- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.161
Beklemedeyimmm okumadigim bir kac tarif daha kaldi onlarada bakarim girmiskennn :))Açıcam birazdan bekle
Ha bu arada tatlibikiz dedi ki numarami istiyorsa verebilirain dediAçıcam birazdan bekle
Ay kuzum benim ya tatliş kızım benim ve ve seninkinide veeMargarikottatlış k8st: 42470812 .!.:Ha bu arada tatlibikiz dedi ki numarami istiyorsa verebilirain dedi
Unuttum demeyii:))
Pirayeeeeee hosgeldin fistigimmmm naber
hoşbuldum margam iyidir senden naber nasılsın bakalımPirayeeeeee hosgeldin fistigimmmm naber
Tamam canim birazdan yolluyorummmmm :))Ay kuzum benim ya tatliş kızım benim ve ve seninkinide vee
Bende iyiyim tatlim benim :)hoşbuldum margam iyidir senden naber nasılsın bakalım
ne dedikodu yaptınız bakayımBende iyiyim tatlim benim :)
Gorumcoyla lafladimm geldimm buraya :)
Ah benim canmmmm margama unutmazmis benide anca girebildim daha canm ev işiydi bizim kızdı derken iyi allaha şükürNicki Mouse napiyorsun tatlimmmm
Bi arkadasi rahatsizlanmis canim bir ilac adi istedi benle ayni rahatsizligi varmista :) dedikodu yapmiyoruz yaaaaa pekne dedikodu yaptınız bakayım
Prensesimi merak ediyorum ben her gun ablasina opucuk yollayan o tatli minigi goster banaaaaaaaa :))Ah benim canmmmm margama unutmazmis benide anca girebildim daha canm ev işiydi bizim kızdı derken iyi allaha şükür
Sen nasilsin rapçi teyzemiz
heeeeeeeee anladım kuzum. niye kız yapılmaz mı dedikoduBi arkadasi rahatsizlanmis canim bir ilac adi istedi benle ayni rahatsizligi varmista :) dedikodu yapmiyoruz yaaaaa pek
Nasıl gostereyim ablası sanaPrensesimi merak ediyorum ben her gun ablasina opucuk yollayan o tatli minigi goster banaaaaaaaa :))
Nasıl gostereyim ablası sana
Bebegim yapiyoruz da yuz yuze geldigimiz de yapiyoruzheeeeeeeee anladım kuzum. niye kız yapılmaz mı dedikodu
hahahhahahahhaBebegim yapiyoruz da yuz yuze geldigimiz de yapiyoruzozellikle onlarin sulalesinde ikimizinde sevmedigi bir sahsiyet hakkinda verip veristiriyoruz valla ahahahaha korkulur bizden (
hahahhahahahhagüveniyor musun kız bişey mişey demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?