- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.361
Orta şekerli de ben sakarin koyunca öyle oluyor da :))Bende cok sekerli iciyom sedefimmm
Hım iyi etmişsin 'su " mühimSuyumu alip yatagima uzandim ve geldimmm:))
İçme kuzum bende walla şekerli içerdim çok 5 senedir falan hiç atmiyon artık walla inan margam kordona gidersin ya iki tane küp şeker werir bazı yerler çayın yanında ben çantamda şeker götürüyodum yanimdaBende cok sekerli iciyom sedefimmm
Kuzum nidaaa ettim size seslendim beni bırakıp gittiniz zannettimNiye bagiriyorsun ya
Çok doğru ve içtiğinin ne olduğu o vakit anlıyor insanİçme kuzum bende walla şekerli içerdim çok 5 senedir falan hiç atmiyon artık walla inan margam kordona gidersin ya iki tane küp şeker werir bazı yerler çayın yanında ben çantamda şeker götürüyodum yanimda
Bi bırak tamam zor oluyo ilk baş ama sonra o şekerli çayı nasıl içmisim diyon
Disarida yapilan caylar bana cok aci geliyoooİçme kuzum bende walla şekerli içerdim çok 5 senedir falan hiç atmiyon artık walla inan margam kordona gidersin ya iki tane küp şeker werir bazı yerler çayın yanında ben çantamda şeker götürüyodum yanimda
Bi bırak tamam zor oluyo ilk baş ama sonra o şekerli çayı nasıl içmisim diyon
Bennnn seni hic birakip gidee miyimmmmmmmmmmmmm ask olsunnnKuzum nidaaa ettim size seslendim beni bırakıp gittiniz zannettim
İçme sende :)Disarida yapilan caylar bana cok aci geliyooo
Sorma canm kaç senedir çay içiyom diye kendimi kandirmisim demiştim ben ilk alıştığımda çayın tadını alıyor resmen yaÇok doğru ve içtiğinin ne olduğu o vakit anlıyor insan
Gece korkunc kabus falan gordugumde ictigim tek aey suuuuuuuHım iyi etmişsin 'su " mühim
Oturdugum yerlerde cay icmiyoeum zaten aci olduhu icin ama bir kac mekan var oranin caylarina bayiliyorummmİçme sende :)
Kendin demle güzellik
Var maalesefSorma canm kaç senedir çay içiyom diye kendimi kandirmisim demiştim ben ilk alıştığımda çayın tadını alıyor resmen ya
Kızlar bişi sorcam ayıp olmazsa size sigara içen warmi ya aranizda
Onlar işini iyi yapan insanlar da ondan tatlımOturdugum yerlerde cay icmiyoeum zaten aci olduhu icin ama bir kac mekan var oranin caylarina bayiliyorummm
Kuzum onların kimi acıyo Dura Dura çay bayatliyo bazen ama inan onlara bile alisiyon düşün canmDisarida yapilan caylar bana cok aci geliyooo
Sorma canm kaç senedir çay içiyom diye kendimi kandirmisim demiştim ben ilk alıştığımda çayın tadını alıyor resmen ya
Kızlar bişi sorcam ayıp olmazsa size sigara içen warmi ya aranizda
Aci cay icilesi degil ciddenOnlar işini iyi yapan insanlar da ondan tatlım
O yuzden kahve candirKuzum onların kimi acıyo Dura Dura çay bayatliyo bazen ama inan onlara bile alisiyon düşün canm
Bennnn seni hic birakip gidee miyimmmmmmmmmmmmm ask olsunnn((
Hıh işte şimdi bittim ben kahve demiycektin güzellik can evimdir çünkü :))O yuzden kahve candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?