Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba; bahsetmiş olduğunuz konu o kadar suistimale açık bir konu ki! buarada gerçekten ihtiyaç sahibi kişilerde oldu,tam tersine bunu kullanıp topladığı yardımlarla farklı şeyler yapanlarda.bu demek değil ki siz de suiistimal ediyorsunuz.belki gerçekten ihtiyacınız var.benim asıl demek istediğim artık insanların kimseye güveninin kalmamış olması.hele ki;insanın aklına direk şu geliyor,bu kişi nette girebilecek bilgisayar ve internet sağlayıcısı var ve buna para ödeyebiliyorsa alım gücüde çok kötü olmasa gerek.oyuncaklarda evet çok marka almadığınız sürece,bim gibi a101 gibi marketler her hafta zaten çok uygun fiyata getiriyor.
atladığınız yine bir konu var,beni anladığınızı defalarca söylediğinizi belirtmişsiniz.ben bu yazınıza katılmıyorum.çünkü sadece bir kez oda ilk yazınızın başındaki satırda anladığınıza dair bir cümleniz var.Anlattığınız kadarıyla içinde bulunduğunuz durumdan dolayı okadar tepkilisiniz ki,ben sizi en başından beri suçlamadığımı ilk yazımda belirtmeme rağmen gerek hakaret içeren gerekse de ağır ithamlarda bulunan pek çok kelime yazdınız ve ben o kelime ve cümlelere, sizin bana verdiğiniz tepki yada cümlelerle tepki vermedim.kaldı ki;ben sizinle neden uğraşıyım."gidin menfaat sağlayan kişilerle uğraşın onlara yazı yazın" demişsiniz ki,bence buda çok gereksiz bir cümle olmuş.ben size ilk yazdığım yazıda da size yüklenmedim, düşüncemi paylaştım ve sizde kesin öylesiniz demedim.zaten diğer dolandıran kişilerin kim olduğunu neler yaptığını her ayrıntısıyla gerek editör gerekse diğer üyeler açığa çıkardı,siz o konuda da rahat olun.eğer gerçekten ben sizi rencide etmek ve üzerinize yüklenmek isteseydim inanın bunun çok daha farklı yolları vardı.bu konunun bu kadar uzamasının sebebi yine sizin verdiğiniz ve savunmanın dışında hakaret içeren yazılarınıza cevap verme ihtiyacı hissettiğim içindir.eğer gerçekten uzatmak istemeseydiniz,ilk yazdığım yoruma "teşekkür ederim bu sizin düşünceniz ama ben öyle biri değilim" der ve daha fazla uzatmazdınız. yine de içinde bulunduğunuz bu sıkıntılı süreçten umarım biran önce kurtulursunuz.Allah evlatlarınıza da size sağlıklı huzurlu ömür versin.o küçük yeni doğan yavrunuza da biran önce kavuşursunuz.iyi günler.
s
teşekkür ederim iyi temennilerinizden dolayı allah sizinde gönlünüze göre versin..
ya arkadaslar erırsınız yada vermezsısnız bırkaç kısı yuzunden bunları yazmaya negerek var anlamadım kısacası yok de olsun bıtsın ne oldu yanı ıstedıyse kotumu kımse kımseyı yargılayamaz 2cı cocuk onun bılecegı ıstır kımsenın kalbını kırmayalım lutfen
interneti var diye birine zengin demek saçma geliyor çünkü benim kardeşim öğrenci ve kredisiyle geçiniyor ama interneti var mecburen, yani vardır bir ihtiyacı ki almıştır, internet ve pc çok lüks değil ama mecburiyet olabiliyor ayrıca zaten arkadaş açım dememiş ikinci el oyuncak istemiş, ikinci el oyuncağı tekrar paketleyip satamayacağına göre, ayrıca eskiyen oyuncakları da çoğunuz çöpe attığınıza göre bence garipsenecek bir konu değil, çocukları büyüyen ve etrafında verebileceği kimse bulunmayan arkadaşlar ulaşsın bence arkadaşa hem tanışıp öğrenir tam olarak durumunu, bende bana olmayan küçülen kıyafetlerimi verecek birini ararken zor durumda kalmıştım çünkü birine gidip vermek de ayıp oluyor yani kendi eskimi vermeye utanırım ki eski dediğim şeyler lekesi yırtığı asla olmayan marka şeylerdi ama sonucta kullanılmıştı, çocuğu olan hanımlar bir baksa topiğe fena olmaz, konu sahibi sende kendini kötü hissetme istemek ayıp birşey değil, günahı olup da vermeyenin boynunadır, Allah yardımcın olsun çocuğun sağlığına kavuşlur inşallah.
malesef çok üzülerek okudum yazılanları.Bu mesele neden bu kadar büyüdü anlamıyorum,kadının 2. çocuğuna kadar laf etmişsiniz.Bu nedir ya.Benimde arka arkaya 2 çocuğum oldu,2.planlı değildi ama oldu ne yapalım.Böyle ve benzeri durumlar olamaz mı allah aşkına yazdıklarınızı biraz düşünüpte yazın.Alt tarafı iki oyuncak demiş,kendisi oynayacak değil ya!Konu sahibi arkadaşım çocuklarım daha çok küçük isteğin konusunda sana yardımcı olamayacağım ama yavrularına çok üzüldüm.Bulunduğun yerdeki sosyal hizmetlere,kaymakamlığa gidip durumunu anlattın mı?Her kapıyı çal mutlaka bir el uzatan olacaktır.