- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.441
Colinko kacti korktu
aynenn bu sezon sonmuş bitecek artıkAh ah bir zamanlar ne seyrederdim vampir gunluklerini..
Ilk sezonlar cok guzdi
Sonradan hersey birbirine girdi
Dizide kimler kaldi eskilerdenaynenn bu sezon sonmuş bitecek artık
Online dersler baslamis internetten diyorlar. Ben dahaa bakmadim hic nedir ne degildir diye. Sen aldin mi online ders?Kendini sikmadan anlayarak git.
Bak mesela bugun 13 sayfalik bir uniteyi calismaya basladim..
Ben 5 -6 sayfasini calisamadim ogleden sonra..
Konuyu okuyorun.
Konudan cikmis sorulari cozuyorum.
Konu icinde onemli noktalar neler , onlari belirliyorum..
Bitiremedim daha, suan benimde calisasim gelmiyor.
Anca gece calisirim..
Ben online derslere katilmiyorumOnline dersler baslamis internetten diyorlar. Ben dahaa bakmadim hic nedir ne degildir diye. Sen aldin mi online ders?
Benim sorunum ne biliyor musun? Calisirken cok cabuk uyku bastiriyor. Uykusuz olmasam bile ders calismaya baslayinca felaket bir agirlik cokuyor uzerime.
eveet :) damon stefan zaten var caroline bonnıe matt aleric hala var :) tyler jeremy öldü yeni kişiler girdi filanDizide kimler kaldi eskilerden
Ah klausun girdigi sezonlarida cok seviyordum ben
Ondaki aksan nedir oyle harika
Bende girmiyorum hic emoji sayfasina ezberimden yapiyprumBeni isirmayin yav zaten kansizim. Bir de zibilyon tane olan hastaliklarim size de bulasir :)
Ayş emoji koymaya useniyom ya. Bir saat acilmiyorlar.
eveet :) damon stefan zaten var caroline bonnıe matt aleric hala var :) tyler jeremy öldü yeni kişiler girdi filan
Bende girmiyorum hic emoji sayfasina ezberimden yapiyprum
Ters gulucuk koyuyorum
Bende girip oluyor gibiyim
Simdi bitter beni isirsa grip olabilir
ölmedi de tabutta :)) ölü sayılır uyuyorBasroldani kiz oldu muelana miydi adini unuttum
Sende iki nokta de yapiyorsun
Diziyi pamuk prensese baglamislar deseneölmedi de tabutta :)) ölü sayılır uyuyor
Artik 4 yanlis bir dogruyu goturecrk ya, stres yaptim. Yoksa ilk donem hic calismadan verdim sinavlari. Gerci benim salladiklarim asla tutmaz. Nitekim o sinavda da hic tutmamisti. :))))Ben online derslere katilmiyorum
Cunku suanki derslerim icin yok
Bazi dersler icin mevcut sanirim..
Ben e kampuste
Konu anlatim video
Ozet
Soru cevap
Pdf ile calisiyorum
Sisteme daha yuklemedi. Dun arkadas oyle demisti..
Kayitlar bitince yukleme yapilcakmis
4y1d doneminde ilk mi sinava gireceksin ?Artik 4 yanlis bir dogruyu goturecrk ya, stres yaptim. Yoksa ilk donem hic calismadan verdim sinavlari. Gerci benim salladiklarim asla tutmaz. Nitekim o sinavda da hic tutmamisti. :))))
Aslinda endiselenmemem lazim dimi. Bi fark olmayacak benim icin. :)
Kiz simdi cikip gidecek. Burdan ona iş cikmaz :)))Bende girmiyorum hic emoji sayfasina ezberimden yapiyprum
Ters gulucuk koyuyorum
Bende girip oluyor gibiyim
Simdi bitter beni isirsa grip olabilir
Aöf okuyoz canim Margoyla ikimiz.Ne dersiCOLIN immm
Vampiri oldurup tarihe gecicezKiz simdi cikip gidecek. Burdan ona iş cikmaz :)))
Aöf okuyoz canim Margoyla ikimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?