• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Gelinlikciyim canım ben.elektrik kesildi. Aksam 6ya kadar gelmeyecekmis. Eve geldik bizde:KK19:
Harbim sana bi animi anlatayim nisanliyim gelinlik bakmaya gittik kv felan ben bir tane begendim ozamanin fiyatiyla kiralamasi 200 liraydi kv ne dese begenirsin biz bankamiyiz alamam felan , ben neye ugradigimi sasirdim vesselam

Hee sorma:KK70: kafalarina kürekle vurasim geliyo:KK11:
Zor be yawrum , mesajim yarim gitti bu arada benim gelinligim tam 80 liraya kiralandi 2 yil sonra evlenen gorumcem ve eltimin gelinlikleri milyarlikti hakkimi helal etmiyorum o yuzden dugunumde hic sevmedigim bi gelinlik giydim, fotagraf felan cektirmedim tepki polsun diye

Ay bacim elti kv gorumce derdi hic bitmez kapa kapini kocanla iyi misin gerisini bosver gitsin
Onlada cok problem yasadim 1 yildir biraz duzeldi sanki, bu arada ben eltim kv , ayni apartmanda oturuyoruz onunda cok etkisi oluyo, sabah eltim yine ust attan b seyler cirpip duruyodu kac defa uyardim cirpma cami acamiyorum senin yuzunden diye ama anlamiyo sinir ediyolar

Onlada cok problem yasadim 1 yildir biraz duzeldi sanki, bu arada ben eltim kv , ayni apartmanda oturuyoruz onunda cok etkisi oluyo, sabah eltim yine ust attan b seyler cirpip duruyodu kac defa uyardim cirpma cami acamiyorum senin yuzunden diye ama anlamiyo sinir ediyolar
Bosa demmisler calti gemisi yururde elti yurumez diye bosver sende onun gicik oldu seyleri yap kadin akilli olcak bacim kocasinin ipini hertürlü elinde tutcak bence degilse zor bu isler

Zor be yawrum , mesajim yarim gitti bu arada benim gelinligim tam 80 liraya kiralandi 2 yil sonra evlenen gorumcem ve eltimin gelinlikleri milyarlikti hakkimi helal etmiyorum o yuzden dugunumde hic sevmedigim bi gelinlik giydim, fotagraf felan cektirmedim tepki polsun diye
Aman canım ya boşver... kimsenin hakki kimsede kalmaz...

Back