- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.241
Afferim size iyi etmişsiniz :))telefonlarda ki engelleme özelliklerini bulamadık
isyan ettik
sonrada sinirimizi seni öperek atalım dedik
dimi mahperi hatun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afferim size iyi etmişsiniz :))telefonlarda ki engelleme özelliklerini bulamadık
isyan ettik
sonrada sinirimizi seni öperek atalım dedik
dimi mahperi hatun
çok imrenirdim kaydıra kaydıra desenli şifreyi girip kili açmak isterdimhii şifre deme desenli şifre koymuştum bide unuttum akıl mı var bende delirtti beni Allahtan bide sayılı pin kodu koydurtuyor unutursak falan diye aaa ne biçim tel o ne üzüyor benim editörümü
@Sedef-armina , yine kaçırıyorsun biziKiaçıran avucunu öpüversin :))
Benmi tatlıyımevet evet aynen öyle seni tatlı bulduk öpelim dedik
ay birde soruyorBenmi tatlıyım
O sizin tatlılığınızdan olmasın :)
şifresizde karıştırıyorlar ya ona gıcık oluyorum hele annem ben ellemem ama illa elliyorlar ortada gördüklerinde biri varsaçok imrenirdim kaydıra kaydıra desenli şifreyi girip kili açmak isterdim
yapayım dedim yapmaz olaydım alışmadım kız şifresiz daha rahat vallahiii
bulamadım canım yok öyle bir özelliği
anca çağrı gelirse oluyor
ya gelmeden engellemk istersem
dışarı çıktığımda bunu telefonculara soracağım
kardeşimm kaçırıyor gerçekten kızıcak bize sonra@Sedef-armina , yine kaçırıyorsun bizi
aaa sen kadar olamayız ki biz ablacımBenmi tatlıyım
O sizin tatlılığınızdan olmasın :)
benimkini karıştıran olmuyor o sorun değil zaten ama ben o reddedilme şeyini bulamadım ya çok koydu banaşifresizde karıştırıyorlar ya ona gıcık oluyorum hele annem ben ellemem ama illa elliyorlar ortada gördüklerinde biri varsa
kardeşimm kaçırıyor gerçekten kızıcak bize sonra
aaa sen kadar olamayız ki biz ablacım
Sormayım peki ama bişey yapmış olmam lâzım bunun için de ne acabaay birde soruyor
Ama karşımızda ki bir kişiyi tatlı bulmak için o kişiden tatlılık tarzında hareketlere mi maruz kalmamız gerek ablacımSormayım peki ama bişey yapmış olmam lâzım bunun için de ne acaba
iyice araştır netten kuzucum bulursun illaki bir telefoncuya barim git engellemen gereken biri varsa eğer :/ 20 yaşındayım ben editörümbenimkini karıştıran olmuyor o sorun değil zaten ama ben o reddedilme şeyini bulamadım ya çok koydu bana
kça yaşındasın canım sen
Hımm benim gibi hisleriniz kuvvetli demekAma karşımızda ki bir kişiyi tatlı bulmak için o kişiden tatlılık tarzında hareketlere mi maruz kalmamız gerek ablacım
bazı insanlar tanımadanda sempatik ve cana yakın gelebiliyor
çok doğru konuştun margam insan bir an sıcaklık duyabiliyorAma karşımızda ki bir kişiyi tatlı bulmak için o kişiden tatlılık tarzında hareketlere mi maruz kalmamız gerek ablacım
bazı insanlar tanımadanda sempatik ve cana yakın gelebiliyor
pek kuvvetli sayılmaz aslında sağ anladığım sonra da sol vurdukları çok oldu ahahahHımm benim gibi hisleriniz kuvvetli demek
ben niyeyse duyuyorum amy karşı yaaaçok doğru konuştun margam insan bir an sıcaklık duyabiliyor
Salla gitsin biz ona "his" kazası diyoruz :))pek kuvvetli sayılmaz aslında sağ anladığım sonra da sol vurdukları çok oldu ahahah
çok kötü kaza oluyor ama insan yaralanıyor resmen bir gün bir çarpıcam tam olcak sonra da ölcem gitcem yaSalla gitsin biz ona "his" kazası diyoruz :))