• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki öğün beslenerek zayiflama günlüğüm

hatayg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
158
8
118
İzmir
Yıllardır ara ara uyguladigim en sağlıklı beslenme şekli bana göre,abur cubur ya da akşam yemeklerine başlayıp kilo aldığım bu dönemde yine başladım, 3 mayıs da 75.9 kiloydum ,16 mayıs itibariyle 74.2 yim.Bu diyetin en olumlu tarafı diyet listeleri ,alınması gereken malzemeler,saate göre ara öğün gibi zorunluluklar olmaması.
Sabah 9 a kadar 1 dilim tam buğday ekmeği, domates ,salatalık, peynir ,zeytin ve şekersiz cay ile kahvaltı yapıyorum, öğlen 14.30 civarı, evde ne yemek yaptıysam onu ,yanında salata ya da yoğurt yiyorum, bulgur pilavı hergun olmamak şartıyla yiyebiliyorum, akşamüzeri cok acıkırsam meyve ya da yoğurt yiyorum,bunları da en geç saat 17.00 de bitirmiş oluyorum , zamanla cok kolay alışıyorsunuz, cok sağlıklı bir yöntem olması, sizi listelerle sıkmaması en güzeli.
Diyete destek amacıyla hergun 1 saat yürüyorum ve bol su içiyorum..şunu da belirtmek istiyorum önemli olan tartıdaki rakamlar değil, aynadaki incelme ..

Sabah 1 dilim kepek ekmeği ile normal kahvaltı
Öğlen nohut yemeği ve yoğurt
Saat 5 olmadan bir avuç leblebi yedim kuru üzüm ile birlikte ,yemek olayı bugünlük son
Akşam 40 dakika ekliptik de spor yapacağım

Merhaba bendd boyle beslenerek yakın zamanda 8 kilo verdım ama ramazan araya gırınce acayıp motıvasyonum düştü. Adetim baslamak üzere daha oruç tutmam. Tekrar baslamak istiyrm diyete sizinle devam edebilir miyim destek oluruz birbirimize

Merhaba bendd boyle beslenerek yakın zamanda 8 kilo verdım ama ramazan araya gırınce acayıp motıvasyonum düştü. Adetim baslamak üzere daha oruç tutmam. Tekrar baslamak istiyrm diyete sizinle devam edebilir miyim destek oluruz birbirimize
Tabi ki çok sevinirim..bu işin en önemli kısmı motivasyon ,yoksa yapılacaklar neler yenip yenemeyeceği az çok biliniyor ,ben spor yaptığım zaman daha çok motive oluyorum,birde o kadar ter attıktan sonra insan kalorili birşey yemeğe yanaşmıyor, kısa zamanda çok etkili programlar araştırıyorum, daha sonra yazacagim

Tabi ki çok sevinirim..bu işin en önemli kısmı motivasyon ,yoksa yapılacaklar neler yenip yenemeyeceği az çok biliniyor ,ben spor yaptığım zaman daha çok motive oluyorum,birde o kadar ter attıktan sonra insan kalorili birşey yemeğe yanaşmıyor, kısa zamanda çok etkili programlar araştırıyorum, daha sonra yazacagim
Kesınlıkle spor çok önemli işte yapabılırsek 😀 hadi bakalım beklıyorum nasıl yapsak gunluk bildirim mi tartı gunu vs ne zaman olacak

Bundan önce kilo verdiğimde kafamda bazı tabuları tamamen yıkmıştım, bunlardan biri de tartı idi ,tartıda vermiyor görününce insanın morali bozuluyor ,ama ben inceliyordum,sonra bir baktım ki kilolar takır takır gidiyor ,o yüzden ben incelmeye odakliyim, böyle beslenince nasılsa kilo da gidecek ..ve yine o dönemde tam 1 yıl diyet yapmadığım halde kilo almamıştım, o yüzden tartı günü bildirim gibi şeyler bizi daha çok gerer diye düşünüyorum

Ay evet su tartı olayı öyle mesela hamıle kalmadan once giyemedıgim bazı seyler suan çok rahat oluyor ama iki durumdada kilolar aynı 😀

