• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kara lahana işte aşkım sen yemedin mi hiç bazaarda satarlar :KK70: bizim buralardakiler onun hastası ondan var :-) ben sana yaparım bebişin gel bize ♡♡♡♡
Yok yemez olur muyum
Bundan yaprak sarmasi gibi sarma dolma yapiyorlar (:
Ama ben dolmasindan cok , misirla yapilan yemegini cok severim (=

Duzenli calisirsan zorlanmazsin
Bir arkadasim hic calismadan girdi. Kiz birinci donemde kaldi.
Notlarini gorsen 20 lerde..
Sifir cekenlerde cok.
O yuzden calismak en iyisi :-)
Aa yok ben bi tek matematikde oyle dusuk notlar alirim :)))) Diger derslerde mantigimla bilmesem de dogru cevabi tahmin edebiliyorum. Gecer not alirim heralde calismasam da bilmiyorum. Ama matemarikden kaldim. Nasil gececem bilmiyorum. :)

Yok yemez olur muyum
Bundan yaprak sarmasi gibi sarma dolma yapiyorlar :-)
Ama ben dolmasindan cok , misirla yapilan yemegini cok severim (=
Bende aksine bazı kadınlarin dolmasina bayılıyorum benim kaynanam oyle guzel yapamiyo (:
Bende sarmayı beceremiyorum bunları koca koca oluyo (:

Cok sukur canim survivora bakiyorum
Sen nasilsin neler yapiyorsun ♡
Kahve içmeye çıktık bu akşam kardeşimle eve geldim canım şimdi günler çabuk geçse de cuma olsa da yare kavuşsam diye dualar ediyodum o_O bu sene survivoru fazla izleyemedim 9 deyince uyuduğumdan sanırım:olamaz:

Aa yok ben bi tek matematikde oyle dusuk notlar alirim :)))) Diger derslerde mantigimla bilmesem de dogru cevabi tahmin edebiliyorum. Gecer not alirim heralde calismasam da bilmiyorum. Ama matemarikden kaldim. Nasil gececem bilmiyorum. :)
Ben matematikten 100 aldim benimki notlarima bakarken digerlerinden niye 100 alamadin diyor ada :D
Diger notlarimda 80 90
Sanki dusuk not almisim gibi :D
Zor derslerim benim ya =(
Bugun saglik bakanliginin gorevlerini
Bakanliga bagli kurulaslari falan calisiyorum =(

Bende aksine bazı kadınlarin dolmasina bayılıyorum benim kaynanam oyle guzel yapamiyo :-)
Bende sarmayı beceremiyorum bunları koca koca oluyo :-)
Ben yaprak sarmasini cok guzel yapar sararim
Ama baxilari icine kiyma koyuyor
Ben kiymali sevmiyorum
Bir gun sonra falan yedigimde o kiyma ne kadar iyi olursa olsun mideme dokunuyor.. (:

Ben matematikten 100 aldim benimki notlarima bakarken digerlerinden niye 100 alamadin diyor ada :KK70:
Diger notlarimda 80 90
Sanki dusuk not almisim gibi :KK70:
Zor derslerim benim ya =(
Bugun saglik bakanliginin gorevlerini
Bakanliga bagli kurulaslari falan calisiyorum =(
Nota bakkk 80 90 100 diye not mu olur:lülülü:
Not dediğin 45 50 olur :63::işsiz:

Back