iki resim arasındaki farkı bulun :D +18

önce yazılanları okuyup bişey olduğunu anlamama rağmen yinede yüreğim yerinden çıktı resmen allah allah ayyyyyyyyyy ödüm koptu.

ööööfffffffffffffff çokkkkkkkkkk
korktum yaaaaaaaa delikafadulden:1shok:laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

ya inanmiyorum butun oyunlari sirayla oynuyordum bunuda oyun gibi yedim hemde ne oyun

Yaaa ben nasil böyle bir tuzaga düstüm:mymeka:
Ses sonuna kadar acik,aklim cikti,yatagimdan düstüm resmen yaaaa,evdede tekim hadi gelde uyu bakalim,Esim bu gece yok,ühüüüü:nazar:
Esimi arasam uyuyordur zavalli,o baska bir ülkeye gitti 2 günlügüne proje icin ....Durun ben derin derin nefes alayim,isigi acayim,öyle yatayim bari..

ya ödüm koptu sandım böyle korkunç şakamı olur içim yandı korkudan bırının ölümüne sebeb olabılırsınız sızı uyarayım kalp rahatsızlığı olan bakmasın heryere doğrusu ben çook korktum

İnternetle uğraştığım için bu tip şeylere alışkınım,o yüzden ilk yorumları okudum ve açmadım fakat bu tip paylaşımların özellikle çocuk olsa da yetişkinlerin de akıl sağlığına zarar verdiğini ben değil psikologlar açıkladı..O yüzden bence bu tip çocukça paylaşımlar yapılmamalı..Ben kesinlikle karşıyım,bilmeyeni var,yanında çocuğu olanı var,hamile olanı var,veya benim gibi ruhu hassas olanı var..

Bu mesajı bu tip paylaşım gördüğüm her yere yazıyorum.

ben daha önce görmüştüm
ilkzlediğimde kalbim fırladı zannetttim
ilk izleyenlere geçmiş olsun
bi bardak su için:bbo:

zepp senin ALLAH iyiliğini versin ben yine bile bile girdim pc nin içine.yüreğime indi.sinirden gülüyorum.yanlız bu canvar ruhlu kadın başka bir yerde dahamı vardı yoksa bu o resimmi çıkaramadım.uykum gelmişti iyi oldu kaçtı.

ay bende ayni durumdayim kalbim gum gum atiyor birde hamile oldugumdan supheleniyordum korkmam diye girmistim ay inanmiyorum yuregime indi

oyyyy seste açıkmış! böyle bişi beklememe rağmen yerimden sıçradımdelikafadulden

ayy ne öle yaa saf saf bakıyodum resme anammm ödüm patladııı :roflol:

X