- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.201
Ben gibi bir yil sonra cevap vermisligin olmamistir senin hicccNe zaman cevap vermedim sana
Yok hemen verdinnnnnn hakkin yiyemem bu konudaaa vermedim dersem dislerim kirilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gibi bir yil sonra cevap vermisligin olmamistir senin hicccNe zaman cevap vermedim sana
Fitsin fitsin fitsinnnnnnnO kadar abartma ya fit falan değilim
Sen beni izlemeyi bile bırakmıştın.Belki görmezden bile gelmiştin.Ondan cevap veremiyor olabilirsinBen gibi bir yil sonra cevap vermisligin olmamistir senin hiccc
Yok hemen verdinnnnnn hakkin yiyemem bu konudaaa vermedim dersem dislerim kirilir
Evet fitimSeni mi kıracağımFitsin fitsin fitsinnnnnnn
Kanka bak ne dicem bi maske yaptım bibik gibi oldu la cildim bi pelling bide tonik bide nemlendirdim bibik bibik
Yahu gormezden gel yapsam , yarisma konulariyla ilgili sorulari sana sorarmiydim heeeeeec yada tarifime attigin yorumu goremezdim dimiiiiiSen beni izlemeyi bile bırakmıştın.Belki görmezden bile gelmiştin.Ondan cevap veremiyor olabilirsin
Masallah de kendine nazarin degecekEvet fitimSeni mi kıracağım
Tamam inandım sayılırYahu gormezden gel yapsam , yarisma konulariyla ilgili sorulari sana sorarmiydim heeeeeec yada tarifime attigin yorumu goremezdim dimiiiii
Kanka bak ne dicem bi maske yaptım bibik gibi oldu la cildim bi pelling bide tonik bide nemlendirdim bibik bibik
Asıl senin nazarın değecekMasallah de kendine nazarin degecek
Biz zaten Marga ile burada takılacağız başka kimseyi almayacağızObamdan başka geyik topiğine yazmama kararı aldım....ihanet edemem yafrukurtlarıma....taşlanırım...bu da böyle biline...
Biz de istiyoruz tarifiniBebek gibi olmamız lazımKanka bak ne dicem bi maske yaptım bibik gibi oldu la cildim bi pelling bide tonik bide nemlendirdim bibik bibik
Seeeen bana kirginsin ben biliyorummmmmmAsıl senin nazarın değecek
Bebektin birde tas bebek olcan basimiza dimiiiiBiz de istiyoruz tarifiniBebek gibi olmamız lazım
vallahi işe yarıyor bende onu yapyorum çokNasil yaptim bebegimmm
Gecen benim soguktan cildim yara oldu biliyor musun..
Bastim yagli kremi suratimaaaaa
Nemlemdirici kremler gece kremleri ise yaramadiydi..
Yagli kremle gezdim sabahtan aksama kadar. Yedirmedimde suratima..
O kabuklar yumusadi hemen 1 gunde cok sukur gectii
Öyle olsa burada ne işim varSeeeen bana kirginsin ben biliyorummmmmm
Zaten taş bebeğimBebektin birde tas bebek olcan basimiza dimiiii
Eeeee oglusun nasil kizlari sormuyorum hahahah
vallahi işe yarıyor bende onu yapyorum çok