İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kaç aylık asker bir de kaç yaşında..

Arkadaş gözüyle bakmışın bunca sene zor olur tabi..

Kaybetmek istemezsin..

şuan 4 ayı var gelmesine ..
Sadece arkadaş değil ya kardeş bildim mutluluğumda acımda hep yanımdaydı sağolsun,ama o gözle hiç bakmadım ona bakamamda

Kahvaltını yapıp ilaçlarını içsene

Azar işittim şimdi bizimkinden ..

Ya canım birşey istese yicem ama midem küçüldü resmin hiç bir şey yemek gelmiyor içimden..

Gideyim bir ağrı kesici alayım bişi atayımda ağzıma zar zor artık yapcak birşey yok yoksa çenem çok ağrıyor ya..

Azar işittim şimdi bizimkinden ..

Ya canım birşey istese yicem ama midem küçüldü resmin hiç bir şey yemek gelmiyor içimden..

Gideyim bir ağrı kesici alayım bişi atayımda ağzıma zar zor artık yapcak birşey yok yoksa çenem çok ağrıyor ya..

Eee işitirsin tabi bnde öyleyim hiçbişi yemiyorum yine bu koltukta çürücem herhalde :31:

şuan 4 ayı var gelmesine ..
Sadece arkadaş değil ya kardeş bildim mutluluğumda acımda hep yanımdaydı sağolsun,ama o gözle hiç bakmadım ona bakamamda

O zaman bir süre o çocukla konuşmayı kes derim

Kardeşlikten sevgili durumuna geçen insanları hiç anlamam..

Yani en küçük bir şeyi fırsat kollarlar hemen anında duygularını araya sokarlar..

Ne yapalım iş güç valla özledim bende canım :54:

nerelerdeydinn :26::26:

valla canım cumartesi kayınvalidemlerdeydim dün de kuzenime gittim falan derken hiç giremedim nete. Bugün de anca işler biraz hafifledi hemen attım kendimi kk ya:1::1:Geçmişi okuyamadım gözüm yemedi:1::1:sevgi nerelerde acepp

Ne zaman atmıştın bilmiyorum ki ben

Hani şu bugun ne giydin tarzında bir konu var oradan mı bahsediyorsun

Yok yoook .
Bu elbise bak
$FK,115701,42,eflatun-elbise-efl1004-3401.webp

Dün özlem bir kadının videosunu attı onu açtım gece onlarla birlikte spor yaptım valla

Sende artık başla bugun ! Ama yemeğinide ye . !

İyi misin sen canın sıkkın gibi..

İyi yapmışsın ama bugün bi tuhafım karnım ağrıyo sürekli karnıma ağrısına uyandım :26:

Öyle canım çekilmiş gibi iyi değilim ama düzelirim sanırım bilmiyorum :26:

İyi yapmışsın ama bugün bi tuhafım karnım ağrıyo sürekli karnıma ağrısına uyandım :26:

Öyle canım çekilmiş gibi iyi değilim ama düzelirim sanırım bilmiyorum :26:

Şeysin ya ondan böylesindir. Bende bu zamanlarda çok sinirli oluyorum

Hele karnım ağrıdığında varya evdekilere sabır versin..

Sıcak su torbası varsa onu koy ya da ört battaniye ile karnını..

Back
X