- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi Canlicenaze
bizim ofiste iki kendi ismi iki de soyadlı bir arkadaşımız var söyle söyle bitmiyor valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullaniyorum cok seviyorum fakat surekli yazarken sorun oluyor. Bircok yere kisaltarak yazmaya basladim artik benin adim 8 harfli soyad 6 esiminki 5 sonuc yazmaktan bikmis bir ben varHanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?
Benim 2 ismin olmasaydı kesinlikle kullanirdim ama 2 isim bi de 2 soyisim baya bi garip ve gereksiz uzun olcakti bende kullanmadım keşke iki isim koymasalardi bana ben çocuguma tek isim koycam insallah :)Hanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?
Hanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?
Kullanıyorum, kaşemide aldım imza işlerinde onunla hallediyorum. Yine olsa yine kullanırım :)(Birbirine de çok yakın iki soyisim bu arada.)Hanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?
Kadının sadece kızlık soyadını kullanabileceğine yönelik Yargıtay kararları var. Düşünmez misiniz?
Oglumla soyadim farkli , herhangi bir sorun yasamiyorum , soyadina bu kadar mana yuklemek sacma degil mi?Yargıtay kararı ,çocuklardan ayrı soy ismi olan anneler için ne düşünüyor peki ?
Oglumla soyadim farkli , herhangi bir sorun yasamiyorum , soyadina bu kadar mana yuklemek sacma degil mi?
Yargıtay kararı ,çocuklardan ayrı soy ismi olan anneler için ne düşünüyor peki ?
ben babamı çok sevdiğim için, onun ismini sildirip elin adamının ki koydurmak çok ağrıma giderdi sanırım. Bir de soy babadan geçer sonuçt, evlediğin erkekten değil.Hanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?