- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.381
Gitmem hic bir yereeeeeeee elimden tut :??Çok korktum margamm gitmeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmem hic bir yereeeeeeee elimden tut :??Çok korktum margamm gitmeeee
Ayyy bende bayılırım çok sewerim yaHıh işte şimdi bittim ben kahve demiycektin güzellik can evimdir çünkü :))
Hic denemedim icmedigim icinBende içiyom kızlar ya sormayın denediniz mi hiç birakmayi
Denedim olmadı beynim kabul etmeli önceBende içiyom kızlar ya sormayın denediniz mi hiç birakmayi
Kahvekoliksin demek himmmmmm:) bende severim ama o derece muptelasi degilimdirHıh işte şimdi bittim ben kahve demiycektin güzellik can evimdir çünkü :))
İyi beraberce içer bayılırız bi güzel bizdeAyyy bende bayılırım çok sewerim ya
Tamam tuttumGitmem hic bir yereeeeeeee elimden tut :??
Tamam tuttum
Nasıl korktum acaydim dedim kollarimi getmeeeee diyeydim dedim yaaa
Da Almanya seyahatimde çaykoliğe doğru meğillendim sanki :))Kahvekoliksin demek himmmmmm:) bende severim ama o derece muptelasi degilimdir
Bayilalim sonrada limon içelim ayılirizİyi beraberce içer bayılırız bi güzel bizde
Vallahi şekersiniz yaTamam tuttum
Nasıl korktum acaydim dedim kollarimi getmeeeee diyeydim dedim yaaa
Ooo bana bildirim gelmedi balım :/mahperi hatun , uyudun mu tatlis :)
Tamam bana uyarBayilalim sonrada limon içelim ayıliriz
Ayılana gazoz bayılana limon hesabı
Diyemedimm şimdi diyoz ya işte caktirma margam amaDiyemedin iste
Niye diyemedin niye yapamadinnnnn (
Haftaya yagmur var yasasinnnnnn
Arada bana da gelmiyor :)Ooo bana bildirim gelmedi balım :/
Bende severim ya ben iki uc gun once usuyordum battaniyeye sarilip uyuyordumDiyemedimm şimdi diyoz ya işte caktirma margam ama
Yağmuru çok sewerim yafuuu
dikkat edeyim barimArada bana da gelmiyor :)
Antalya kadar sıcak olamaz bir yerBende severim ya ben iki uc gun once usuyordum battaniyeye sarilip uyuyordum
Ama iki gundur hava felakaet sicak oldu
O şekerlik sizden efeniiimmm bi birakmiycam şeker sensin inankiVallahi şekersiniz ya
Banada oluyor yenileyince görebiliyorum bazı bildirimleriOoo bana bildirim gelmedi balım :/