- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.461
Ben 2 donem kayit yenilemwdim. Yoksa simdi bu son donemim olacakti4y1d doneminde ilk mi sinava gireceksin ?
Korkma korkma
Bilmediklerini sallama
Bildiklerini isaretlesen
Her turlu gecersin (=
Vizeler yuzde 30 finaller yuzde 70 etki ediyorfinallerden yuksek not almaya bak
Bence de. Biz onu isiralim. Belki onun kani bize sıhhat verir ahahaha :)))Vampiri oldurup tarihe gecicez
Kara lahana işte aşkım sen yemedin mi hiç bazaarda satarlarBexy yarismada yaptigin yemekteki o yesil yaprakli seyden bizim buralarda cok var her evin bahcesinde vardie
Duzenli calisirsan zorlanmazsinBen 2 donem kayit yenilemwdim. Yoksa simdi bu son donemim olacakti((
Dusunsene isira isira kani cekiliyormus damonunBence de. Biz onu isiralim. Belki onun kani bize sıhhat verir ahahaha :)))
İyi akşamlar güzeller güZelimm nasılsınız afiyettedirsiniz inşallahhGebere Jackson canim iyi aksamlar ♡
yaa hayırlı olsunn :)başarılarKiz simdi cikip gidecek. Burdan ona iş cikmaz :)))
Aöf okuyoz canim Margoyla ikimiz.
Yok yemez olur muyumKara lahana işte aşkım sen yemedin mi hiç bazaarda satarlarbizim buralardakiler onun hastası ondan var ben sana yaparım bebişin gel bize ♡♡♡♡
Cok sukur canim survivora bakiyorumİyi akşamlar güzeller güZelimm nasılsınız afiyettedirsiniz inşallahh
Aa yok ben bi tek matematikde oyle dusuk notlar alirim :)))) Diger derslerde mantigimla bilmesem de dogru cevabi tahmin edebiliyorum. Gecer not alirim heralde calismasam da bilmiyorum. Ama matemarikden kaldim. Nasil gececem bilmiyorum. :)Duzenli calisirsan zorlanmazsin
Bir arkadasim hic calismadan girdi. Kiz birinci donemde kaldi.
Notlarini gorsen 20 lerde..
Sifir cekenlerde cok.
O yuzden calismak en iyisi
Bende aksine bazı kadınlarin dolmasina bayılıyorum benim kaynanam oyle guzel yapamiyoYok yemez olur muyum
Bundan yaprak sarmasi gibi sarma dolma yapiyorlar
Ama ben dolmasindan cok , misirla yapilan yemegini cok severim (=
Kahve içmeye çıktık bu akşam kardeşimle eve geldim canım şimdi günler çabuk geçse de cuma olsa da yare kavuşsam diye dualar ediyodumCok sukur canim survivora bakiyorum
Sen nasilsin neler yapiyorsun ♡
Ben matematikten 100 aldim benimki notlarima bakarken digerlerinden niye 100 alamadin diyor adaAa yok ben bi tek matematikde oyle dusuk notlar alirim :)))) Diger derslerde mantigimla bilmesem de dogru cevabi tahmin edebiliyorum. Gecer not alirim heralde calismasam da bilmiyorum. Ama matemarikden kaldim. Nasil gececem bilmiyorum. :)
Tesekkur ederim canim. Mucksyaa hayırlı olsunn :)başarılar
Ay ben sarmayı kalın seviyorum 3 tane de doymalıyımBende aksine bazı kadınlarin dolmasina bayılıyorum benim kaynanam oyle guzel yapamiyo
Bende sarmayı beceremiyorum bunları koca koca oluyo♡
Ben yaprak sarmasini cok guzel yapar sararimBende aksine bazı kadınlarin dolmasina bayılıyorum benim kaynanam oyle guzel yapamiyo
Bende sarmayı beceremiyorum bunları koca koca oluyo♡
Kahve içmeye çıktık bu akşam kardeşimle eve geldim canım şimdi günler çabuk geçse de cuma olsa da yare kavuşsam diye dualar ediyodumbu sene survivoru fazla izleyemedim 9 deyince uyuduğumdan sanırım
rica ederim canımm mucksTesekkur ederim canim. Mucks
Nota bakkk 80 90 100 diye not mu olurBen matematikten 100 aldim benimki notlarima bakarken digerlerinden niye 100 alamadin diyor ada
Diger notlarimda 80 90
Sanki dusuk not almisim gibi
Zor derslerim benim ya =(
Bugun saglik bakanliginin gorevlerini
Bakanliga bagli kurulaslari falan calisiyorum =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?