İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

ctrlZ

tırttt :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
158
0
Burada yeni olup sohbet muhabbet ortamı arayan yeni arkadaslarım hadi buyrun hep birlikte kaynaşalım :)İKİ LAFIN BELİNİ KIRMAYA NE DERSİNİZ???? :)

ilk yazan ben olayım :) topıgın hayırlı ugurlu olsun :KK71:

Ooooo topıgını bırakıp gıtmıssın coktan :KK1:

ya kızlar su ifadeleri nasıl koyuyoruz kırk takla attım yapmak için ama olmiyiii :))

hosbulduk hosbulduk:KK1: onun bi ayarı var kullanıcı kontrol panelindendi sanırım ilk basta bende bilmiodum baya bi kurcaldım ole ogrendim simdi altta direk cıkıo hepsi:KK55::KK9:

hosbulduk hosbulduk:KK1: onun bi ayarı var kullanıcı kontrol panelindendi sanırım ilk basta bende bilmiodum baya bi kurcaldım ole ogrendim simdi altta direk cıkıo hepsi:KK55::KK9:

duu bi bakıyım bende sinir oldm ya kendimi ezik gibi hissediyorum ifadesiz :))

ha ha:KK1: kullanıcı kontrol paneli hesabım secenekleri duzenle msj editörü standart editor toolbar dio onu bi tıkla bakalım ben kurcalamiim fazla bide benimkide bozulmasın:KK52:

Tişikür ediorummm :) Hosbulduk ... Topıkte durda ıkı lafın belını kıralım harbıden :KK60:

geldim beaa napiim su profilimi düzenlemeye calısıyorum :)aman hee sankı mankenlik ajansına form dolduruyorum bitiremedim süslemeyi :)))

ee hatunlar gelelim tanısma faslına :)bendeniz zavallı öğrenciyim okul bitirme gayretindeyim :KK53:sizler neler yapıosunuz bakiim:KK23:

X