Laboquick pek yanılmıyor diğerini bilmiyorum ama. Ben geçen ay 2 silik pozitif test görüp kanda negatif gördüm ama laboquick gibi iyi bi marka değillerdi. Ama silik değilse bence doğrudur. Yine de kan vermek lazımArkadaşlar herkese merhaba bu sorum üst komşum için olacaktı.
Bugün 1 laboquick test aldı ve 1 2 saniye icinde pozitif çıktı çok belirgin bir şekilde. Daha sonra pyro clinice erken gebelik testini yapti o da 1 2 saniyede pozitif çıktı ve her iki teste de cizgiler silik değil sizce yanılma olabilir mi?
Peki o silik cizgiler hemen ikisi birlikte mi belirdi?Laboquick pek yanılmıyor diğerini bilmiyorum ama. Ben geçen ay 2 silik pozitif test görüp kanda negatif gördüm ama laboquick gibi iyi bi marka değillerdi. Ama silik değilse bence doğrudur. Yine de kan vermek lazım
1 gün arayla yaptım ama ikisi de hemen belirdi. Ama sizin dediğiniz gibi değildi siliklerdi. Bence çizgi netse gebelik vardırPeki o silik cizgiler hemen ikisi birlikte mi belirdi?
Ben fotoğrafları atayım bakin1 gün arayla yaptım ama ikisi de hemen belirdi. Ama sizin dediğiniz gibi değildi siliklerdi. Bence çizgi netse gebelik vardır
Gerçekten mi ne zamandır istiyordu yaBariz hamile kan vermeli
Sevindirici haber olmuş allah isteyip te olmayanlara nasip etsin kontrollerini aksaltmasın ilaç almasın ağır kaldırmasın allahım tamamını erdirsin sağlıkla kavuşsun inşallahGerçekten mi ne zamandır istiyordu ya
Yaaa İNŞAALLAHKesin ve net gebe
AMİNNNNN. İçinde de bana Nasip etsin İNŞAALLAH❤Sevindirici haber olmuş allah isteyip te olmayanlara nasip etsin kontrollerini aksaltmasın ilaç almasın ağır kaldırmasın allahım tamamını erdirsin sağlıkla kavuşsun inşallah
AMİNNNNN içinde de bana Nasip etsin İNŞAALLAH❤Sevindirici haber olmuş allah isteyip te olmayanlara nasip etsin kontrollerini aksaltmasın ilaç almasın ağır kaldırmasın allahım tamamını erdirsin sağlıkla kavuşsun inşallah
Merhaba Canm benimde testler silik 3test yaptm değişik markalarlaa acaba yanılıyomu odaaaLaboquick pek yanılmıyor diğerini bilmiyorum ama. Ben geçen ay 2 silik pozitif test görüp kanda negatif gördüm ama laboquick gibi iyi bi marka değillerdi. Ama silik değilse bence doğrudur. Yine de kan vermek lazım
Bence hamilesiniz 3 ünün de yanılması imkansızbenim testlerde böyleeacaba bendedeyanılıyomuuu ilk 3dakkada cıktıı zaten
iger taraftada sana yazdmBence hamilesiniz 3 ünün de yanılması imkansız
pozitif cikan testlerde yanilma payi cok dusukturArkadaşlar herkese merhaba bu sorum üst komşum için olacaktı.
Bugün 1 laboquick test aldı ve 1 2 saniye icinde pozitif çıktı çok belirgin bir şekilde. Daha sonra pyro clinice erken gebelik testini yapti o da 1 2 saniyede pozitif çıktı ve her iki teste de cizgiler silik değil sizce yanılma olabilir mi?
Benimkilerin çizgisi incecikti. Normal değildi yani. Bi de günden güne koyulaşma olmadı. O da önemliMerhaba Canm benimde testler silik 3test yaptm değişik markalarlaa acaba yanılıyomu odaaa
bende yapıyorum her gün sşyarın yapıcam bakcam İnşAllah koyulaşrBenimkilerin çizgisi incecikti. Normal değildi yani. Bi de günden güne koyulaşma olmadı. O da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?