- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.221
sguatla pek alakam yok tatlım ben seni yanlış yönlendirmeyeyim şimdine hareketi canım mesela sen biliyo musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sguatla pek alakam yok tatlım ben seni yanlış yönlendirmeyeyim şimdine hareketi canım mesela sen biliyo musun
henüz göstermedim hayatım o konuda birşey diyemem iç cam gitti anlaşılan dış olsa bundan iyiydi :/Gider Allah'ın izniyle canım yeter ki sen kararlı ol :)
mahperi hatun , canım nerelerdesin telefonun kullanılmayacak durumda mı
tüh ya , benim içime doğduhenüz göstermedim hayatım o konuda birşey diyemem iç cam gitti anlaşılan dış olsa bundan iyiydi :/
canım benim kalbin temizmiş demekki olmuşla ölmüşe çare yokmuş bu dış cam bildiğim kadarıyla pahalı değilmiş iç cammış önemli olan tabletimden biliyorum güzelim tabletimde böyle ortada gitmişti teli androidli alınca memnun olmuştum ama kısa sürdütüh ya , benim içime doğdu
E-brulim , sormuştu sanırım
bir şey mi oldu diye
bende o esnada olmadı demiştim
ama içime doğdu demek ki yazmak geldiydi sana
canım benim ya, ama olsun cana geleceğine mala gelsin , daha kötü şeylerde olabilirdicanım benim kalbin temizmiş demekki olmuşla ölmüşe çare yokmuş bu dış cam bildiğim kadarıyla pahalı değilmiş iç cammış önemli olan tabletimden biliyorum güzelim tabletimde böyle ortada gitmişti teli androidli alınca memnun olmuştum ama kısa sürdü
aman Allah korusun doğru diyorsun şimdilik kötü düşünmemeye çalışıyorum Allahtan pahalı bir telefon değil telin değerine göre artıyormuş para çünkü margamcanım benim ya, ama olsun cana geleceğine mala gelsin , daha kötü şeylerde olabilirdi
neler okuyoruz haberlerde..
inşallah sorunlar bir şekilde ortadan kalkar , sende sıkma canınıaman Allah korusun doğru diyorsun şimdilik kötü düşünmemeye çalışıyorum Allahtan pahalı bir telefon değil telin değerine göre artıyormuş para çünkü margam
ben engellemedim ki bende bilmiyorum nereden napılıyor bu androidli telleri tam olarak bilmiyorum kuzen halletti sağolsuninşallah sorunlar bir şekilde ortadan kalkar , sende sıkma canını
ya o engelleme işi yine sende var ben bugun numara nasıl engellenir telefonda aradıma radım bulamadım
bir bakayım dedim gerçi lazım değildi ama gene bulamadım kız
çok cahilleşmişim
reddedilme listesi gibi bir şey var o lanet şey her ne ise bulamıyorum bendeben engellemedim ki bende bilmiyorum nereden napılıyor bu androidli telleri tam olarak bilmiyorum kuzen halletti sağolsun
akıllı akılsız bir telim vardı android değildi onda hemen tıklayınca numaraya seçeneklerde çıkardı işi yokuşa sürmüşlerreddedilme listesi gibi bir şey var o lanet şey her ne ise bulamıyorum bende
ya evet o telefonlardan bendede vardı onda bulduğum şeyi bunda bulamamaktayımakıllı akılsız bir telim vardı android değildi onda hemen tıklayınca numaraya seçeneklerde çıkardı işi yokuşa sürmüşler
belki çok kolay bir yerdedir ama insan bulamıyor işte :/ bende inat var ben bile yıldım bulamadımya evet o telefonlardan bendede vardı onda bulduğum şeyi bunda bulamamaktayım
birde nette araştırdım herkes aynı soruyu sormuş
ama bir türlü net bir cevap yok
gelde deli olma yaa
D Deniz M Gunes , öpücüklerimi sunuyorum ablacım
kız telefonun her yerine girdim hatta şifre koymayı bile yeni çözdüm bir ara şifteyi giremedim koyduğumu da unuttumbelki çok kolay bir yerdedir ama insan bulamıyor işte :/ bende inat var ben bile yıldım bulamadım
bende yolluyorum öpücüklerimi D Deniz M Gunes
Öpücükler benden hepinize kızlar :)ya evet o telefonlardan bendede vardı onda bulduğum şeyi bunda bulamamaktayım
birde nette araştırdım herkes aynı soruyu sormuş
ama bir türlü net bir cevap yok
gelde deli olma yaa
D Deniz M Gunes , öpücüklerimi sunuyorum ablacım
dünü devam ettiriyoruz ablacım öpe öpe bir kalıyoruzÖpücükler benden hepinize kızlar :)
Şimdi bir Fransız olarak öpücüklerin sebebini araştırmaya kalkıcam ama beni yormayın kızlar sayfalarda dolandırmadan deyşverin bakem :))belki çok kolay bir yerdedir ama insan bulamıyor işte :/ bende inat var ben bile yıldım bulamadım
bende yolluyorum öpücüklerimi D Deniz M Gunes
telefonlarda ki engelleme özelliklerini bulamadıkŞimdi bir Fransız olarak öpücüklerin sebebini araştırmaya kalkıcam ama beni yormayın kızlar sayfalarda dolandırmadan deyşverin bakem :))
Kiaçıran avucunu öpüversin :))dünü devam ettiriyoruz ablacım öpe öpe bir kalıyoruz
kaçırana yok dimi
hii şifre deme desenli şifre koymuştum bide unuttum akıl mı var bende delirtti beni Allahtan bide sayılı pin kodu koydurtuyor unutursak falan diye aaa ne biçim tel o ne üzüyor benim editörümükız telefonun her yerine girdim hatta şifre koymayı bile yeni çözdüm bir ara şifteyi giremedim koyduğumu da unuttum
ama yok o lanet olası özellik yok işte yooook
deliriciğimm ya
evet evet aynen öyle seni tatlı bulduk öpelim dediktelefonlarda ki engelleme özelliklerini bulamadık
isyan ettik
sonrada sinirimizi seni öperek atalım dedik
dimi mahperi hatun