- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.401
Sahiiiii unuttum ben onudikkat edeyim barim
Antalya kadar sıcak olamaz bir yer
Ben seni mor vampirle cok karistiriuorum biliyor musun :))dikkat edeyim barim
Antalya kadar sıcak olamaz bir yer
eridik biz burada bir yaz boyu eylül girdi hala yanıyor ortalıkSahiiiii unuttum ben onu
Banada uyduuu ozamn ne yedik beeeTamam bana uyar
bende vampir gibiyim gece uyumamBen seni mor vampirle cok karistiriuorum biliyor musun :))
Walla bizim Çanakkale'de çok sıcak nem war nem burdaBende severim ya ben iki uc gun once usuyordum battaniyeye sarilip uyuyordum
Ama iki gundur hava felakaet sicak oldu
Profil olarak cok benziyorsunuz gibi geliyor banaaaaaaaabende vampir gibiyim gece uyumamniye karıştırıyorsun kız?
hiç muhataplığım yok kendisi ile neyim benziyor merak ettim kiiProfil olarak cok benziyorsunuz gibi geliyor banaaaaaaaa
O arkadasim benim ozelden gorusuyorum
Asiri benziyorsunuz
Yani onla konusurken sanki senle konusuyorum gibi bir hava oluyor
ah kardeşim buraya gelsen orayı iyi bulursunWalla bizim Çanakkale'de çok sıcak nem war nem burda
Margam bırak şu diyeti nolursunProfil olarak cok benziyorsunuz gibi geliyor banaaaaaaaa
O arkadasim benim ozelden gorusuyorum
Asiri benziyorsunuz
Yani onla konusurken sanki senle konusuyorum gibi bir hava oluyor
Orda sicaklamamki ben pişman olmamki gidince kardeşim warki ordaah kardeşim buraya gelsen orayı iyi bulursun
hiç muhataplığım yok kendisi ile neyim benziyor merak ettim kii
bak bak cevaplara bak yerim ki ben şimdi seniOrda sicaklamamki ben pişman olmamki gidince kardeşim warki orda
Niye yaaaa niyeeeeeeeMargam bırak şu diyeti nolursun
ama ben utandım şimdi böyle düşünmene çokta mutlu oldum kiKiz biseyin degil hani insan oyle bir hisse kapilir ya ayni sempatiyi veriyorsunuz banaaa ikinizde cok tatlisinizzzzz :)
Yiiiiii beniiiii kardişimbak bak cevaplara bak yerim ki ben şimdi seni
Bende sizi bırakmam merak etmeyinO şekerlik sizden efeniiimmm bi birakmiycam şeker sensin inanki
Verdin artık sen yeter bi tane margam war şurda onuda diyete üzdürememNiye yaaaa niyeeeeeeekilo vermiyim diye mi
Yiiiiii beniiiii kardişim
Suan çok Mesudum efendimBende sizi bırakmam merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?