- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.341
o gün aslında yoğun bir gün olabiliyor, bayramlaşma faslında geç cevap verdi diye bile insan tartışabiliyorHalbuki tartışmak yerine birbirlerini anlamaya çalışsalar farklı olur her şey biraz empati şart ...
birlikte gireriz Allah nasip ederse bayramaayalnızlık bir dert hayatında biri olması bir dert yaacaba küs mü girsem hem karışamaz
Tabiiki dedim ya her zaman karşımızdakinin yerine koyabilmeliyiz kendimizio gün aslında yoğun bir gün olabiliyor, bayramlaşma faslında geç cevap verdi diye bile insan tartışabiliyor
dakkada bir yazışan çift değiliz biz mesela
Olmaz bayramlar bunun için var yapma sakınyalnızlık bir dert hayatında biri olması bir dert yaacaba küs mü girsem hem karışamaz
kesinlikleTabiiki dedim ya her zaman karşımızdakinin yerine koyabilmeliyiz kendimizi
normalde ikinciyi içmem ama sen katarsan içerim :)ikinci bardaklar benden o zaman :)
tüm gün konuşmak istiyor benimkio gün aslında yoğun bir gün olabiliyor, bayramlaşma faslında geç cevap verdi diye bile insan tartışabiliyor
dakkada bir yazışan çift değiliz biz mesela
inşallah margambirlikte gireriz Allah nasip ederse bayramaa
Tamam biraz rahatla hadi ağlamak ayıp değildir ama fazla yok ona görekesinlikle
bu akşam çok duygusal modumdayım
sanada hayır diyemiyorum yaOlmaz bayramlar bunun için var yapma sakın
Ben hayırı kabul edersem dersin :))sanada hayır diyemiyorum ya
diyemiyorum işte sana kıyamadığımdan galibaBen hayırı kabul edersem dersin :))
Bende sana kıyamam bitanem o yüzden dedimdiyemiyorum işte sana kıyamadığımdan galiba
NollduuHeyyyyyttttttttttttttt
Korkuttun benideTamam sakin olun kv deme konuştum bak Çayda soğudu kim.koycak şimdi nerde kalmıştık offff offf ben şekersiz içiyom kızlar
Cancazim ben sana Kıyamam ki korkma yafuuuKorkuttun benide
Bende cok sekerli iciyom sedefimmmTamam sakin olun kv deme konuştum bak Çayda soğudu kim.koycak şimdi nerde kalmıştık offff offf ben şekersiz içiyom kızlar
Biz buradayız da iki kaçak nerdeCancazim ben sana Kıyamam ki korkma yafuuunerde kalmıştık efenimmm
Niye bagiriyorsun yaHeyyyyyttttttttttttttt
Suyumu alip yatagima uzandim ve geldimmm:))Biz buradayız da iki kaçak nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?