İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kiz yok hamilelik sonrasi bazi ayaklar buyuyormus. Sanirsam bende o ayaklardan oldum. Gerci henuz hamilelik kilolarimi veremedim. Acaba ayaklarimda mi hala sisman
O zaman hala sistir ayaklarin bence,cunku hamileyken ayaklar siser son aylarda bazi kisilerde oyle oluyor...ben cok yuruyus yapardim mesela hic sismedi ayaklarim ama ilk hamileligimde hep evdeydim acayip sismisti varya:)

Yok daha vermedim. Sadece ayakkabimi indirdim raftan. Malum artik botlar falan giyilmez. Oda ayagima olmadi iyimi.
Ee kiz biz hala botlarla dolasiyoruz herkes oyle gunesli olsa bile yaniihavalar malum bi sicak bi soguk sende etek giy altinada botlarini en azindan ilk gunu kurtarirsinsonrada alirsin bir cift ayakkabi baska care yok gibi malesef

O zaman hala sistir ayaklarin bence,cunku hamileyken ayaklar siser son aylarda bazi kisilerde oyle oluyor...ben cok yuruyus yapardim mesela hic sismedi ayaklarim ama ilk hamileligimde hep evdeydim acayip sismisti varya:)
Insallah oyledir ya. Ayakkabima yazik. Zaten aldim 2 ay giymeden hamile oldugumu ogrendim. Ondan sonrada hic giyemedim. Ayakkabi 2 yildir kutusunda duruyo:)))

Ee kiz biz hala botlarla dolasiyoruz herkes oyle gunesli olsa bile yaniihavalar malum bi sicak bi soguk sende etek giy altinada botlarini en azindan ilk gunu kurtarirsinsonrada alirsin bir cift ayakkabi baska care yok gibi malesef
Hic etegim yok canim. Sevgili kocam guzel bacaklarim ortaya cikmasin diye evden baska yerde giydirmiyo etek.

Insallah oyledir ya. Ayakkabima yazik. Zaten aldim 2 ay giymeden hamile oldugumu ogrendim. Ondan sonrada hic giyemedim. Ayakkabi 2 yildir kutusunda duruyo:)))
Yazik valla haklisin canim,incelir zamanla hareketli olursan bide zeytinyagiyla her aksam masaj yap ayaklarina bence yardimci olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…