- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.501
Ayy vallahi yemin torenleri cok duygusal geciyor..Ustası da manisa çıktı canımmm ayakları mahvolmuş yürümekten sabah 5ten akşam 8 e kadar ayaktalarmış
Nerenin kayisisi meshurduBiz zaten Izmirdeyiz ya. Manisaya gidiyoz ara sira. Guzel yerler var. Bol bol gezin.
Evett pisirirken suyuna koy ımmmh yemede yanında yatttTavuk suyuyla sarma mi yapiyonuz? Ilk kez duydum. Şok!
Manisa merkez de değil alaşehir de ama küçük bi yer teslim etmeye gittiğimizde gördüm şirin amaBiz zaten Izmirdeyiz ya. Manisaya gidiyoz ara sira. Guzel yerler var. Bol bol gezin.
Vay beee. Caliskan ogrenci tribi diye buna derler :)))Ben dusuk not alirsam calismaya birakirim.
Hatta soyle diyim sana o anda baslarim okuluna dirim.
Hic calismam..
Oyle bir huyum var.
Morelim bozulunca asilamiyorum.
Gel aşkim gelll beklerimm ♡♡♡♡ :*Sen benim yarı memleketlimsin gelicez oraya davetiye bırakmaya bebişi görmeden gidemem
Sende bu hafta calismaya baslarsin kuzum ..Ayyy bende ara sınavlardan sonra öyle oldum ama meğer ben yanliş calismısımfiallerde yuksek alınca dank etti kafam calismanin keyfine vardim be
Simdi hemen baslamak istiyorumm
AhahahahaVay beee. Caliskan ogrenci tribi diye buna derler :)))
Sende bu hafta calismaya baslarsin kuzum ..Ayyy bende ara sınavlardan sonra öyle oldum ama meğer ben yanliş calismısımfiallerde yuksek alınca dank etti kafam calismanin keyfine vardim be
Simdi hemen baslamak istiyorumm
Malatya :)Nerenin kayisisi meshurdu
Yee bebeģimmm yeee ♡♡♡♡ senin taktikle çalışcam bu sefer insallah yuksek gelir ortalamam :))Sende bu hafta calismaya baslarsin kuzum ..
Finaller cidden cok onemli
Resmen puamin en buyugu oradan geliyor
Ortalamam yine yuksek gelirse artik tavuk sulu sarmansan yirim soz muuuu kuzusummm
Vay beee. Caliskan ogrenci tribi diye buna derler :)))
Biz teslim etmeye gittiğimiz de benim sayemde 3 arkadaşı oldu. Su içiyodu bizimki yanındaki çocuk baktı yanındakine de ver dedim arkadaş oldular, bi tanesi çok tek kalmıştı yazık onla da muhabbet et dedim şimdi bady olmuşlar, biri de ordan diyarbakıra gidicekmiş ona da çok üzüldüm onla da arkadaş oldular ben daha girişkenim ona göreAyy vallahi yemin torenleri cok duygusal geciyor..
Bende gittigimde gozlerim dolu dolu izlemistim (= hele o toren bittikten sonra aileleleri gelemeyen askerlerin , arkadaslarin anne ve babasinin ellerini operken icim ciz ediyor benim..
Askerimizi polisimi herkesi korusun rabbim
Yee bebeģimmm yeee ♡♡♡♡ senin taktikle çalışcam bu sefer insallah yuksek gelir ortalamam :))
Yalnız ataturk univ. Calistigim sayfaza bahar donemi dersleri yok biliyo musun poku yedim
Ayy hadi inşallaaahhhCalis kuzumm bu donem senin full cekecegini dusunuyorum ben eger simdi calisirsan
Biz teslim etmeye gittiğimiz de benim sayemde 3 arkadaşı oldu. Su içiyodu bizimki yanındaki çocuk baktı yanındakine de ver dedim arkadaş oldular, bi tanesi çok tek kalmıştı yazık onla da muhabbet et dedim şimdi bady olmuşlar, biri de ordan diyarbakıra gidicekmiş ona da çok üzüldüm onla da arkadaş oldular ben daha girişkenim ona göre
Senin bölum ne canim?Ayy hadi inşallaaahhh
Vallahi başlayacagım derslerim çok guzel ama minnak minnak telefondan okurken kör olmak istemiyorum
Bende su kampuse ozetler eklensin diye bekliyorum bazi uniteler cok uzunAyy hadi inşallaaahhh
Vallahi başlayacagım derslerim çok guzel ama minnak minnak telefondan okurken kör olmak istemiyorum
Kayisi yemek zorundayim ama artik kayisi sevmez oldum yerken bogazima bisiler oluyoMalatya :)
Senin de Ataturk Uni idi?Bende su kampuse ozetler eklensin diye bekliyorum bazi uniteler cok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?