- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.241
Hatırlamaz mıyım canım benimBen hic unutmuyorum.
Ilk uyeligimle gelmistim sohbet etmistik.
Sonra benimki sorun edip girmeyeceksin demisti o zamanlar
Kalsik bdv vakkasi yasadiydik ahahah
Sonra ne yaptim ne ettim savasi ben kazamdim hahahaha
Topigine gelip yazmistim.
Sonra uyelik iptali istemistim.
Disaridan topige bakmistim. Ziya olarak.
Sen gelip yazmissin nerdesin kiz digeee
Hey gidi maziiij
ah ah anlatamam edoş3 harften olan sey insani nekadar guzellestiriyo dimiii
Benimde yag mag ne varsa uygulamam lazim yazin gunesindede kurur yoksa saclarim catal catal olcak.. seytan diyor ki kestirgitsin ahahaya sorma bende bi çıkamadım hava soğuk diye kına yakcam bi canlansınlar doye bide Hindistan cevizi yağı alcam saçlarım için
ah o şeytan banada diyor ama uzunken çok seksi beeeBenimde yag mag ne varsa uygulamam lazim yazin gunesindede kurur yoksa saclarim catal catal olcak.. seytan diyor ki kestirgitsin ahaha
Evet oda bu sıralar geliyor
ah o şeytan banada diyor ama uzunken çok seksi beee
Dun mu ne profilinde sigara tutturuyorduuuuEvet oda bu sıralar geliyorAma bizi unuttu selam vermiyor
yaa Allah iyiliğini versin yaTabi canim cok seksi, hele yazin sicakliginda ev isi yaparken iki hareket ederken boyle boncuk boncuk terleyince daha da seksi oluyor insan..baslarim seksiligine vikings gibi oruyorum saclarimi anca rahat edebiliyorum
Gizli gizli bize bakıyordurDun mu ne profilinde sigara tutturuyorduuuu
Nihayette obadan bize yaziyooorrr
Gormemis gibi yapalim hahahaha
yaa Allah iyiliğini versin yane dalga geçiyorsun kanki bizim saçlar doğal soyah ten beyaz bence acayip seksüyük yani bende heidi gibi örüyorum kanki
Gizli gizli bize bakıyordur
Marga burası tozlanmasın sık sık havalandır
Bakiyo bakiyoooooooo cevap vermiyecegimmm ayularla isim olmaz dedi bize reeeemen tavrimiz nehahahah
aa kanki bende güneş olunca daha çok beyazlığım belli oluyor fosforlu gibi oluyorHavalar isininca benim tenim gunese cikmadigim halde esmerlesiyor sanki nasil oluyor anlamiyorum vucut isindan midir nedir kendimi beyaz goremiyorum
Kimse bize ayu muamelesi yapamaz tamam miiikii
Bizi ayu olarak görüyor
Ben neden oyle olmuyor aksine yuzume renk geliyoraa kanki bende güneş olunca daha çok beyazlığım belli oluyor fosforlu gibi oluyor
Meg gelip bizi yolacakKimse bize ayu muamelesi yapamaz tamam miiikiiayirrrdir beee yaaaaa noluyoruz
Megossss gelip yazamaz obadan disari cikamiyolar hahahahajMeg gelip bizi yolacak
Yemek yarışmasından sonra bir de burası mı diye
Bende eskiden öyleydim kanki en fazla yanaklarım kızarıyor sonra gene zombiBen neden oyle olmuyor aksine yuzume renk geliyor
Ben yazinda bembeyaz kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?