- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.421
Hehe hehe suan çok mutlu oldum fakatyedim ki kalbime hapsettim kardeşimi
Tombil tombik olursak görürsünüzBanada uyduuu ozamn ne yedik beee
Çay kek kahve limon lezzet haritasındaki hatun gibi olcaz
müebbet zaten kardeşimHehe hehe suan çok mutlu oldum fakatmüebbet wer bana gardaşumm
İyi geceler tatlı rüyalar bitanem öpüldünben artık çıkıyorum kızlar kafam çok kötüydü sağolun sayenizde baya dağıldı gün boyu kimseyle konuşmadım ilaç gibi geldiniz öpüyorum hepinizi görüşürüz Allah kısmet ederse iyi geceler dilerim
Canm.benim iyi geceler üzmesinler seni estiririm wallaben artık çıkıyorum kızlar kafam çok kötüydü sağolun sayenizde baya dağıldı gün boyu kimseyle konuşmadım ilaç gibi geldiniz öpüyorum hepinizi görüşürüz Allah kısmet ederse iyi geceler dilerim
Oleyyyyyymüebbet zaten kardeşim
Yok yeme bence sizi kim öpecek sonraSuan çok Mesudum efendim
Kız ben seni yerim walla
Kadın Türkiyeyi yedi bacimTombil tombik olursak görürsünüz
Formunuza dikkat edin benden söylemesiKadın Türkiyeyi yedi bacimbizimki ooo devede kulak kalır walla
Deme kız nolur be korkutma beni yafuu
Ewet doğru dedin bende öpeyim madem mecbuuuurrYok yeme bence sizi kim öpecek sonra
Doğru dedin bacim uymayalim biz o kadına en iyisiFormunuza dikkat edin benden söylemesi
Yemeden yaşanmaz ama spor ve dikkat şartDoğru dedin bacim uymayalim biz o kadına en iyisi
Doğru dedin bacim walla dikkat çok önemliYemeden yaşanmaz ama spor ve dikkat şart
Bende seni canım Allah rahatlık versinDoğru dedin bacim walla dikkat çok önemli
Canm bende cikiorum müsadenlekız kalkmadan yatayim biraz bazen mizliyo gece cimcime
Allah iyi uykular versin tatlım allah nasip ederse yarın görüşürüz öptüm cok
Huy Meselesi margam senide öptüm cok iyigeceler
Saol canmmmm görüşürüzBende seni canım Allah rahatlık versin
Görüşürüz canım benimSaol canmmmm görüşürüz
Yinede kendimi korumam lazimm sedefimmVerdin artık sen yeter bi tane margam war şurda onuda diyete üzdüremem
Günaydın fıstıkgünaydınn şeker kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?