iki resim arasındaki farkı bulun :D +18

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45

iki resmi iyi inceleyin 30 sn bakın yeter ;bakalim bulacak misiniz ?jeyyar

NOT:kalbi olanlar hamile olanlar bakmasın:eek:

ben bunu daha önce görmüştüm,bakalım arkadaşlar farkı bulabilecekmi yerimseniben

zepp senin ALLAH iyiliğini versin ben yine bile bile girdim pc nin içine.yüreğime indi.sinirden gülüyorum.yanlız bu canvar ruhlu kadın başka bir yerde dahamı vardı yoksa bu o resimmi çıkaramadım.uykum gelmişti iyi oldu kaçtı.

Allah seni bildiği gibi yapsın,deli karı ,Allahtan fazla korkak biri değilim,ben bunlara alışmıştım ama ilk sazanlardanım galiba:eek:klava:Ama güzeldi teşekkürler.

allah seni ne yapsin emi benim kiz vardi yaninmda üstüme cikti kiz korkudan

:roflol::roflol::roflol::mymeka:

ayyyy ölüyodum ya kendimden gecmişim bakarken birden o yaratık çıkınca aklım gitti allah seni napmasın emi zep

Ama ben uyari kaptim kalbi olanlar bakmasin diye:roflol:sorry !:eek:

anam iyiki sesi kistim ve iyiki yazilanlari okudum yoksa birden zatten ses cok acikti korkadim simdi ile hamileyiz ya allah korusun :KK43:(

linki tıkladım girdim :1shok::1shok:ödüm patladı ya nerden buluyosun be canım arkadaşım bunları sen yajeyyar çok korktum hekafamçokkarıştı
______________teşekkürler
:enbuyukkk:

aaaaa ömrümden 10 sene yedin valla :roflol: ödüm koptu yaaaa tatlicadiarzu tam dalmıştım laelaelaelaelae

Zepp sana bir haberim var benim eczanedeki elemanlara gösterdim.ikiside komada şuanda...he he yaşasın kötülük...

:mymeka:amanin zepp allah iyiligini versin!!!!!!! tam resmin icine girmis nerde bu hatalar diye bakiyodum sonra cok güldüm ama ilk anda kortugumu da itiraf ediyorum

ya o neydi ya ben bu gece uyuyamam artık korkudan...allah müstehekınızı versin emi... :roflol::roflol:

allah ım allah ım amaninnnnn öd möd kalmadı!.............seste çok açıkmış yahu...gafil avlandım.

kalbi olanlar bakmasın demişsin ben anladım valla böyle bişey çıkacağını

allah iyiliğini versin bende dikkatli dikkatli iyice eyilip bakıyrdum sandalyeden sıçradım yaaaaaaaaaaa seni tuşlarımla döverim bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimtatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

Allah senin iyiliğini versin işyerindeyim zaten.patronumda içerde müzik çalıyodu bende pc ninine girmiştm.ödüm koooooopppptuuuu.

gece rüyama girmesse ii.....:tomato:

ilk gördüğümde ödüm koptu ama şimdi sinirlerim bozuldu galiba kendi kendime gülüyorumm.

iki resmi iyi inceleyin 30 sn bakın yeter ;bakalim bulacak misiniz ?jeyyar

NOT:kalbi olanlar hamile olanlar bakmasın:eek:

allah ıylıgını versın kız gecenın 4ünde bu yapılmaz tam bakamadım bile hemen eşimin yanına kactım bırdahada bakamam herhalde

X