- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.201
nasıl yapıyok ne yiyip ne içicezSikilasiyor canim, bir sure sonra yiyince daha gergin bir gorunumde oluyor gobek..
Ben bogazimi tutunca cok rahat verebiliyorum kilo :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yapıyok ne yiyip ne içicezSikilasiyor canim, bir sure sonra yiyince daha gergin bir gorunumde oluyor gobek..
nick değiştirme hakkım doldu kuzum askerde şimdi geçmişime bakacağını çok sanmıyorum da askerlik bitince de farklı şehirlerde olcaz ama zorluyor beni arada birNick degistirirsin canim telini fala kurcalarsa gecmisten bulur o zaman yandin
Sen zaten zayifsin niye vericen delirdin miinasıl yapıyok ne yiyip ne içicez
Canm ya ben diyet yapınca benim direk yüzümden falan gidiyor ya ondan spor yapsam daha iyi aslında ama ya ugrasmak istemiyom kız yazık be 4 kilo gitse off tamam walla ne güzel bak isteyince weriyon masallahSikilasiyor canim, bir sure sonra yiyince daha gergin bir gorunumde oluyor gobek..
fazlam var 5 6 kilo vermem lazım kıs kilo aldımSen zaten zayifsin niye vericen delirdin mii
Kac kere degistirdin yahunick değiştirme hakkım doldu kuzum askerde şimdi geçmişime bakacağını çok sanmıyorum da askerlik bitince de farklı şehirlerde olcaz ama zorluyor beni arada bir
Daha once hic spor yaptin mi canimCanm ya ben diyet yapınca benim direk yüzümden falan gidiyor ya ondan spor yapsam daha iyi aslında ama ya ugrasmak istemiyom kız yazık be 4 kilo gitse off tamam walla ne güzel bak isteyince weriyon masallah
5. buKac kere degistirdin yahu
O zaman spor yapicannnnn evde misin sen is yerinde misinfazlam var 5 6 kilo vermem lazım kıs kilo aldım
Yaptım azcık canm ya çok değilDaha once hic spor yaptin mi canim
işteyim canım ya 13ünden sonra çıkıcamO zaman spor yapicannnnn evde misin sen is yerinde misin
Hey masallah bende hakkimi doldurnuaum
birazcık kararsızsam ne var sankiHey masallah bende hakkimi doldurnuaum
Duzenli olarak dogru egzersizleri yaparsan iyi sonuc alirsin sedefcimmYaptım azcık canm ya çok değil
Cok.yorgun oluyor musun is cikisi :)işteyim canım ya 13ünden sonra çıkıcam
yani biraz misal bugün 10da geldim akşam 10da çıkıyorum. aslında burda da oturuyorum ama ne bilim bi kaç hareket yapabilirim aslında eve gidince ya sorunlu bölgelerimi söyliyim sana. iç bacaklarım ve simit bölgemCok.yorgun oluyor musun is cikisi :)
Ewet canm haklısın tam busefer yapcam diom hoppp gene bi bakmissin wagecmisimDuzenli olarak dogru egzersizleri yaparsan iyi sonuc alirsin sedefcimm
Gider Allah'ın izniyle canım yeter ki sen kararlı ol :)Ewet canm haklısın tam busefer yapcam diom hoppp gene bi bakmissin wagecmisim
Offf off 3 gitsin yetecek 4 falan olsa süper de fazla gerekli değil ya
iç bacakların için sguat ın çeşitleri var o iç bacağa uygun hareketleri araştırıp ufak ufak başla canımyani biraz misal bugün 10da geldim akşam 10da çıkıyorum. aslında burda da oturuyorum ama ne bilim bi kaç hareket yapabilirim aslında eve gidince ya sorunlu bölgelerimi söyliyim sana. iç bacaklarım ve simit bölgem
ne hareketi canım mesela sen biliyo musuniç bacakların için sguat ın çeşitleri var o iç bacağa uygun hareketleri araştırıp ufak ufak başla canım