İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Az önce yaş konusunda bana çantayla dalıyordun şimdi de eylüle korktum :18:

Yoo ben sana yaş konusunda çantayla dalmadım ben çıtırım dedin bnde bna kart mı diyosun dedm epriyle karışık

Ayy ama cidden gerilmeye başladım yaaaaaaaaa :95::95::95::95::95:

aaa bak ii hatırlattın yarın bende bakayım şu bardaklarahatta dün nişanlıma senden bahsettim çok güzel çok fanatikler bizde alalım filan dieohh ii yapmışsın arada gezmek lazım yaniii

Kaçırma çeyizine koy bir tane..

Ben dün şey diyorum . Mesela evlendiğimizde eve maç izlemek için arkadaşlarımız geldiğinde özellikle derbi maçlarında fenerbahçeli veya diğer takımlı birinin beşiktaş çay bardağından çay içtiğini düşünsene..
Skandal olur resmen diye konuştuk dün..

Güzel olmaz mı ama

Yoo ben sana yaş konusunda çantayla dalmadım ben çıtırım dedin bnde bna kart mı diyosun dedm epriyle karışık

Ayy ama cidden gerilmeye başladım yaaaaaaaaa :95::95::95::95::95:

Dün ki içtiğim kas gevşeticimden vermek çok isterdim ama dün az kalsın ölüyordum o yüzden kanka veremiyorum sana

hahahahaha süper olur ne eğlence çıkar beeekesin alalım yavrum yaa. bende kupa küllük filan da aliim barizaten az kaldıı

hahahahaha süper olur ne eğlence çıkar beeekesin alalım yavrum yaa. bende kupa küllük filan da aliim barizaten az kaldıı

Ben kültablasıda alacağımı söyledim ama benimki beşiktaşlı bir şeye kül atmam dedi..
Ama ben yinede alacağım

Burda yoksa istanbuldaki yuvalara bakacağım ama vardı bulunduğum yerde ya..
Ben aldığım herşeyi o mağazadan almıştım inşallah vardır..

hahahah deli bu adamlar yaa fanatikliğe bakbenimki yeni bıraktı sigarayı alırım süs olarak durur artık kül atmayızvardır tatlım yaa olmazsa da netten bakınırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…