- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.521
Sorma ya 50 sayfalık unite mi olurBende su kampuse ozetler eklensin diye bekliyorum bazi uniteler cok uzun
Ben 2 tane okuyorum canım cocuk gelisimi -acil durum ve afet yonetimiSenin bölum ne canim?
Yok benim anadolu kuzum.Senin de Ataturk Uni idi?
Vucut kayisiya bir sure sonra bagisiklik kazaniyor. Sen zeytinyagi ic hergun. O daha iyi.Kayisi yemek zorundayim ama artik kayisi sevmez oldum yerken bogazima bisiler oluyohahah
Ayy bebim babamında var siyah kaplıkli bi defter arkadasları tek tek mektup yazmıs telefon adres yazmız hatira defteri babam siirler yazmış ayy okurken aglardımSimdi teknoloji gelistigi icin asker arkadasligi bile sanalda devam edebiliyor..
Ah eskiden oyle miymism
Ben babamin bir asker defteri var..
Bir arkadaslari sehit dusmus o deftere onun icin yazilanlari okurken gozlerimden yaslar akiyordu..(=
Ataturk uni. Sinav tarihleri ile ilgili bir aciklama yapti mi canimSorma ya 50 sayfalık unite mi olur
Ben 2 tane okuyorum canım cocuk gelisimi -acil durum ve afet yonetimi
Bende telden giriyorum size laf yetistircem diye diger bildirimleri arada kacırıyorumTelefondan yaziyorum eksik cikiyor
Heyecanlandim hahaha
Heh iste benim babaminda ondan var..Ayy bebim babamında var siyah kaplıkli bi defter arkadasları tek tek mektup yazmıs telefon adres yazmız hatira defteri babam siirler yazmış ayy okurken aglardım
Hayir canim yaaa ama bütlere giricem onda sadece butle gecebiliyormuşum yarin bida arayip taciz etcem okuluAtaturk uni. Sinav tarihleri ile ilgili bir aciklama yapti mi canim
Ben ayni sayfayi guncelleye guncelleye yaziyorum bildirimler kaciyor o yuzdenBende telden giriyorum size laf yetistircem diye diger bildirimleri arada kacırıyorum
Ayy ne guzel ya bide özellikle carsi izninde traş olup resim cekinirlermişHeh iste benim babaminda ondan var..
Hatta cizimler var..
Cizim yapmislar boyamislar yazilar siirler..
Her arkadasinin bir resmi var..
(=
Aaa sahidem sadece butle gecebiliyor musumHayir canim yaaa ama bütlere giricem onda sadece butle gecebiliyormuşum yarin bida arayip taciz etcem okulu
HahahaBen ayni sayfayi guncelleye guncelleye yaziyorum bildirimler kaciyor o yuzden
Toplu askerlerin arasinda babami direk bulurdum kucukkenAyy ne guzel ya bide özellikle carsi izninde traş olup resim cekinirlermiş
Karnim aciktiiiiHahahaneyse artık digerlerini sonra ayıklarız
Öyle dedi kız telefonda. Yarın bidaha sorucam bakalım bütlerin yüzde kaçı alınıyor eger direk but notu ile geciliyorsa direk ona abanıcam yok %70 derse 2 katı abanırımAaa sahidem sadece butle gecebiliyor musum
Hahaha aynı bende bide marifetmiş gibi övunur herkesten tebrik aferin beklerdimToplu askerlerin arasinda babami direk bulurdum kucukkenher buldugumda aferin derlerdi evdekiler hahahaha
O zaman cok sanslisin varya ah keske bizdede oyle bir sey olsaÖyle dedi kız telefonda. Yarın bidaha sorucam bakalım bütlerin yüzde kaçı alınıyor eger direk but notu ile geciliyorsa direk ona abanıcam yok %70 derse 2 katı abanırım
Ay benide acıktırdi bu laffKarnim aciktiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?