2cı cocuk onun bılecegı ıstır kımsenın kalbını kırmayalım lutfen

ben sinirlenip konuşunca sokak ağzıyla konuşuyo oluyorum ya allah için konuşun böyle bir yakıştırma karşısında kim sessiz kalıp onun istediği cevabı verebilir ben söyliim onun dediği şeyi yapıp olayı büyütmeden ört bas etmeye çalışan kişi onun istediği cevabı verir. hayır arkadaş ben susmuyorum hayatta dayanamadığım tek şey haksızlıktır isterse gözümün içi olsun haksız sa haksızdır o kadar. vede o mesajlara rağmen sinirden ağlayarak mesaj atmama rağmen yinede kırıcı olmamaya dikkat ettim. söylediğim atasözlerine takmış hakaret içeriyomuş atalarımızın söylediği sözler ne zamandan beri hakaret olmuş. atasözlerimiz temsili misaldir bence benden özür dilemesi gereken çok kişi var isterim kızarlar başka şeyler satıp diğer eksiğimi kapatmaya çalışırım onada kızarlar nedir arkadaşım senin derdin nedir diye sormak lazım o insanlara bi karışma bırak satsın sen alma. istesin hıı varsa tutarsız davranışları çıkarırsın gün yüzüne herkesten ihtiyacı olur olmaz yardım isterse davanda sonuna kadar haklısın kızı olup erkek kıyafetinede he derse veya biri göndermişse ikincisindende isterse çık deşifre et arkada dursun herkez ama her yardım isteyenide böyle rencide etmeyelim lütfen. ben erkek prematür kıyafeti istedim çünkü ihtiyacım var hı kızımın olmayan kıyafetlerinide dağıtıyorum ona ihtiyacım yok dert oldu herkese

interneti var diye birine zengin demek saçma geliyor çünkü benim kardeşim öğrenci ve kredisiyle geçiniyor ama interneti var mecburen, yani vardır bir ihtiyacı ki almıştır, internet ve pc çok lüks değil ama mecburiyet olabiliyor ayrıca zaten arkadaş açım dememiş ikinci el oyuncak istemiş, ikinci el oyuncağı tekrar paketleyip satamayacağına göre, ayrıca eskiyen oyuncakları da çoğunuz çöpe attığınıza göre bence garipsenecek bir konu değil, çocukları büyüyen ve etrafında verebileceği kimse bulunmayan arkadaşlar ulaşsın bence arkadaşa hem tanışıp öğrenir tam olarak durumunu, bende bana olmayan küçülen kıyafetlerimi verecek birini ararken zor durumda kalmıştım çünkü birine gidip vermek de ayıp oluyor yani kendi eskimi vermeye utanırım ki eski dediğim şeyler lekesi yırtığı asla olmayan marka şeylerdi ama sonucta kullanılmıştı, çocuğu olan hanımlar bir baksa topiğe fena olmaz, konu sahibi sende kendini kötü hissetme istemek ayıp birşey değil, günahı olup da vermeyenin boynunadır, Allah yardımcın olsun çocuğun sağlığına kavuşlur inşallah.

amin çok tşkr ederim günahı olupta vermeyenin boynuna demeyelim sonuçta hayır gönül şi insan gönlünden kopar verir vermek istemez vermez bu ne günahtır nede ayıptır ama böyle bilip bilmeden her yardım isteyen insanı zan altında bıraktıkları zaman hem göndermek isteyene mani oluyolar onların günahını alıyolar hayırlarına mani oldukları için hemde isteyenin durumunu bilmeden konuştukları için onun günahına giriyolar sonra hadi hopba yardım edelim dua edelim sevap kazanalım cennete gidelim allah bizden razı olsun o işler öyle olmuyo işte kendini kötü hissetme demişsin utana sıkıla yaz istekte bulun sonra gelip ne desinler sana şu an hem sinirliyim hem üzgünüm hem kırgınız nangi piskolojide olduğumu anlayabilecek durumda bile değilim intrnet için ilk mesajımda yazdım ben pazarlamacıydım hamilelikteki sağlık problemlerimden ve erken doğum yaptığımdan dolayı çalışamıyorum ek gelir olsun diye evden sorgulama yapıyorum ve bunun içinde intrnete ihtiyacım var çünkü bana para kazandıran o yine söylüyorum allah benimde herkesinde gönlüne göre versin iyiyse kat kat iyi kötüyse allah bilsin.

