- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.181
of benimde çok pis dedikodu yapasım varda aslındaNiye guvenmiyim ki :) cunku abiside biliyor o kisiyi sevmedigimizi hatta abiside bize katiliyo ahahah
Kiz pirayeem cok tatlisin sen yaaa
Masallah bu ne guzellik :)
Kimin hakkinda ofkeni kusucan bakayim ahahahaof benimde çok pis dedikodu yapasım varda aslında
sağol kuzumsenin kadar değil işte
Bilmem kiioyyu sedefim saftim kaydi suanda benimmm diyet bana agir geliyooooo yardim et banaaaa
Bugun ben sana opucuklerimi.yolluyorumnmm
çOk iyi benim vücud çok zorluylr beni biraz versem almak için çaba sarfediyorFeraceli , alintilari kek yapicamndiye mahvettin kiz
Bende diyette ve spordayim suan 4 kilo vermisimm ozellille gobegimi erittim :)
Gobegimi yok ediyorummm : ) bu yuzden sadece sivi ile besleniyorumm canimmmm hii birde meyve ileAldım kuzum Öpücüklerini Ohhh misss gibi walla miss
Canm benim ne diyeti bakalım benimde bölgesel war ya az gitse gobekten bide kalcadan offf of
Diyet sporla yapilinca cok etki gosteriyor bence :))Oo
çOk iyi benim vücud çok zorluylr beni biraz versem almak için çaba sarfediyor
buraya yazmaya korkuyorum aslında yoksa konu açardımKimin hakkinda ofkeni kusucan bakayim ahahaha
Kuzeni kiz mi , bizim cekistirdigimizde kuzeniydi zatenburaya yazmaya korkuyorum aslında yoksa konu açardımkuzeniyle alakalı canım ya
benimkinin kuzeniKuzeni kiz mi , bizim cekistirdigimizde kuzeniydi zatenher sulalede bir gicik olunan kisi var yaaa
Kesinlikle öyle benim şöyle pis bi huyum var yazın kilo veremiyorumDiyet sporla yapilinca cok etki gosteriyor bence :))
Sorun neyy pekibenimkinin kuzeni
korkuyorum margaaaaaaaSorun neyy pekidokull pirayeee
Kesinlikle öyle benim şöyle pis bi huyum var yazın kilo veremiyorum
Numaraları aldım ama kontür yok
Tehlilei durumlar olabulu diyorsun haaakorkuyorum margaaaaaaahesabımın olduğunu biliyor bulabilir
Benimkide biliyoraynen tatlım
Kız azcık anlat bacim bende yapim ondan gidiyormu göbek kilo falan ayrıca geri alınıyor mu hemn canm ya bikere benim ole olduGobegimi yok ediyorummm : ) bu yuzden sadece sivi ile besleniyorumm canimmmm hii birde meyve ilediyetten cok apor daha eglenceli geliyor bana
üyeliğimi bilmiyor benimki ama bulmasına ramak kaldıBenimkide biliyorah ah ilk uye oldugum zamanlarda bana kab kusturmustu resmen
Sikilasiyor canim, bir sure sonra yiyince daha gergin bir gorunumde oluyor gobek..Kız azcık anlat bacim bende yapim ondan gidiyormu göbek kilo falan ayrıca geri alınıyor mu hemn canm ya bikere benim ole oldu
Sen nasıl yapıon canm ya
Nick degistirirsin canimüyeliğimi bilmiyor benimki ama bulmasına ramak kaldısen editörsün bide ben gayet sıradan hatta fazla sıradan bir üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?