- 27 Şubat 2016
- 175
- 30.076
- 403
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.041
Hahah dogruu bak oLe dsnmemistimm amma siyah sac beyZ gelnlikte muthiss oLuooo :)Ya bemim saclar kap kara zaten siyah gelinlik giyersem resimlerde beni gormeleri zor olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah dogruu bak oLe dsnmemistimm amma siyah sac beyZ gelnlikte muthiss oLuooo :)Ya bemim saclar kap kara zaten siyah gelinlik giyersem resimlerde beni gormeleri zor olur
Itinayla sac bas yolunur. Kisa sac yolmak 50tl uzun sac yolmak 100tl. Sacin uzinmu kisami?Yaa beni de alin aranizaa sacimi basimi yoluverinnn
Ayyy biyerlerim kalkardi ama kalkacak yerim o kadar kocaman ki kaldirmak icin vinc lazim:)))))Zeymurcugumuz vip uyemiz bu topigin bi kereeee duydun mu nanelimooon hih
Ya misafir geldi. Benim herifin kuzeni motoruyla kaza yapmis. Cok sukur siyriklarla atlatmis. Onu getirdiler. Yemek falan hazirladim. Cay demledim. Ancak oldu. naneelimoonn firsattan istifade saclari kurtarmak icin kacmistir.
Mavi var sari var gri var mor var varda varHadeee kahveyide cikardik ne kaLdiii griiii
Evet cok guzel oluyor :) ama topuz yapilinca degil salinca saclari guzel oluyor dimiiHahah dogruu bak oLe dsnmemistimm amma siyah sac beyZ gelnlikte muthiss oLuooo :)
Uzun hemde acayippItinayla sac bas yolunur. Kisa sac yolmak 50tl uzun sac yolmak 100tl. Sacin uzinmu kisami?
Cok gecmis olsun canim ya :/Ya misafir geldi. Benim herifin kuzeni motoruyla kaza yapmis. Cok sukur siyriklarla atlatmis. Onu getirdiler. Yemek falan hazirladim. Cay demledim. Ancak oldu. naneelimoonn firsattan istifade saclari kurtarmak icin kacmistir.
Su yesili modasina uyakk amn kres gbi oLuo oLe renqarenk koLtukLar o da bnm tarzm deiL (;Mavi var sari var gri var mor var varda var
Ewet bebeim kivir kivir senin sactan harikaa oLurr ❤❤❤Evet cok guzel oluyor :) ama topuz yapilinca degil salinca saclari guzel oluyor dimii
Gecmis oLsunnYa misafir geldi. Benim herifin kuzeni motoruyla kaza yapmis. Cok sukur siyriklarla atlatmis. Onu getirdiler. Yemek falan hazirladim. Cay demledim. Ancak oldu. naneelimoonn firsattan istifade saclari kurtarmak icin kacmistir.
Acayip uzunu 200e hallederim ben:)Uzun hemde acayipp
Sagol canim. Allahtan ciddi biseyi yok. Ama yinede kolu falan sargida.Cok gecmis olsun canim ya :/
Sagolasin canim.Gecmis oLsunn
Bende sebeke arada gidip gelizeymurda benden farksiz degilgelirik biz arada yoklarik sizi
Anamm gecmis olsun kuzum ya iyidir insallah ciddi bisey yoktur umarim...Ya misafir geldi. Benim herifin kuzeni motoruyla kaza yapmis. Cok sukur siyriklarla atlatmis. Onu getirdiler. Yemek falan hazirladim. Cay demledim. Ancak oldu. naneelimoonn firsattan istifade saclari kurtarmak icin kacmistir.
Allah acil sifalar versin canim...Sagol canim. Allahtan ciddi biseyi yok. Ama yinede kolu falan sargida.
Fıstık yeşili yaparız olmadı, en sevmediğim renk mobilya seçiminde fıstık yeşili renginden nefret ediyorummmm ..Su yesili modasina uyakk amn kres gbi oLuo oLe renqarenk koLtukLar o da bnm tarzm deiL (;
Fazla kıvır kıvır değilde su dalgası tarzında olabilir canım..Ewet bebeim kivir kivir senin sactan harikaa oLurr ❤❤❤
Saçı kestirmek gibi yoldurmakla parayla desene..Acayip uzunu 200e hallederim ben:)