allah bebeğinize sağlık versin.dün siz eleştirildiğinizde üzülmüştüm.bilmeden neden yargılıyorlar diye.bugun o arkadaş a dolandırıcı dendi.kimse kimseyi tanımayıncs güvende zor sağlanıyor.birde burayı daha önceden suistimal eden kişilerde oldu onedenle insanlar güven bunalımı yaşıyor.

birde şunu söylemek istiyorum.çin malı oyuncak almak istemiyorum demiştiniz ama artık markalı oyuncaklar bile çin malı.elinizden geliyorsa bez bebek yada örgü oyuncak yapabilirsiniz.daha sağlıklı.büyük kızıma bez bebek yapmıştık.hala severek oynuyor.

Vuuuuu huuuhhh her sayfada bir atar,bir gerginlik,bir atraksiyon:))) bide rica edeceğim dizeleri çok uzun tutmayalım okurken dikkati dağılıyor insanın atlaya atlaya okumaya başlıyor:))

malesef çok üzülerek okudum yazılanları.Bu mesele neden bu kadar büyüdü anlamıyorum,kadının 2. çocuğuna kadar laf etmişsiniz.Bu nedir ya.Benimde arka arkaya 2 çocuğum oldu,2.planlı değildi ama oldu ne yapalım.Böyle ve benzeri durumlar olamaz mı allah aşkına yazdıklarınızı biraz düşünüpte yazın.Alt tarafı iki oyuncak demiş,kendisi oynayacak değil ya!Konu sahibi arkadaşım çocuklarım daha çok küçük isteğin konusunda sana yardımcı olamayacağım ama yavrularına çok üzüldüm.Bulunduğun yerdeki sosyal hizmetlere,kaymakamlığa gidip durumunu anlattın mı?Her kapıyı çal mutlaka bir el uzatan olacaktır.

malesef çok üzülerek okudum yazılanları.Bu mesele neden bu kadar büyüdü anlamıyorum,kadının 2. çocuğuna kadar laf etmişsiniz.Bu nedir ya.Benimde arka arkaya 2 çocuğum oldu,2.planlı değildi ama oldu ne yapalım.Böyle ve benzeri durumlar olamaz mı allah aşkına yazdıklarınızı biraz düşünüpte yazın.Alt tarafı iki oyuncak demiş,kendisi oynayacak değil ya!Konu sahibi arkadaşım çocuklarım daha çok küçük isteğin konusunda sana yardımcı olamayacağım ama yavrularına çok üzüldüm.Bulunduğun yerdeki sosyal hizmetlere,kaymakamlığa gidip durumunu anlattın mı?Her kapıyı çal mutlaka bir el uzatan olacaktır.

size katılıyorum çünkü korunduğu halde bile çocuğu olan çok kişi tanıyorum oyuncak istemiş çok problemse sizin için yollamazsınız olur biter

Arkadaşım öncelikle bebeğine biran önce sağlıkla kavuşmanı dilerim,senin bu konuda ne çektiğini çok iyi anlıyorum,benim bebeğim de 29 haftalık doğdu,gerçekten zor günler ama sabret,dua et,Allah ın izniyle yavrun iyi olup sana kavuşucak...aynı mamalar bizden de istenmişti,hepsi pahallı mama.Belki konu dışı olucak ama benim oğlumun prematüre kıyafetleri çok değil,2-3 parça var,ihtiyacın varsa göndermek isterim,senin oğluna da uğur getirsin...ne yazık ki özel mesaj hakkım henüz yok..özelden yazamadım....Ayrıca kullanılmayan oyuncakların ihtiyacı olan bir çocuğu sevindirmesinden daha güzel ne olabilir...

Back