Tabi ki çok sevinirim..bu işin en önemli kısmı motivasyon ,yoksa yapılacaklar neler yenip yenemeyeceği az çok biliniyor ,ben spor yaptığım zaman daha çok motive oluyorum,birde o kadar ter attıktan sonra insan kalorili birşey yemeğe yanaşmıyor, kısa zamanda çok etkili programlar araştırıyorum, daha sonra yazacagimMerhaba bendd boyle beslenerek yakın zamanda 8 kilo verdım ama ramazan araya gırınce acayıp motıvasyonum düştü. Adetim baslamak üzere daha oruç tutmam. Tekrar baslamak istiyrm diyete sizinle devam edebilir miyim destek oluruz birbirimize
Kesınlıkle spor çok önemli işte yapabılırsekTabi ki çok sevinirim..bu işin en önemli kısmı motivasyon ,yoksa yapılacaklar neler yenip yenemeyeceği az çok biliniyor ,ben spor yaptığım zaman daha çok motive oluyorum,birde o kadar ter attıktan sonra insan kalorili birşey yemeğe yanaşmıyor, kısa zamanda çok etkili programlar araştırıyorum, daha sonra yazacagim
Ben bugun ha bıre bıseyler yedim. Yarın baslarım. Umarımmmm. Immm hiç spor aletım yok. Sadece yürüyüş vr leslie yapıyordum. Koronadan yürüyüşlerde kalmadıSabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir salatalık domates zeytin ve şekersiz çay ile kahvaltı
15.30 gibi ızgara ve salata
Akşam yemeyeceğim, türk kahvesi ve yaninda hurma tutar beni
Bu arada trambolin aldım, şimdi trambolin ile spor videolarını izliyorum ,akşam yapicam ,çok heyecanliyim
Bende leslie yapıyorum arada ,hem ter attırıyor, hem zaman nasıl geçiyor anlamiyorsunBen bugun ha bıre bıseyler yedim. Yarın baslarım. Umarımmmm. Immm hiç spor aletım yok. Sadece yürüyüş vr leslie yapıyordum. Koronadan yürüyüşlerde kalmadı
Aynen zaman daha hızlı gecıyor leslıe de. Bakalım yarın bedem ölçülerimi yazıp baslayacagım. Önerecegıniz birşeyler var mıBende leslie yapıyorum arada ,hem ter attırıyor, hem zaman nasıl geçiyor anlamiyorsun
Hımmmm denenebilir. Bende biraz yeme düzenimi oturttuktan sonra deneyebilirim. Sonuçlarını merak ettimBen yarın sabah farklı bir kahvaltı yapacağım.cok güzel ödem atıyormuş ,takip ettiğim bir sayfada çok güzel yorumlar vardı.
1 salatalık, demlenmiş yeşil çay (1 bardak ),maydonoz, yarim limon ,chia tohumu 3 kasik ,yoksa yulaf unu ya da ezmesi olabilir,blendirdan geçirip içilecek, öğlen ızgara salata ,akşam çorba...3 gün bu şekilde tartiyi şaşırtin diyorlar ,ben çorbayı yine 17.00 den önce içerim.
Cok sevindim ,ilk hafta zor ,sonra niye bu kadar buyutmusum ki diyor insan ..Bugun baslamıs bulunmaktayım70.0 kg. Hedefim 66. Yediklerimi gün sonunda yazacagım. İlk gün zor gececek
Ay evet acayıp zor suan aksm yemegıni iple çekiyorum neyseki Türk kahvesi kesti beni. öğünlerm 10 ile 17 18 gbi olacakCok sevindim ,ilk hafta zor ,sonra niye bu kadar buyutmusum ki diyor insan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?