- 9 Ocak 2015
- 19.424
- 80.762
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.141
Bende kuzenimle yarışma için keke yapıyorumBen arkadaslarla oturuyorummm :) sen napiyorsunn :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kuzenimle yarışma için keke yapıyorumBen arkadaslarla oturuyorummm :) sen napiyorsunn :))
Diyorum ne diyor bunlar megerse ilk mesajda sorular kalmis gitti aklimmm :)hep gül margam :**
Neli yapcan keki :) merakla bekliyorummmm baya tarif gelmis cok guzel tarifler var ya..Bende kuzenimle yarışma için keke yapıyorum
Zayıflatan kek yapyomMargariyaptım :D bnden başka tarif post: 42470623 .!.:Neli yapcan keki :) merakla bekliyorummmm baya tarif gelmis cok guzel tarifler var ya..
İmm mmmmm diyorsunnn :)_HaRika_ , bu resminiz hos eylul diger fotosokluyu koymaaaaa
Tuzlu kek yapsana kiz :)Zayıflatan kek yapyom
pDiyorum ne diyor bunlar megerse ilk mesajda sorular kalmis gitti aklimmm :)
Sabah tekli foto vardi o sendin demi boydan bir kiz vardi haniİmm mmmmm diyorsunnn :)
Kepekli kuru üzümlü yaptımTuzlu kek yapsana kiz :)
Evet :-DSabah tekli foto vardi o sendin demi boydan bir kiz vardi hani
Kiz kek yapmayi bilmiyonda kuzeninden yardim mi aliyon bakayim sen
Masallah nazar degmesin :)) ne zamam geliyo senin kiEvet :-D
Kepekli himmm merak ettim konu acmadin degil miKepekli kuru üzümlü yaptım
Yok kız kuzenim 13 yaşında seviyor benimle kalmayı o yüzden aşk olsunMargarikotiyaşındayken : 42470707 .!.:Kiz kek yapmayi bilmiyonda kuzeninden yardim mi aliyon bakayim sen
Ocagin 20 si nde falan gelir :)Masallah nazar degmesin :)) ne zamam geliyo senin ki
Açıcam birazdan bekleKepekli himmm merak ettim konu acmadin degil mi
Teşekkür ederim tatlm bnmMasallah nazar degmesin :)) ne zamam geliyo senin ki
Hiiiiii takiliyorum ya ablasi onda ogret o zamanYok kız kuzenim 13 yaşında seviyor benimle kalmayı o yüzden aşk olsun