• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tüh ya , benim içime doğdu

E-brulim E-brulim , sormuştu sanırım
bir şey mi oldu diye
bende o esnada olmadı demiştim

ama içime doğdu demek ki yazmak geldiydi sana :KK43:
canım benim kalbin temizmiş demekki :( olmuşla ölmüşe çare yokmuş bu dış cam bildiğim kadarıyla pahalı değilmiş iç cammış önemli olan tabletimden biliyorum güzelim tabletimde böyle ortada gitmişti teli androidli alınca memnun olmuştum ama kısa sürdü :(

canım benim kalbin temizmiş demekki :KK43: olmuşla ölmüşe çare yokmuş bu dış cam bildiğim kadarıyla pahalı değilmiş iç cammış önemli olan tabletimden biliyorum güzelim tabletimde böyle ortada gitmişti teli androidli alınca memnun olmuştum ama kısa sürdü :KK43:
canım benim ya, ama olsun cana geleceğine mala gelsin , daha kötü şeylerde olabilirdi
neler okuyoruz haberlerde..

canım benim ya, ama olsun cana geleceğine mala gelsin , daha kötü şeylerde olabilirdi
neler okuyoruz haberlerde..
aman Allah korusun doğru diyorsun şimdilik kötü düşünmemeye çalışıyorum Allahtan pahalı bir telefon değil telin değerine göre artıyormuş para çünkü margam

aman Allah korusun doğru diyorsun şimdilik kötü düşünmemeye çalışıyorum Allahtan pahalı bir telefon değil telin değerine göre artıyormuş para çünkü margam
inşallah sorunlar bir şekilde ortadan kalkar , sende sıkma canını

ya o engelleme işi yine sende var ben bugun numara nasıl engellenir telefonda aradıma radım bulamadım
bir bakayım dedim gerçi lazım değildi ama gene bulamadım kız

çok cahilleşmişim :D

inşallah sorunlar bir şekilde ortadan kalkar , sende sıkma canını

ya o engelleme işi yine sende var ben bugun numara nasıl engellenir telefonda aradıma radım bulamadım
bir bakayım dedim gerçi lazım değildi ama gene bulamadım kız

çok cahilleşmişim :KK70:
ben engellemedim ki bende bilmiyorum nereden napılıyor :KK70:bu androidli telleri tam olarak bilmiyorum kuzen halletti sağolsun :KK53:

akıllı akılsız bir telim vardı android değildi onda hemen tıklayınca numaraya seçeneklerde çıkardı işi yokuşa sürmüşler :KK12:
ya evet o telefonlardan bendede vardı onda bulduğum şeyi bunda bulamamaktayım

birde nette araştırdım herkes aynı soruyu sormuş

ama bir türlü net bir cevap yok

gelde deli olma yaa

D Deniz M Gunes , öpücüklerimi sunuyorum ablacım

gelde deli olma yaa

belki çok kolay bir yerdedir ama insan bulamıyor işte :/ bende inat var ben bile yıldım bulamadım :KK70:
bende yolluyorum öpücüklerimi D Deniz M Gunes :KK200:

belki çok kolay bir yerdedir ama insan bulamıyor işte :/ bende inat var ben bile yıldım bulamadım :KK70:
kız telefonun her yerine girdim hatta şifre koymayı bile yeni çözdüm bir ara şifteyi giremedim koyduğumu da unuttum

ama yok o lanet olası özellik yok işte yooook

deliriciğimm ya:63::63::63::63:

gelde deli olma yaa

Öpücükler benden hepinize kızlar :)

Şimdi bir Fransız olarak öpücüklerin sebebini araştırmaya kalkıcam ama beni yormayın kızlar sayfalarda dolandırmadan deyşverin bakem :))

kız telefonun her yerine girdim hatta şifre koymayı bile yeni çözdüm bir ara şifteyi giremedim koyduğumu da unuttum

ama yok o lanet olası özellik yok işte yooook

deliriciğimm ya:63::63::63::63:
hii şifre deme desenli şifre koymuştum bide unuttum akıl mı var bende delirtti beni Allahtan bide sayılı pin kodu koydurtuyor unutursak falan diye :KK12: aaa ne biçim tel o ne üzüyor benim editörümü:63:

Back