yok mudur bilen duyan?(
Su an ben de ayni durumdayim 2 yil gecmis ama o ay hamile kalmis misinmerhaba arkadaslar. bugun ovulasyondan sonraki 6. gundum....bildiginiz uzere yerlesme olayi ovulasyondan sonra 6-12 gun icinde olabiliyor...
simdi ben bu sabah wc'de temizlenirken tuvalet kagidinda 1-2 damlayi gecmeyen kirmizi minik leke gordum....biraz bekleyip tekrar baska bir pecete kullandim ve yine minik bir kirmizi leke geldi...beyaz akinti falan yok, sadece kan lekesi...ucuncu denemede hicbir sey yoktu....
bu arada reglime daha 7 gun var...
tecrubesi olan varsa, acaba bu yerlesme kanamasi olabilirmi? fikrini beyan edene simdiden cok tesekkur ediyorum...
Ayy insallah yaa ama yarin sabah test yapicam bakalm.. O kanamadan 3 gun sonra yani.. Varsa da insallah cikarcanım yerleşme kanamasini ben yaşadım kahverengi veya pembe oluyor vücudunu dinleme tüm sistemi bozarsin serbest olki bi an önce bebisin gelsin sevgiler
Cok tesekkur ederim canim insallah bekleyebilirim adet günümüadet günü gelmeden test yapma her açıdan iyi değil öncelikle yanlış çıkabilir ikincisi bu kadar vücudunu Dinlersen tüm sistemi bozarsin bazı insanlar adetle çocuk dusurur bilmezler çünkü anormaldir cenin .sen erkenden ogrenirsen dahada panik olursun herşeyin bi zamanı var sakin ol ve adeti bekle bence
PEki senin yerlesme kanaman ne zaman olmustu yani adetten ne kadar once olduadet günü gelmeden test yapma her açıdan iyi değil öncelikle yanlış çıkabilir ikincisi bu kadar vücudunu Dinlersen tüm sistemi bozarsin bazı insanlar adetle çocuk dusurur bilmezler çünkü anormaldir cenin .sen erkenden ogrenirsen dahada panik olursun herşeyin bi zamanı var sakin ol ve adeti bekle bence
Yaa o zaman benim bu kanama cok erkentam adet gununde hatta adet oluyorum sandım ama şüphelenip test yaptim pozitifti
Amin canim yaa catlatma ignesi yaptirdim 8 gun sonra bu kanamayi yasadim.. Insallah yerlesmistir bebisim:) insallah hayirli saglikli bi bebegim olur artik.. Senin de bebegini ya da bebeklerini sana bagislasin rabbimherkesin bünyesi farklı çok erkende olabilir döllenme Allh gönlüne gore versin :)
Yerleşme olayı ovulasyondan sonraki 5-12. Günlere denk gelir.hiç yaşamadım.ve bu lekeye rağmen Regl görenleri biliyorum.kendini çok kaptırmadan ümitlenrbilirsin.rabbim senin için hayırlısını versinAmin canim yaa catlatma ignesi yaptirdim 8 gun sonra bu kanamayi yasadim.. Insallah yerlesmistir bebisim:) insallah hayirli saglikli bi bebegim olur artik.. Senin de bebegini ya da bebeklerini sana bagislasin rabbim
Aminnn canim hayirlisi olsun.. 1,5 yildir bekliyorum ve ilk defa kendimi bu kadar yakin hissediyorum hamilelige... Insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olur hepimizinYerleşme olayı ovulasyondan sonraki 5-12. Günlere denk gelir.hiç yaşamadım.ve bu lekeye rağmen Regl görenleri biliyorum.kendini çok kaptırmadan ümitlenrbilirsin.rabbim senin için hayırlısını versin
Sonucu burdan yazAminnn canim hayirlisi olsun.. 1,5 yildir bekliyorum ve ilk defa kendimi bu kadar yakin hissediyorum hamilelige... Insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olur hepimizin
Mutlaka yazicamSonucu burdan yaz
amin canım güzel haberlerini bekliyorum :)Amin canim yaa catlatma ignesi yaptirdim 8 gun sonra bu kanamayi yasadim.. Insallah yerlesmistir bebisim:) insallah hayirli saglikli bi bebegim olur artik.. Senin de bebegini ya da bebeklerini sana bagislasin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?