- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.541
Hahahahaja bende oyleydim birde genclik halleri sonuctaaaa bulmakta zor isHahaha aynı bende bide marifetmiş gibi övunur herkesten tebrik aferin beklerdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaja bende oyleydim birde genclik halleri sonuctaaaa bulmakta zor isHahaha aynı bende bide marifetmiş gibi övunur herkesten tebrik aferin beklerdim
Hahaha keske olsa vallahi ya cok iyi bisey simdi bunu dedik ya hemen butunlemeleri kaldırmasalar bariO zaman cok sanslisin varya ah keske bizdede oyle bir sey olsa
Bisiler atistiralimmmAy benide acıktırdi bu laff
Canım anadoludan kolay hem not ortalamasıda saha düşk o yuzden aynı notlarla daha yuksek ortalama gelebiliyorAtaturk un sinavlari nasil Bexy
Dötü göbeği salalım mı ben yimem sen yiBisiler atistiralimmm
Ay dun uzun zamandir gormedigim insanlari gordum.Dötü göbeği salalım mı ben yimem sen yi
kilo alıriz kız
Oh iyi yaptin, bu saatte ders mi olurmuşSelam beybe,attim kalemi kitabi kk ya girdim oh uleeen kafam rahatladi yeminleeeeee
Gece sessizliginde daha iyi calisabiliyorum gunduz vakti dikkatimi dagitacak cok sey oluyoOh iyi yaptin, bu saatte ders mi olurmuş
Ben gece hiç calisamam..
Yatmistim ne guzel, nikotinim geldi, oh ben de rahatladim
Hahaha tamamdirGece sessizliginde daha iyi calisabiliyorum gunduz vakti dikkatimi dagitacak cok sey oluyo
Nikotinin gelince bana seslenin alo nikotin hattiyim ben
Hahaha tamamdir
Simdi gideyim de vakit gectikce yenisi geliyor
Iyi geceler canim
Ay ne guzel zayıflamışsınn manyak bide gidip aburcubur almışAy dun uzun zamandir gormedigim insanlari gordum.
Verdikleri tepki aaaa cok zayiflamissin oldu..
Tabi bunu duyan ben Eve donerken gittim ne kadar abur cubur varsa aldim.. hahaha
BexüGünaydınnn herkeseeeeeeeee huhhuuuuu uykucularrr
Arada yemem gerekiyor kuzum yokaa delleniyorumAy ne guzel zayıflamışsınn manyak bide gidip aburcubur almış
Ahahahaahhah
Bexom ben hic uyuyamadim cok fena bir haldeyim suan bugunku programi uygulayacak dermanim yok. Karnimi doyurasim bile gelmiyor icimdenGünaydınnn herkeseeeeeeeee huhhuuuuu uykucularrr
Tupcum nasssin
Iyiyim canim sen nasilsinTupcum nasssin
Oooooh iyi yapmissin ellerine saglik afiyet olsunIyiyim canim sen nasilsin
Patates kizarttim , mayonezide bastim yiyorum canima deysin