- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.441
Günaydın fıstık
Amma ben pek kız sayılmıyorem
Gunaydin sekerler nasilsiniz :)günaydınn şeker kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın fıstık
Gunaydin sekerler nasilsiniz :)günaydınn şeker kızlar
İyilik güzellik ben pek bi enejiktim ama modum düştü noldu bende anlayamadımGunaydin sekerler nasilsiniz :)
Bir kahve icmeye ne dersin :)İyilik güzellik ben pek bi enejiktim ama modum düştü noldu bende anlayamadım
uykuluyum biraz bıraksalar akşama dek yatarım sen nasılsın balımGunaydin sekerler nasilsiniz :)
Kahvem elimde canım :)Bir kahve icmeye ne dersin :)
Niye modun dustu canim..
Benide bu sabah felaket basim agriyor , halbuki cokta guzel uyudum
aaa o nasıl laf kız 75 yaşındaki anneanneme bile hitap ederken kız diyorum ben kadınlar yaşlanmaz bir kereGünaydın fıstık
günaydın canımm :)günaydın kızlar :)
Peki öyle olsunaaa o nasıl laf kız 75 yaşındaki anneanneme bile hitap ederken kız diyorum ben kadınlar yaşlanmaz bir kere
Günaydın :)günaydın kızlar :)
öyle tabii biriciğimPeki öyle olsun
Biraz balkondayım dönerim kızlaröyle tabii biriciğim
Ben ayildim ama bu beynim patliyor sankiuykuluyum biraz bıraksalar akşama dek yatarım sen nasılsın balım
Hava kapali mi :)Kahvem elimde canım :)
Bende bebek gibi uyudum aslında havaya bağladım sonucu artık
müzik açsam ayılıcam ama açamıyorum yanımda kuzen yatıyor kulaklıkla keyif almıyorum ama olmazsa takıcam artık çarem yokBen ayildim ama bu beynim patliyor sanki
kapalıysa yollasın bize burası günlük güneşlik kapanamadı bir havaHava kapali mi :)
günaydın kızlar :)
Gunaydin canimmmgünaydın kızlar :)
Burasida kapansin sicaklik gitsin dimi perimmmm sen orda nefes zor aliyorsundur yaaaakapalıysa yollasın bize burası günlük güneşlik kapanamadı bir hava
Iste misin canimben sabahın 7 sinden beri ayaktayım kız uyanın çabuk