- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.781
Hahaha bence de : ) cok seker ama..
Heee, tam beni anlatiyo.
Nasilsin guzelim?
merhaba nasılsınız :)burdayimmmmmmm geldimmmmm
Foruma bakiyordum canim nereye vakcam sana bakcak halim yok ya hahaha : )nereye bakıyorsunnn hıııııı
Iyiyim canim sen nasilsin neler yapiyosun bakayimmmm : )merhaba nasılsınız :)
teşekkürler :) dün neredeyse bilgisayarı kıraaktım hangi konuya mesaj atsam otomatikman konu takip haha neyseki yardımıma koştun :)) burası eğlenceli topik valla çok beğendim :)Iyiyim canim sen nasilsin neler yapiyosun bakayimmmm : )
Ne demek canim benkm. Bende anneme rofle yaptim. O deliklerden saci cikarirken parmagim kipkirmizi olmus. Suan zonkluyor.. tigi tutarken..teşekkürler :) dün neredeyse bilgisayarı kıraaktım hangi konuya mesaj atsam otomatikman konu takip haha neyseki yardımıma koştun :)) burası eğlenceli topik valla çok beğendim :)
Kiz ne danteli. Rofle yaparken basina bobe gecirip deliklerden sac cikariyorsun ya tig gibi bisiyle.. onu tuttum o yaptiaa geçmiş olsun, dantel mi yapıyorsun ?
Gecmis olsun kuzum.Hahaha bence de : ) cok seker ama..
Nasil olayim canim suan biraz belim agriyor sen nasilsin kim kirdi bakayim kalbiniiii
hahaGecmis olsun kuzum.
Benim Recep ivedigim var kalbimide o kirdi.
Bunuda kirarsa
Sevgililer gununde bi cuval kru sogan getirdi , benim dna mda romantizm yok diyo .
Ivedik bile romantik benimki yaninda
selamm :)Hellloooo
ahaha :=) iyi yapmışsın :)Burdan da eksik kalmiyim didim geldim
Napiyonis bakiym nassinizzahaha :=) iyi yapmışsın :)
Iyi yapmisin kuzummmm napiyon bugun kac tane cikilota yedinnn bakayimmBurdan da eksik kalmiyim didim geldim
iyiyim valla ne olsun ): yuvarlanıp gidiyorum sen peki :)Napiyonis bakiym nassinizz
Haha yok artik sevgililer gununden kalma bi nefret mi bu yoksa hahahaGecmis olsun kuzum.
Benim Recep ivedigim var kalbimide o kirdi.
Bunuda kirarsa
Sevgililer gununde bi cuval kru sogan getirdi , benim dna mda romantizm yok diyo .
Ivedik bile romantik benimki yaninda
ooo en tarz üye mii vayy :)Napiyonis bakiym nassinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?