- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.261
bende öyle siteye ilk geldiğimde onunla muhatap olmuştum çok sıcakkanlı yaklaşmıştı bana sağolsunben niyeyse duyuyorum amy karşı yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öyle siteye ilk geldiğimde onunla muhatap olmuştum çok sıcakkanlı yaklaşmıştı bana sağolsunben niyeyse duyuyorum amy karşı yaaa
İnanın karşılıklıben niyeyse duyuyorum amy karşı yaaa
kim ölüyor margama birşey olamaz Allahım korusun onuçok kötü kaza oluyor ama insan yaralanıyor resmen bir gün bir çarpıcam tam olcak sonra da ölcem gitcem ya
Deme öyleçok kötü kaza oluyor ama insan yaralanıyor resmen bir gün bir çarpıcam tam olcak sonra da ölcem gitcem ya
o zaman biz amy tarafından hiç bir zaman his kazasına ugramıycaz deseneeebende öyle siteye ilk geldiğimde onunla muhatap olmuştum çok sıcakkanlı yaklaşmıştı bana sağolsun
perimsin yapıcan tabi yapmazsan saçını başını yolarım seninkim ölüyor margama birşey olamaz Allahım korusun onu
Ayy kuzum benim yabak unutmamış vallahibende öyle siteye ilk geldiğimde onunla muhatap olmuştum çok sıcakkanlı yaklaşmıştı bana sağolsun
Amy içi dışı bir insanlardan çok şükür margam ondan yana sorunumuz asla olamazo zaman biz amy tarafından hiç bir zaman his kazasına ugramıycaz deseneee
şanlıyız periii
gel burayaaaa
tabi ki de olmaz bak altını çizerek de söyleyeyimAmy içi dışı bir insanlardan çok şükür margam ondan yana sorunumuz asla olamaz
içme kız niye içiyorsunbir duble musil içiyorum ablam ister misin , mahperi hatun m, ya sen ?
unutmam ki yerin ayrı bendeAyy kuzum benim yabak unutmamış vallahi
Aslaa aklınızdan bile geçirmeyin sakıno zaman biz amy tarafından hiç bir zaman his kazasına ugramıycaz deseneee
şanlıyız periii
gel burayaaaa
Canımsın sağol güzellik :)içme kız niye içiyorsun
unutmam ki yerin ayrı bende
gelmez bile ablam benim aynısı margam içinde geçerli sitede geldiğimden beri ilgimi çekiyor insan bazen hiç konuşmadığı bilmediği insana karşı cidden sıcaklık duyuyorAslaa aklınızdan bile geçirmeyin sakın
içme kız niye içiyorsun
unutmam ki yerin ayrı bende
ayyyy teşekkür ederim tatlım sende öylesin,şimdi yazmayayım sana olan duygularımı..gelmez bile ablam benim aynısı margam içinde geçerli sitede geldiğimden beri ilgimi çekiyor insan bazen hiç konuşmadığı bilmediği insana karşı cidden sıcaklık duyuyor
Bende hanginize sataşma olsa dayanamıyor konuya sazanlama atlıyorum kıyamıyorum sizlere napimgelmez bile ablam benim aynısı margam içinde geçerli sitede geldiğimden beri ilgimi çekiyor insan bazen hiç konuşmadığı bilmediği insana karşı cidden sıcaklık duyuyor
Bilemiyırum ama sanırım az kaçıcam :)bayramda ne yapıyorsunuz bakayım :)
kız izleme bildirimin geldiğinde görmen lazımdı beni nasıl mutluluktan delirmiştim çocuk gibiyim yaayyyy teşekkür ederim tatlım sende öylesin,şimdi yazmayayım sana olan duygularımı..
flört ettiğim diğer kızlar gelip basarlar beni burada falan, duymasınlar