- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.801
Ya çikileta yimedimIyi yapmisin kuzummmm napiyon bugun kac tane cikilota yedinnn bakayimm
Vallahi bende yuvarlaniyorumiyiyim valla ne olsun ): yuvarlanıp gidiyorum sen peki :)
haha :) yuvarlana yuvarlana nereye kadar be sıcaklar da geldi gezme tozma vakti şimdi :) ama anlayamadığım bu sıcakta kabanla gezenler var ????? ben bugün eve gelene kadar öldüm o kabanla sabah soğuk diye giydik amaaVallahi bende yuvarlaniyorum
Ben gunduz bluzla ciktim elimde ceketim vardi ama sonra bi anda dolu yaginca giymek zorunda kaldimhaha :) yuvarlana yuvarlana nereye kadar be sıcaklar da geldi gezme tozma vakti şimdi :) ama anlayamadığım bu sıcakta kabanla gezenler var ????? ben bugün eve gelene kadar öldüm o kabanla sabah soğuk diye giydik amaa
ben istanbul peki sen dolu yağmış oralara aa nereler ora kızBen gunduz bluzla ciktim elimde ceketim vardi ama sonra bi anda dolu yaginca giymek zorunda kaldim
Hangi sehirdeydinn
G.antepteyim kiz sana bayaaaaa uzakben istanbul peki sen dolu yağmış oralara aa nereler ora kız
ooo uzak baya birşey sorcam avatardaki kız sen misin eğer sensen valla baya güzel bir kızsınG.antepteyim kiz sana bayaaaaa uzak
Evet benimmm cok tesekkr ederim kizz :)ooo uzak baya birşey sorcam avatardaki kız sen misin eğer sensen valla baya güzel bir kızsın
haha rica ederim :) yoook margarikotin iyi bir insan demez öyle şey :) bak ben bir konuya cevap atıyorum otomatikman konu takip ediliyor. ay bir sinir oldum saolsun margarikotin yardım etti :)Evet benimmm cok tesekkr ederim kizz :)
Marga bu mesajini gorse simartmayin şunu der
Sen marganin iyi yuzunu gormussunhaha rica ederim :) yoook margarikotin iyi bir insan demez öyle şey :) bak ben bir konuya cevap atıyorum otomatikman konu takip ediliyor. ay bir sinir oldum saolsun margarikotin yardım etti :)
aa margarikotin mi ??Sen marganin iyi yuzunu gormussun
Dur mesaj atiym gelsin bak neler dicek bana
tamam bekliyorumTabi kiiizzz
Mesaj attim damlar simdi
İyidir iyidirrtamam bekliyorummerak ettim doğrusu ama yook magarikotin iyi insan ya :) hem kızcağız parmağını yaralamış ya
aa öyle deme ama :) annesine röfle yapmış deliklerden tığ gibi birşey yardımıyla saçı çıkarmaya çalışırken parmağına birşey olmuş ama unuttum 4- 5 sayfa geride yazıyor konuştuk onunla az önceİyidir iyidirr
Onun cadiligi bana
Napmis parmagina beceriksiz
kız bişey diyecem valla nick in gibi tatlı kızsın :) yüzün çok güzel :) masum bir yüzün varİyidir iyidirr
Onun cadiligi bana
Napmis parmagina beceriksiz
Hanfendi survivor izlicekmis gelemezmia topigeaa öyle deme ama :) annesine röfle yapmış deliklerden tığ gibi birşey yardımıyla saçı çıkarmaya çalışırken parmağına birşey olmuş ama unuttum 4- 5 sayfa geride yazıyor konuştuk onunla az önce
6078 ve 6079. sayfada yazıyor parmağına ne olduğunuTabi kiiizzz
Mesaj attim damlar simdi
Tarz uyemiz ooooo fena giyinirooo en tarz üye mii vayy :)
Ben seni ne zaman kirdim kiiii cipsimi alip geldimmmmmHanfendi survivor izlicekmis gelemezmia topige
O senin tatliliginnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?