• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bende öyle siteye ilk geldiğimde onunla muhatap olmuştum çok sıcakkanlı yaklaşmıştı bana sağolsun:KK200:
o zaman biz amy tarafından hiç bir zaman his kazasına ugramıycaz deseneee

şanlıyız periii :KK76::KK76:

gel burayaaaa

images

gelmez bile ablam benim :KK60: aynısı margam içinde geçerli sitede geldiğimden beri ilgimi çekiyor insan bazen hiç konuşmadığı bilmediği insana karşı cidden sıcaklık duyuyor:KK16:
ayyyy teşekkür ederim tatlım sende öylesin,şimdi yazmayayım sana olan duygularımı..:KK46:
flört ettiğim diğer kızlar gelip basarlar beni burada falan, duymasınlar:KK71::KK22:

gelmez bile ablam benim :KK60: aynısı margam içinde geçerli sitede geldiğimden beri ilgimi çekiyor insan bazen hiç konuşmadığı bilmediği insana karşı cidden sıcaklık duyuyor:KK16:
Bende hanginize sataşma olsa dayanamıyor konuya sazanlama atlıyorum kıyamıyorum sizlere napim :(

ayyyy teşekkür ederim tatlım sende öylesin,şimdi yazmayayım sana olan duygularımı..:KK46:
flört ettiğim diğer kızlar gelip basarlar beni burada falan, duymasınlar:KK71::KK22:
kız izleme bildirimin geldiğinde görmen lazımdı beni nasıl mutluluktan delirmiştim çocuk gibiyim ya :KK70:
sus sus duymasınlar aşkımızı saklı yaşayalım margam:KK23:

Back