- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.321
Afiyet olsun kuzucuk :)bunu ben yanda yerim düzde yerim her şekil yerim yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kuzucuk :)bunu ben yanda yerim düzde yerim her şekil yerim yaaaa
bence sevgililerin çoğu bayramda çok kavga ediyorlardeğil demi ablam ama bayramda mutlu olmayınca böyle oluyor inşallah bayrama küs girmeyiz
Amy i görünce öpüşcüğümüz aklımıza geliyoooKız beyim geldi sorma ne kaçırdım gene Furcamm kendimi artıkın
ellerine sağlık perim yalnız ben çok şekerli içerim şekerler çok az değil mi
teşekkür ederim ablacım börekler kimdennAfiyet olsun kuzucuk :)
yetmezzzz daha çok şeker isterim ben peri cidden şekeri çıkaramadım hayatımdan cimrileşme çok koy
bak senin için kocaman kalpli getirdim
Amy i görünce öpüşcüğümüz aklımıza geliyooo
oyy bende kavga görsem kaçarım ama kavga üstüme geliyor iştebence sevgililerin çoğu bayramda çok kavga ediyorlar
bu akşam bizim balkon altında bir çift tartışıyordu ayıracaklar bizi diye isyan ediyordu cocuk kıza
bende içeri kaçtım hava da alamadım
en öpüşken sayfa bizim sayfa
Siz çayları doldurun gerisi bana aitteşekkür ederim ablacım börekler kimdenn
ben ne yapayım mezeler benden mi olsun
ama bence öyle bak bende yaşadığım için biliyorum çoğu kişi gitme gezme onlarla gittin benle niye gitmedin niye buluşmadık neden eve geç geldin tartışmalarına giriyoroyy bende kavga görsem kaçarım ama kavga üstüme geliyor işte
en öpüşken sayfa bizim sayfa
ama çayları benden önce bir peri doldurmuş kiSiz çayları doldurun gerisi bana ait
yetmezzzz daha çok şeker isterim ben peri cidden şekeri çıkaramadım hayatımdan cimrileşme çok koy
ikinci bardakları sen doldurama çayları benden önce bir peri doldurmuş ki
Halbuki tartışmak yerine birbirlerini anlamaya çalışsalar farklı olur her şey biraz empati şart ...ama bence öyle bak bende yaşadığım için biliyorum çoğu kişi gitme gezme onlarla gittin benle niye gitmedin niye buluşmadık neden eve geç geldin tartışmalarına giriyor
İkinci bardağı var daha bu işinama çayları benden önce bir peri doldurmuş ki
yalnızlık bir dert hayatında biri olması bir dert yaacaba küs mü girsem hem karışamazama bence öyle bak bende yaşadığım için biliyorum çoğu kişi gitme gezme onlarla gittin benle niye gitmedin niye buluşmadık neden eve geç geldin tartışmalarına giriyor
ayyyyy bunlar çok tatlı :)
ay cimrileşirmiyim ben aşk olsun bak rengarenk getirdim hem çok koyma şeker zararlı kıyamam sana
ikinci bardakları sen doldur
ikinci bardaklar benden o zaman :)İkinci bardağı var daha bu işin