iki resim arasındaki farkı bulun :D +18

aynı oyuna yine düştüm.öyle girdimki ekrana farkı bulacam güya,

bu kadar yakından,içime girecekti nerdeyse,

kalbimin sesini duyuyonmu zeeeeeppp

duyamassın tabii ama resmimi göndereyim :1ninca: ahada böyle oldum

aaaaayyyyyyyy vallahi oğlumu eşimi yanıma alıpta baktık ama genede korktum daha doğrusu ellerimle yüzümü kapattım ama ayaklarım dizlerime kadar buz oldu korkudan negüzel manzara seyrediyorduk allah iyiliğinizi versin .öğrenmeme rağmen tekrar deneyemem doğrusu.

anam resmen doldurdum :tomato::tomato:ilgimi çekti bayılırım öyle oyuna dibine girmiştim pcnin dizlerimin bagı çözüldü şaftım kaydı yeminletatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

Ayyyyyyyyy çok korktum.Oturduğum yerden fırladım ve elimi masaya çarptım.Şimdi de ağrıyla bağırıyorum.Kalp sorunum yoktu herhalde bundan sonra olacak.

:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:tek söyleyicem bu benim tepkime eşim kahkahalarla gülüyor Kötü KazenKötü Kazen

valla linki tıklamadan yorumları okudum naniknanikyorumlara bakılırsada iyiki bakmamışım.zaten tırslak biriyim.ilk defa sazanlık yapmadım heee heejeyyar

ay inanmıyorum size resmen kalbim yerinden çıkacaktı.Bacaklarım hala titriyor tüüüüü size :))))

Zepim ben anlamıştım böyle bişi çıkacagını pcnın sesini kapadım ..Sonra canavar kafa karşıma çıktı bekliyodum .Dedim bide sesini açayım görüntüyle uyum olsun :roflol::roflol:açar açmaz zıpladım

bekliyordum ben böyle bişey:nazar:
hazırlıklı yakalandım:teytey:

ay yok ben bakmama valla önce yazılarınızı okudum gecenın bu saatinde hayatta bakmam sönra debelenir dururm yatakta vardır öle manyaklıklarım benim aman iyiki tıklamamısımmmmm yüreğime neyim inerde hastane çok yakın diye güvenmemek lazımmmmmmm :roflol:

Allah seni bildiği gibi yapsın,deli karı ,Allahtan fazla korkak biri değilim,ben bunlara alışmıştım ama ilk sazanlardanım galiba:eek:klava:Ama güzeldi teşekkürler.

ayyy bn böyle bişe çıkçağını biliodum.ama yinede açyım.ve şu anda tir tir titriyorum:1no2:senağlamasenağlama

bir daha uyarılara hep dikkate alcam
kalbi olanlar bakmasın yazmışsın
kalbim vardı kalbimi kırdınız -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
akşam akşam pcnin sesi son ses açıktı neye uğradığımı şaşırdım
korkudan siteden çıkmışım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama olmaz ki böle :1closedeyes:

kalbim küt küt atıyo valla yaaa :1shok:
pc nin seside açıktı eşim bile o ne ya dedi allah iyiliğini versin senin senağlama
valla o kadar dalmışımki not falanda görmedim ben yaa Çok üzgünüm çoook

X