İki minnak mı bir minnak mı :)

Ebruli3591

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
78
29
34
Merhaba hanımlar araniza anne adayı olarak yeni katıldım 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim adetim 5 gün geçilmişti 4 hafta 4 günlük bebis beta HCG 750 çıktı bugün yani 6 gün sonra 5hafta 4 günlükken bebis tekrar baktirdim 8328 çıktı ailemde ikiz var üstelik nesilden nesile :) cevremdeki herkez degerimin yüksek olduğunu ikiz olabilicegini söyledi nediyosunuz olabilirmi ???

4+4 de benim 930du ama ikiz değil. Bhcg ile her zaman tutmuyor ama yüksek bir değer çıkmış ihtimalin var.

Tek yada ikiz olması hiç önemli değil anne olayım minigimi sağlıklı şekilde kucagima alayım başka bişey istemiyorum ama eşim çok heycan yaptı ikizmi acaba diye banada heycan yaptirtti oyuzden siz tecrübeli annelerden bilgilenmek istedim teşekkür ederim kedicik61 :)

Ikiz degilse cinsiyeti erkekte olabilir cunku erkek cocukta beta daha fazla katlaniyo bunu cevremde goruyorum surekli

Eveett bir Paşacık da olabilir bakalım zaman göstericek herşeyi sabretmem lazım sanırım
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim onemli olan o bende ilk ogrendigimde degerim iki yerine uc katina yukselmisti bende oyle dusunmustum ama erken kaybettim suan kanamam var dusuk yapiyorum hayirlisi nasip ve kismet rabbim isteyen herkese versin insallah anneligi

Merhaba hanımlar araniza anne adayı olarak yeni katıldım 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim adetim 5 gün geçilmişti 4 hafta 4 günlük bebis beta HCG 750 çıktı bugün yani 6 gün sonra 5hafta 4 günlükken bebis tekrar baktirdim 8328 çıktı ailemde ikiz var üstelik nesilden nesile :) cevremdeki herkez degerimin yüksek olduğunu ikiz olabilicegini söyledi nediyosunuz olabilirmi ???
İkiz tekiz sağlıklı olsun rabbim gönlüne göre versin hayırlı uğurlu olsun canım

Kizlar bende saligunu ogrendim hamile oldugumu..kan degerim 1221,6 cikti bugunde kan testi yaptik 2668 cikti..ama kese gozukmedi..

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim onemli olan o bende ilk ogrendigimde degerim iki yerine uc katina yukselmisti bende oyle dusunmustum ama erken kaybettim suan kanamam var dusuk yapiyorum hayirlisi nasip ve kismet rabbim isteyen herkese versin insallah anneligi
Amin canım çok üzüldüm :KK43: Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş versin ve sağlıklı bir hamilelik ile kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar bende saligunu ogrendim hamile oldugumu..kan degerim 1221,6 cikti bugunde kan testi yaptik 2668 cikti..ama kese gozukmedi..
3000 den sonra kese görünüyor canım hoş benim hamile olduğumu öğrendiğim hastane ticarethane olduğunu iki güne bir su gün gel gorcem diyip kese yok sen yarın yine gel deyip işin maddiyatinda olan biyer olduğunu sonradan anladım ertesi gün devlet Hastanesi'ne gittim ve birkerede gördü doktor . Doktorda çok önemli .

X