- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.281
Akıllı ol seni döverim diye tehdit mi ediyorsun beniKas ustunde kas cikarcam ahahaha tik tik tik siraliycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıllı ol seni döverim diye tehdit mi ediyorsun beniKas ustunde kas cikarcam ahahaha tik tik tik siraliycam
Bir gun oncesi sonrasi yapayimda gor senayy kanki Allah iyiliğini versin ya yok daha neler
Yaaaa kaslari tehdit unsuru olarak yapmiyoommAkıllı ol seni döverim diye tehdit mi ediyorsun beni
O kadar spor yaparsan bana ihtiyaç olmayacakYaaaa kaslari tehdit unsuru olarak yapmiyoomm
Nevos gobegime baklava koyar misin
Kibliyim seniMesaj tekrarı
Simdi cok yapmiyorum sirf hareketli kalayim diye yomsa masa basinda curuycemO kadar spor yaparsan bana ihtiyaç olmayacak
Ders çalışmaktanSimdi cok yapmiyorum sirf hareketli kalayim diye yomsa masa basinda curuycem
Hiç durmaKibliyim seni
ahahhahaBir gun oncesi sonrasi yapayimda gor sen
Yirmili disler gomulu alt tarafta acaba onlar yerken kokten sisme mi yapiyo puhahahajajaja
ahahhaha
Contra geliyor aklimaaa avokaddoyu duyuncaaFeraceli bizim markete avokado gelmiş cilde iyi geliyodu dimi o alim mi
Coconut yokmu coconutFeraceli bizim markete avokado gelmiş cilde iyi geliyodu dimi o alim mi
Yok kanki raat olIcimden bir ses sanki bana bir sey soracakmissin gibime geliyooii
ebet aşkım al süper iyi geliyor benimde canım çekiyor ya ne zamandır avakado bi bulamadım yaFeraceli bizim markete avokado gelmiş cilde iyi geliyodu dimi o alim mi
Bizim market avokadoya yeni geçti ne coconut ıCoconut yokmu coconut
Ya canim ananas cektiiiiiiiiiiBizim market avokadoya yeni geçti ne coconut ı
Ya canim ananas cektiiiiiiiiiiBizim market avokadoya yeni geçti ne coconut ı
Yok kanki raat ol
ebet aşkım al süper iyi geliyor benimde canım çekiyor ya ne zamandır avakado bi bulamadım ya
Iyo geceler nevosss yine geeelHayırlı geceler hanımlar
Bizim bahcede var gel vereyim huahahahaYok kanki raat ol
ebet aşkım al süper iyi geliyor benimde canım çekiyor ya ne zamandır avakado bi bulamadım ya