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir salatalık domates zeytin ve şekersiz çay ile kahvaltı
15.30 gibi ızgara ve salata
Akşam yemeyeceğim, türk kahvesi ve yaninda hurma tutar beni
Bu arada trambolin aldım, şimdi trambolin ile spor videolarını izliyorum ,akşam yapicam ,çok heyecanliyim

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir salatalık domates zeytin ve şekersiz çay ile kahvaltı
15.30 gibi ızgara ve salata
Akşam yemeyeceğim, türk kahvesi ve yaninda hurma tutar beni
Bu arada trambolin aldım, şimdi trambolin ile spor videolarını izliyorum ,akşam yapicam ,çok heyecanliyim
Ben bugun ha bıre bıseyler yedim. Yarın baslarım. Umarımmmm. Immm hiç spor aletım yok. Sadece yürüyüş vr leslie yapıyordum. Koronadan yürüyüşlerde kalmadı

Ben yarın sabah farklı bir kahvaltı yapacağım.cok güzel ödem atıyormuş ,takip ettiğim bir sayfada çok güzel yorumlar vardı.
1 salatalık, demlenmiş yeşil çay (1 bardak ),maydonoz, yarim limon ,chia tohumu 3 kasik ,yoksa yulaf unu ya da ezmesi olabilir,blendirdan geçirip içilecek, öğlen ızgara salata ,akşam çorba...3 gün bu şekilde tartiyi şaşırtin diyorlar ,ben çorbayı yine 17.00 den önce içerim.

Ben yarın sabah farklı bir kahvaltı yapacağım.cok güzel ödem atıyormuş ,takip ettiğim bir sayfada çok güzel yorumlar vardı.
1 salatalık, demlenmiş yeşil çay (1 bardak ),maydonoz, yarim limon ,chia tohumu 3 kasik ,yoksa yulaf unu ya da ezmesi olabilir,blendirdan geçirip içilecek, öğlen ızgara salata ,akşam çorba...3 gün bu şekilde tartiyi şaşırtin diyorlar ,ben çorbayı yine 17.00 den önce içerim.
Hımmmm denenebilir. Bende biraz yeme düzenimi oturttuktan sonra deneyebilirim. Sonuçlarını merak ettim

Günaydınınnnn, sabah 9.00 da detoks içeceğimi içtim..
Dün akşam trambolin ile zayıflama ile ilgili video açıp yarim saat egzersiz yaptım, gerçekten çok iyi geldi ..sporla ilgili değişik alternatifler bulmak lazim sıkılmamak için ,bir gün yürüyüş birgün leslie başka bir gün varsa eğer spor aletlerinden yararlanmak gibi ..Dün ayrıca ağırlık ile kol çalıştım..

Öğlen çorba ve cacık yedim ,pek tutmadi, akşamüzeri 17.00 olmadan bir avuç leblebi-kuruüzüm yedim
Yarım saat trambolinde egzersiz ve daha sonra ağırlık çalıştım

Sabah tartıldım 74.3 ,birkaç gündür takılı kaldım burada ,ama tartının değil aynanın önemli olduğunu anladigim için çok takilmadim
Sabah yine normal kahvaltımı yaptım,arada türk kahvesi ve 1 adet hurma ,bol su

Öğlen bezelye yemeği cacık ve bulgur pilavı yedim ,akşamüzeri şekersiz cay,bol su ve trampolin...😀

Bugun baslamıs bulunmaktayım 😀 70.0 kg. Hedefim 66. Yediklerimi gün sonunda yazacagım. İlk gün zor gececek 🥴

Cok sevindim ,ilk hafta zor ,sonra niye bu kadar buyutmusum ki diyor insan ..
Ay evet acayıp zor suan aksm yemegıni iple çekiyorum neyseki Türk kahvesi kesti beni. öğünlerm 10 ile 17 18 gbi olacak
Pilates çemberi almayı düşünüyorum iç bacak gögüs kol için ihtiyacım var

Back