- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.081
İnan abuk sabuk dizi izlemektense içimi daraltmaktansa bu yarışmayı izlerim daha iyiBen hic izlemedim sy survivori. Ancak tv8in baska programlarinda goruyom. O kadar bagimlilik yapan bisimi ya?
Kokunden kokunden dalinca gorursun nasil oluyo masaj:)Enemm benim sacima bi sekil versin bari kizin ihtiyacim varminnak minnak elleriyle masaj gibi gelir kiz
Ben dizi de izlemiyorum ki. Dogru duzgun tv izlemiyorum gerci.İnan abuk sabuk dizi izlemektense içimi daraltmaktansa bu yarışmayı izlerim daha iyi
Bi kurtulus yok mu senden ya:) azcik kafami dinliim dedim yine bulmussun beni. :))))
Ya sorma. Seninkiler az cok laftan anlar hic degilse. Ben 2 yasindaki oglumla 5aylik kizima nasil laf anlatacamBebeni yesinler:)biz hic bebeli olmadik sanki,yine bebe dedigin yatar uyur,benimkiler full tam gaz hic enerjileri tukenmiyor anacimbenim hep yorgunluktan yaniyo devrelerim iste
Sen kendin demedinmi canim VIP uyeyim ben. Ozelim ozel. Bakma aktif uye dedigine. Ben cok popiyim:)))))))Selam kanadalı hoşgeldin :) Ya eveeeeeet zeymur kendi geliyor buralaraaaa
Yalnız zeymur ne kadar popüler üye ise artık, kız nereye selam bırakıyorsa çevresi doluşuyoo
Slm kanadali ne haber yavru kusumSlm herkese
Ahahah VIP uye haaSen kendin demedinmi canim VIP uyeyim ben. Ozelim ozel. Bakma aktif uye dedigine. Ben cok popiyim:)))))))
Sana diyom ben dimi ama evde durmazsan gelen kapida kalir diye:)Slm kanadali ne haber yavru kusumhic benim duragada ugramiyosun ne is
He he anliyolar canim ne demessin:)benim kucukte 2 yasinda kiz 3 yasinda sen tahmin et curcunayiYa sorma. Seninkiler az cok laftan anlar hic degilse. Ben 2 yasindaki oglumla 5aylik kizima nasil laf anlatacam
Oyle yedirmem ben kendimi. Suan ego tavan:) ya o diilde yarin ise basliyorum. En sevdigim ayakkabim olmuyo ayagima. Oh bu hamilelik. Ayak numaram buyumus yaAhahah VIP uye haayirim seni yirim
Kilidi paspasin altina koymayi unutmusum yaSana diyom ben dimi ama evde durmazsan gelen kapida kalir diye:)
Seneye ayni durumda olacam canim. Dusun 2 cocuk 2 koca cocuk 3de kadin ohhh ev degil luna park masallah:)He he anliyolar canim ne demessin:)benim kucukte 2 yasinda kiz 3 yasinda sen tahmin et curcunayi
Iste unutursan unutulursun:))))))Kilidi paspasin altina koymayi unutmusum ya
Ego baya tavan delmis canim:))ise basliyorsun demek eski ritme geri donuyorsun:)numaran degil ayaklarin sismistir seker:))tuzu cokmu tuketiyorsun?Oyle yedirmem ben kendimi. Suan ego tavan:) ya o diilde yarin ise basliyorum. En sevdigim ayakkabim olmuyo ayagima. Oh bu hamilelik. Ayak numaram buyumus ya
Ahaayyt sair ruhlu ortmenim benimIste unutursan unutulursun:))))))
Yok canim ya aksine tuzsuz yerim ben. Ayak sismesi diil canim ya bildigin olmuyo 37 numara banaEgo baya tavan delmis canim:))ise basliyorsun demek eski ritme geri donuyorsun:)numaran degil ayaklarin sismistir seker:))tuzu cokmu tuketiyorsun?
Azcik oyleyimdir. Hani biz senle atisacaktik kiz:)Ahaayyt sair ruhlu ortmenim benim
Masallah masallah :))Seneye ayni durumda olacam canim. Dusun 2 cocuk 2 koca cocuk 3de kadin ohhh ev degil luna park masallah:)
Atisiriz yavru kusAzcik oyleyimdir. Hani biz senle atisacaktik kiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?