- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.781
Hahaha bence de : ) cok seker ama..
Heee, tam beni anlatiyo.
Nasilsin guzelim?
Nasil olayim canim suan biraz belim agriyor sen nasilsin kim kirdi bakayim kalbiniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha bence de : ) cok seker ama..
Heee, tam beni anlatiyo.
Nasilsin guzelim?
merhaba nasılsınız :)burdayimmmmmmm geldimmmmm
Foruma bakiyordum canim nereye vakcam sana bakcak halim yok ya hahaha : )nereye bakıyorsunnn hıııııı
Iyiyim canim sen nasilsin neler yapiyosun bakayimmmm : )merhaba nasılsınız :)
teşekkürler :) dün neredeyse bilgisayarı kıraaktım hangi konuya mesaj atsam otomatikman konu takip haha neyseki yardımıma koştun :)) burası eğlenceli topik valla çok beğendim :)Iyiyim canim sen nasilsin neler yapiyosun bakayimmmm : )
Ne demek canim benkm. Bende anneme rofle yaptim. O deliklerden saci cikarirken parmagim kipkirmizi olmus. Suan zonkluyor.. tigi tutarken..teşekkürler :) dün neredeyse bilgisayarı kıraaktım hangi konuya mesaj atsam otomatikman konu takip haha neyseki yardımıma koştun :)) burası eğlenceli topik valla çok beğendim :)
Kiz ne danteli. Rofle yaparken basina bobe gecirip deliklerden sac cikariyorsun ya tig gibi bisiyle.. onu tuttum o yaptiaa geçmiş olsun, dantel mi yapıyorsun ?
Gecmis olsun kuzum.Hahaha bence de : ) cok seker ama..
Nasil olayim canim suan biraz belim agriyor sen nasilsin kim kirdi bakayim kalbiniiii
hahaGecmis olsun kuzum.
Benim Recep ivedigim var kalbimide o kirdi.
Bunuda kirarsa
Sevgililer gununde bi cuval kru sogan getirdi , benim dna mda romantizm yok diyo .
Ivedik bile romantik benimki yaninda
selamm :)Hellloooo
Burdan da eksik kalmiyim didim geldimselamm :)
ahaha :=) iyi yapmışsın :)Burdan da eksik kalmiyim didim geldim
Napiyonis bakiym nassinizzahaha :=) iyi yapmışsın :)
Iyi yapmisin kuzummmm napiyon bugun kac tane cikilota yedinnn bakayimmBurdan da eksik kalmiyim didim geldim
iyiyim valla ne olsun ): yuvarlanıp gidiyorum sen peki :)Napiyonis bakiym nassinizz
Haha yok artik sevgililer gununden kalma bi nefret mi bu yoksa hahahaGecmis olsun kuzum.
Benim Recep ivedigim var kalbimide o kirdi.
Bunuda kirarsa
Sevgililer gununde bi cuval kru sogan getirdi , benim dna mda romantizm yok diyo .
Ivedik bile romantik benimki yaninda
ooo en tarz üye mii vayy :)Napiyonis bakiym nassinizz