- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.261
Sen yap işe yararsa biz de yaparız..Ama ben un ile kek,poğaça,börek yapmayı tercih ederimNevreste un banyosu yapsam beyaz kalir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yap işe yararsa biz de yaparız..Ama ben un ile kek,poğaça,börek yapmayı tercih ederimNevreste un banyosu yapsam beyaz kalir miyim
O zaman biz de onları sürekli anarızBiz özgürüzMegossss gelip yazamaz obadan disari cikamiyolar hahahahaj
Sen yap işe yararsa biz de yaparız..Ama ben un ile kek,poğaça,börek yapmayı tercih ederim
Biz heryerlerdeyizzzz bugun varsam yarin yokumdur bir sene sonra cevap bile verebiliriz ahahahaO zaman biz de onları sürekli anarızBiz özgürüz
Senin yanaklarini yiriimBende eskiden öyleydim kanki en fazla yanaklarım kızarıyor sonra gene zombi
Biz veda edemiyoruz evde 3 tane çocuk varAh ahhh eskiden bende cok yapardim onlardaaaannn saglikli beslenmeye basladigimiz gunden beri veda etmek durumunda kaaaaaldiiiiiiik
Yok artık o kadar değilBiz heryerlerdeyizzzz bugun varsam yarin yokumdur bir sene sonra cevap bile verebiliriz ahahaha
Biz veda edemiyoruz evde 3 tane çocuk var
Yok artık o kadar değil
Yimeeee kızar kilo verme o yanakların giderse görüşürüz diyo beyimisSenin yanaklarini yiriim
O kadar ince değilimVazgeçmezsem önümüzde ki hafta spora başlayacağımSen zatem yaptigini yemiyosun ki inceciksin
Yimeeee kızar kilo verme o yanakların giderse görüşürüz diyo beyimis
Bende 30 gunluk program yapiyorumm tuk vucut uzerine gecen sene cok iyi spor yaptim ben.O kadar ince değilimVazgeçmezsem önümüzde ki hafta spora başlayacağım
Ne güzel yapıyorsun spor canlandırıyor.Geçen yıl ben de çok yaptım ama kas falan yapmadımBende 30 gunluk program yapiyorumm tuk vucut uzerine gecen sene cok iyi spor yaptim ben.
Kollarimda kas var
Kaslarima dovme yaptircam hahahaha
çok tatlişko kanki seninkiler yaYanaklarin cikik senin guzeeeeeel ne guzel
Benim bazen yanak ustumde yanak cikiyor gibi oluyo hahahaha
Ne güzel yapıyorsun spor canlandırıyor.Geçen yıl ben de çok yaptım ama kas falan yapmadım
çok tatlişko kanki seninkiler ya
O zaman tabi kas olurBenim 10 senelik hic ara vermeden yapmis oldugum bir spor gecmisim oldugundan kollarimda kas vardi..
Aradan 4 -5 sene gecince o kaslarin belirginligi gitti tabi
Agirlik calisiyordum ispanak yemiyodum ahahah
Kas ustunde kas cikarcam ahahaha tik tik tik siraliycamO zaman tabi kas olur
ayy kanki Allah iyiliğini versin ya yok daha nelerFerro ben hamurlu bir seyden bir isirik alayim cigneyeyim hemen suratimin sistigini dusunuyorum aynaya bakinca oyle goruyorum