- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.101
Iyide benim bildigim ayak belli bi yastan sonra buyumezki canimYok canim ya aksine tuzsuz yerim ben. Ayak sismesi diil canim ya bildigin olmuyo 37 numara bana(((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyide benim bildigim ayak belli bi yastan sonra buyumezki canimYok canim ya aksine tuzsuz yerim ben. Ayak sismesi diil canim ya bildigin olmuyo 37 numara bana(((
Atisalim anacim yeri zamani sen belirle. Ben her daim hazirimAtisiriz yavru kusher daim nerde nasil istersen
Kiz yok hamilelik sonrasi bazi ayaklar buyuyormus. Sanirsam bende o ayaklardan oldum. Gerci henuz hamilelik kilolarimi veremedim. Acaba ayaklarimda mi hala sismanIyide benim bildigim ayak belli bi yastan sonra buyumezki canim
Yok daha vermedim. Sadece ayakkabimi indirdim raftan. Malum artik botlar falan giyilmez. Oda ayagima olmadi iyimi.Kiz sen ne giyecegine karar verdinmi yarin?
O zaman hala sistir ayaklarin bence,cunku hamileyken ayaklar siser son aylarda bazi kisilerde oyle oluyor...ben cok yuruyus yapardim mesela hic sismedi ayaklarim ama ilk hamileligimde hep evdeydim acayip sismisti varya:)Kiz yok hamilelik sonrasi bazi ayaklar buyuyormus. Sanirsam bende o ayaklardan oldum. Gerci henuz hamilelik kilolarimi veremedim. Acaba ayaklarimda mi hala sisman
Ee kiz biz hala botlarla dolasiyoruz herkes oyle gunesli olsa bile yaniihavalar malum bi sicak bi soguk sende etek giy altinada botlarini en azindan ilk gunu kurtarirsinsonrada alirsin bir cift ayakkabi baska care yok gibi malesefYok daha vermedim. Sadece ayakkabimi indirdim raftan. Malum artik botlar falan giyilmez. Oda ayagima olmadi iyimi.
Insallah oyledir ya. Ayakkabima yazik. Zaten aldim 2 ay giymeden hamile oldugumu ogrendim. Ondan sonrada hic giyemedim. Ayakkabi 2 yildir kutusunda duruyo:)))O zaman hala sistir ayaklarin bence,cunku hamileyken ayaklar siser son aylarda bazi kisilerde oyle oluyor...ben cok yuruyus yapardim mesela hic sismedi ayaklarim ama ilk hamileligimde hep evdeydim acayip sismisti varya:)
Hic etegim yok canim. Sevgili kocam guzel bacaklarim ortaya cikmasin diye evden baska yerde giydirmiyo etek.Ee kiz biz hala botlarla dolasiyoruz herkes oyle gunesli olsa bile yaniihavalar malum bi sicak bi soguk sende etek giy altinada botlarini en azindan ilk gunu kurtarirsinsonrada alirsin bir cift ayakkabi baska care yok gibi malesef
Yazik valla haklisin canim,incelir zamanla hareketli olursan bide zeytinyagiyla her aksam masaj yap ayaklarina bence yardimci olur:)Insallah oyledir ya. Ayakkabima yazik. Zaten aldim 2 ay giymeden hamile oldugumu ogrendim. Ondan sonrada hic giyemedim. Ayakkabi 2 yildir kutusunda duruyo:)))
Ehhh senin bu sevgulu kocanda cok fazla horozlaniyor bene olcakmis diz alti hanim hanimcik etekler var sanki mini giyecen tey allahimHic etegim yok canim. Sevgili kocam guzel bacaklarim ortaya cikmasin diye evden baska yerde giydirmiyo etek.
Sutun gibi bacaklarim var ya canim. Millet gorsun istemiyo. Benim kocam milletin bikinili fotolarini begenir ama bana etek giydirmez. Kisi kendinden bilirmis isiEhhh senin bu sevgulu kocanda cok fazla horozlaniyor bene olcakmis diz alti hanim hanimcik etekler var sanki mini giyecen tey allahim
Brawo valla dogru soze ne deniricleri fesat bunlarin varyaSutun gibi bacaklarim var ya canim. Millet gorsun istemiyo. Benim kocam milletin bikinili fotolarini begenir ama bana etek giydirmez. Kisi kendinden bilirmis isi
Oyle canim. Karisina onu yapma bunu yapma diyo. Gidoyo yapana bakiyo. Ne anladim ben bu isten.Brawo valla dogru soze ne deniricleri fesat bunlarin varya
Bende yabanci diziye sardim bu aralarBen dizi de izlemiyorum ki. Dogru duzgun tv izlemiyorum gerci.
Dedim tabiiiiiiii hek vip uye hemde popi uyeee kiskananlar catlasinSen kendin demedinmi canim VIP uyeyim ben. Ozelim ozel. Bakma aktif uye dedigine. Ben cok popiyim:)))))))
Yabanci diziye ayiracak vakitmi var anacim ya. Iki kucuk veledim var benim:)Bende yabanci diziye sardim bu aralar
Shadowhunters diye
Catir catir catlasinlar. Cifte standartli uyeyim ben:)))))Dedim tabiiiiiiii hek vip uye hemde popi uyeee kiskananlar catlasin
Bekarligin guzellikleri bu olsa gerek o zaman is hayatina mi basliyorsun :)Yabanci diziye ayiracak vakitmi var anacim ya. Iki kucuk veledim var benim:)
Yine rapor almazsam baslicam 5ayin sonunda kizimi nasil birakacam hala muamma ama.Bekarligin guzellikleri bu olsa gerek o zaman is hayatina mi basliyorsun :)