- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.061
Abooo cok karizmatiksinFıstık yeşili yaparız olmadı, en sevmediğim renk mobilya seçiminde fıstık yeşili renginden nefret ediyorummmm ..
Çok geçmiş olsunSagol canim. Allahtan ciddi biseyi yok. Ama yinede kolu falan sargida.
Sizi takip etmek lazım arada bir bizde gelip yoklayalım sizi.Bende sebeke arada gidip gelizeymurda benden farksiz degil gelirik biz arada yoklarik sizi
Haha hiç alışık olmadığım iltifatlar işitiyorum amanınAbooo cok karizmatiksin
Tamam beybisi :))Telden mesajla atar misin bana kuzum. Tikladigimda baglanti yok diyir
Bebeli hatunlariz anacim biz. Oyle her dakka nerden gelelim. Ben bebgi emzirme molamda yaziyom anca:)Bende sebeke arada gidip gelizeymurda benden farksiz degil gelirik biz arada yoklarik sizi
Yok yok canim da askerinin sinavina girdi kazandi. Onun icin saglik raporu alacakti. Simdi vermezler diye korkuyo.Anamm gecmis olsun kuzum ya iyidir insallah ciddi bisey yoktur umarim...
Isyersen benim kizi al kucagina. O belesten tum sacini yolar:))Saçı kestirmek gibi yoldurmakla parayla desene..
Ya uyku sersemi binmis akilli. Yolda stabilizeymis. Baya siyirmis kolunu falan. Allahtan kirik cikik yok.Çok geçmiş olsun
Az önce haberlerde motorun üzerinde bir adam dans ediyordu, hareket halindeyken ayağa kalkıp diğer sürücelere selam veriyordu..Çok tehlikeli hareketler yapıyordu ya . Senin olayı okuyup haberleri görünce aklıma geldiniz..
Ben hic izlemedim sy survivori. Ancak tv8in baska programlarinda goruyom. O kadar bagimlilik yapan bisimi ya?Sizi takip etmek lazım arada bir bizde gelip yoklayalım sizi.survivor başlayacak birazdan
He he yoklayin valla bizim ne yana gidecegimiz hec belli olmazSizi takip etmek lazım arada bir bizde gelip yoklayalım sizi.survivor başlayacak birazdan
Iyi bari ciddi bisey yokmus cok sukur..rapor isi icin skinti olabilir hayirlisi olsun canim ya cana gelmesin de:)Yok yok canim da askerinin sinavina girdi kazandi. Onun icin saglik raporu alacakti. Simdi vermezler diye korkuyo.
Bende hic izlemedim turkiye versiyonunu,burda var bu yarisma bi ara takip ediyordum baya heyecanli cekismeli bir yarisma hosuma gitmisti:)Ben hic izlemedim sy survivori. Ancak tv8in baska programlarinda goruyom. O kadar bagimlilik yapan bisimi ya?
Enemm benim sacima bi sekil versin bari kizin ihtiyacim varIsyersen benim kizi al kucagina. O belesten tum sacini yolar:))
Bebeni yesinler:)biz hic bebeli olmadik sanki,yine bebe dedigin yatar uyur,benimkiler full tam gaz hic enerjileri tukenmiyor anacimBebeli hatunlariz anacim biz. Oyle her dakka nerden gelelim. Ben bebgi emzirme molamda yaziyom anca:)
Haha hiç alışık olmadığım iltifatlar işitiyorum amanın
Slm herkese
Çocuk bakmak zor iş :/Bebeni yesinler:)biz hic bebeli olmadik sanki,yine bebe dedigin yatar uyur,benimkiler full tam gaz hic enerjileri tukenmiyor anacimbenim hep yorgunluktan yaniyo devrelerim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?