- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.481
Terbiyesiz ya. Bi de 100 aldim diyo :))) Dovecem elimde kalacak :))))) Zonguldaga geliyim de bana bi elini sür. Belki benim de Matematogim iyilesir azicik :))))Ben matematikten 100 aldim benimki notlarima bakarken digerlerinden niye 100 alamadin diyor ada
Diger notlarimda 80 90
Sanki dusuk not almisim gibi
Zor derslerim benim ya =(
Bugun saglik bakanliginin gorevlerini
Bakanliga bagli kurulaslari falan calisiyorum =(
Ay ben sarmayı kalın seviyorum 3 tane de doymalıyım
Cuma günü yemin törenimiz var manisaya gidicem haftasonu yanında olucam ben yokum buralar da a dostlarOyy yarine kavusacaksin demek
Nota bakkk 80 90 100 diye not mu olur
Not dediğin 45 50 olur
Ayyy canım çekti yaa ama ben kv ye mantı yaptırırım bi insan bir şeyi ancak bu kadar mükemmel yapabilir yok böyle bişeyIncecik sarip yiyelim hep birlikte
Bizim yenge hanimda acayip guzel yapraklar var
Gecen yapmia getirmis bize
Anam tenceriyi yicektim nerdeyse
Ben de tavuk suyuyla seviyorum eşimde kiymalı sevmiyor o yuzden hep tavuk suyuyla yapiyorum :)Ben yaprak sarmasini cok guzel yapar sararim
Ama baxilari icine kiyma koyuyor
Ben kiymali sevmiyorum
Bir gun sonra falan yedigimde o kiyma ne kadar iyi olursa olsun mideme dokunuyor..
Cuma gunu biz de yemin torenine gidiyoz IspartayaCuma günü yemin törenimiz var manisaya gidicem haftasonu yanında olucam ben yokum buralar da a dostlar
Ikinci donem matematigi icin kitap alicam murat yayinlarininTerbiyesiz ya. Bi de 100 aldim diyo :))) Dovecem elimde kalacak :))))) Zonguldaga geliyim de bana bi elini sür. Belki benim de Matematogim iyilesir azicik :))))
Gel ben sana herşeyi yaparım :)))) 3 kereyi bırak benim kilerin 2si çok gelirAyyy canım çekti yaa ama ben kv ye mantı yaptırırım bi insan bir şeyi ancak bu kadar mükemmel yapabilir yok böyle bişey
Tavuk suyuyla hic denemesim.Ben de tavuk suyuyla seviyorum eşimde kiymalı sevmiyor o yuzden hep tavuk suyuyla yapiyorum :)
Ohooo oda bisey ki bende 22 diye not varOyle bir notumda var tip terimlerionu goz ardi ettim hahahahahah finali dusuk gelmisti hatirlaraan nefret ettigim ders !!!!
Hadi allah kavustursun canim usta biriligini yapacagi yer belli oldu mu yakin yer cikmistir insallah (=Cuma günü yemin törenimiz var manisaya gidicem haftasonu yanında olucam ben yokum buralar da a dostlar
Eneee dönerken gelin manisaya manyı yiyeceğukkCuma gunu biz de yemin torenine gidiyoz Ispartaya
Ayyy bol limonlu severim bende bide tencerenin dibinde kalanları boyle hafif gevsemiş ekşi ekşiTavuk suyuyla hic denemesim.
Kiymali sarma mi olurmus hic dimi sarma dedigin ekli ekli bol limonlu princli olur hahahaha (=
Ustası da manisa çıktı canımmm ayakları mahvolmuş yürümekten sabah 5ten akşam 8 e kadar ayaktalarmışHadi allah kavustursun canim usta biriligini yapacagi yer belli oldu mu yakin yer cikmistir insallah (=
Sen benim yarı memleketlimsin gelicez oraya davetiye bırakmaya bebişi görmeden gidememGel ben sana herşeyi yaparım :)))) 3 kereyi bırak benim kilerin 2si çok gelir
Ohooo oda bisey ki bende 22 diye not varhahah araba plakası gibi
Biz zaten Izmirdeyiz ya. Manisaya gidiyoz ara sira. Guzel yerler var. Bol bol gezin.Eneee dönerken gelin manisaya manyı yiyeceğukkAllah kavuştursun dağıtımı neresi
Ayyy bende ara sınavlardan sonra öyle oldum ama meğer ben yanliş calismısımBen dusuk not alirsam calismaya birakirim.
Hatta soyle diyim sana o anda baslarim okuluna dirim.
Hic calismam..
Oyle bir huyum var.
Morelim bozulunca asilamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?