• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bende cok sekerli iciyom sedefimmm
İçme kuzum bende walla şekerli içerdim çok 5 senedir falan hiç atmiyon artık walla inan margam kordona gidersin ya iki tane küp şeker werir bazı yerler çayın yanında ben çantamda şeker götürüyodum yanimda:oops:
Bi bırak tamam zor oluyo ilk baş ama sonra o şekerli çayı nasıl içmisim diyon:KK73:

İçme kuzum bende walla şekerli içerdim çok 5 senedir falan hiç atmiyon artık walla inan margam kordona gidersin ya iki tane küp şeker werir bazı yerler çayın yanında ben çantamda şeker götürüyodum yanimda:oops:
Bi bırak tamam zor oluyo ilk baş ama sonra o şekerli çayı nasıl içmisim diyon:KK73:
Çok doğru ve içtiğinin ne olduğu o vakit anlıyor insan

Disarida yapilan caylar bana cok aci geliyooo

Back