• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kiz yok hamilelik sonrasi bazi ayaklar buyuyormus. Sanirsam bende o ayaklardan oldum. Gerci henuz hamilelik kilolarimi veremedim. Acaba ayaklarimda mi hala sisman:KK66:
O zaman hala sistir ayaklarin bence,cunku hamileyken ayaklar siser son aylarda bazi kisilerde oyle oluyor...ben cok yuruyus yapardim mesela hic sismedi ayaklarim ama ilk hamileligimde hep evdeydim acayip sismisti varya:)

Yok daha vermedim. Sadece ayakkabimi indirdim raftan. Malum artik botlar falan giyilmez. Oda ayagima olmadi iyimi.
Ee kiz biz hala botlarla dolasiyoruz herkes oyle gunesli olsa bile yanii:KK53:havalar malum bi sicak bi soguk sende etek giy altinada botlarini en azindan ilk gunu kurtarirsin;)sonrada alirsin bir cift ayakkabi baska care yok gibi malesef :110:

O zaman hala sistir ayaklarin bence,cunku hamileyken ayaklar siser son aylarda bazi kisilerde oyle oluyor...ben cok yuruyus yapardim mesela hic sismedi ayaklarim ama ilk hamileligimde hep evdeydim acayip sismisti varya:)
Insallah oyledir ya. Ayakkabima yazik. Zaten aldim 2 ay giymeden hamile oldugumu ogrendim. Ondan sonrada hic giyemedim. Ayakkabi 2 yildir kutusunda duruyo:)))

Ee kiz biz hala botlarla dolasiyoruz herkes oyle gunesli olsa bile yanii:KK53:havalar malum bi sicak bi soguk sende etek giy altinada botlarini en azindan ilk gunu kurtarirsin:KK66:sonrada alirsin bir cift ayakkabi baska care yok gibi malesef :110:
Hic etegim yok canim. Sevgili kocam guzel bacaklarim ortaya cikmasin diye evden baska yerde giydirmiyo etek.

Insallah oyledir ya. Ayakkabima yazik. Zaten aldim 2 ay giymeden hamile oldugumu ogrendim. Ondan sonrada hic giyemedim. Ayakkabi 2 yildir kutusunda duruyo:)))
Yazik valla haklisin canim,incelir zamanla hareketli olursan bide zeytinyagiyla her aksam masaj yap ayaklarina bence yardimci olur:)

Back