İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ustası da manisa çıktı canımmm ayakları mahvolmuş yürümekten sabah 5ten akşam 8 e kadar ayaktalarmış
Ayy vallahi yemin torenleri cok duygusal geciyor..
Bende gittigimde gozlerim dolu dolu izlemistim (= hele o toren bittikten sonra aileleleri gelemeyen askerlerin , arkadaslarin anne ve babasinin ellerini operken icim ciz ediyor benim..
Askerimizi polisimi herkesi korusun rabbim

Ayyy bende ara sınavlardan sonra öyle oldum ama meğer ben yanliş calismısım fiallerde yuksek alınca dank etti kafam calismanin keyfine vardim be
Simdi hemen baslamak istiyorumm
Sende bu hafta calismaya baslarsin kuzum ..

Finaller cidden cok onemli
Resmen puamin en buyugu oradan geliyor

Ortalamam yine yuksek gelirse artik tavuk sulu sarmansan yirim soz muuuu kuzusummm

Ayyy bende ara sınavlardan sonra öyle oldum ama meğer ben yanliş calismısım fiallerde yuksek alınca dank etti kafam calismanin keyfine vardim be
Simdi hemen baslamak istiyorumm

Ortalamam yine yuksek gelirse artik tavuk sulu sarmansan yirim soz muuuu kuzusummm

Yee bebeģimmm yeee ♡♡♡♡ senin taktikle çalışcam bu sefer insallah yuksek gelir ortalamam :))
Yalnız ataturk univ. Calistigim sayfaza bahar donemi dersleri yok biliyo musun poku yedim

Vay beee. Caliskan ogrenci tribi diye buna derler :)))

Trip degil =( ben dersaneye giderkende boyleydim.
Etrafimdakilerden cok etkileniyordum.
Sinavima 1 2 ay kala gitmedim dersaneye falan..
Yok su kadar netim cikti yok bu kadar..
Benimde dusuk cikiyordu netlerim ara sira..
Morelim cok bozuluyorru =(

Biz teslim etmeye gittiğimiz de benim sayemde 3 arkadaşı oldu. Su içiyodu bizimki yanındaki çocuk baktı yanındakine de ver dedim arkadaş oldular, bi tanesi çok tek kalmıştı yazık onla da muhabbet et dedim şimdi bady olmuşlar, biri de ordan diyarbakıra gidicekmiş ona da çok üzüldüm onla da arkadaş oldular ben daha girişkenim ona göre

Simdi teknoloji gelistigi icin asker arkadasligi bile sanalda devam edebiliyor..
Ah eskiden oyle miymism
Ben babamin bir asker defteri var..
Bir arkadaslari sehit dusmus o deftere onun icin yazilanlari okurken gozlerimden yaslar akiyordu..(=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…