İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kara lahana işte aşkım sen yemedin mi hiç bazaarda satarlar bizim buralardakiler onun hastası ondan var ben sana yaparım bebişin gel bize ♡♡♡♡
Yok yemez olur muyum
Bundan yaprak sarmasi gibi sarma dolma yapiyorlar
Ama ben dolmasindan cok , misirla yapilan yemegini cok severim (=

Duzenli calisirsan zorlanmazsin
Bir arkadasim hic calismadan girdi. Kiz birinci donemde kaldi.
Notlarini gorsen 20 lerde..
Sifir cekenlerde cok.
O yuzden calismak en iyisi
Aa yok ben bi tek matematikde oyle dusuk notlar alirim :)))) Diger derslerde mantigimla bilmesem de dogru cevabi tahmin edebiliyorum. Gecer not alirim heralde calismasam da bilmiyorum. Ama matemarikden kaldim. Nasil gececem bilmiyorum. :)

Yok yemez olur muyum
Bundan yaprak sarmasi gibi sarma dolma yapiyorlar
Ama ben dolmasindan cok , misirla yapilan yemegini cok severim (=
Bende aksine bazı kadınlarin dolmasina bayılıyorum benim kaynanam oyle guzel yapamiyo
Bende sarmayı beceremiyorum bunları koca koca oluyo

Cok sukur canim survivora bakiyorum
Sen nasilsin neler yapiyorsun ♡
Kahve içmeye çıktık bu akşam kardeşimle eve geldim canım şimdi günler çabuk geçse de cuma olsa da yare kavuşsam diye dualar ediyodum bu sene survivoru fazla izleyemedim 9 deyince uyuduğumdan sanırım

Aa yok ben bi tek matematikde oyle dusuk notlar alirim :)))) Diger derslerde mantigimla bilmesem de dogru cevabi tahmin edebiliyorum. Gecer not alirim heralde calismasam da bilmiyorum. Ama matemarikden kaldim. Nasil gececem bilmiyorum. :)
Ben matematikten 100 aldim benimki notlarima bakarken digerlerinden niye 100 alamadin diyor ada
Diger notlarimda 80 90
Sanki dusuk not almisim gibi
Zor derslerim benim ya =(
Bugun saglik bakanliginin gorevlerini
Bakanliga bagli kurulaslari falan calisiyorum =(

Bende aksine bazı kadınlarin dolmasina bayılıyorum benim kaynanam oyle guzel yapamiyo
Bende sarmayı beceremiyorum bunları koca koca oluyo
Ben yaprak sarmasini cok guzel yapar sararim
Ama baxilari icine kiyma koyuyor
Ben kiymali sevmiyorum
Bir gun sonra falan yedigimde o kiyma ne kadar iyi olursa olsun mideme dokunuyor..

Nota bakkk 80 90 100 diye not mu olur
Not dediğin 45 50 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…