İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Vallahi bende yuvarlaniyorum
haha :) yuvarlana yuvarlana nereye kadar be sıcaklar da geldi gezme tozma vakti şimdi :) ama anlayamadığım bu sıcakta kabanla gezenler var ????? ben bugün eve gelene kadar öldüm o kabanla sabah soğuk diye giydik amaa

haha :) yuvarlana yuvarlana nereye kadar be sıcaklar da geldi gezme tozma vakti şimdi :) ama anlayamadığım bu sıcakta kabanla gezenler var ????? ben bugün eve gelene kadar öldüm o kabanla sabah soğuk diye giydik amaa
Ben gunduz bluzla ciktim elimde ceketim vardi ama sonra bi anda dolu yaginca giymek zorunda kaldim
Hangi sehirdeydinn

Evet benimmm cok tesekkr ederim kizz :)
Marga bu mesajini gorse simartmayin şunu der
haha rica ederim :) yoook margarikotin iyi bir insan demez öyle şey :) bak ben bir konuya cevap atıyorum otomatikman konu takip ediliyor. ay bir sinir oldum saolsun margarikotin yardım etti :)

haha rica ederim :) yoook margarikotin iyi bir insan demez öyle şey :) bak ben bir konuya cevap atıyorum otomatikman konu takip ediliyor. ay bir sinir oldum saolsun margarikotin yardım etti :)
Sen marganin iyi yuzunu gormussun
Dur mesaj atiym gelsin bak neler dicek bana

İyidir iyidirr
Onun cadiligi bana
Napmis parmagina beceriksiz
aa öyle deme ama :) annesine röfle yapmış deliklerden tığ gibi birşey yardımıyla saçı çıkarmaya çalışırken parmağına birşey olmuş ama unuttum 4- 5 sayfa geride yazıyor konuştuk onunla az önce

Hanfendi survivor izlicekmis gelemezmia topige
O senin tatliliginnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…