- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.721
YımırtlayamiyorummmOnemli bi seymi , yasinda iyi bence bebek icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YımırtlayamiyorummmOnemli bi seymi , yasinda iyi bence bebek icin
Bi sey olmaz merak etme, banada hic cocugun olmaz dediler 14 yil once , sorunum seninkiyle ayniydi bu arada , 3 cocugumda kendiliginden oldu sakin moralini bozma moralde cok onemli kasmiycaksin kendiniYımırtlayamiyorummm
Insallah canimm.. bak bana ne güzel moral veriyosun,kendini de böyle rahatlatsanaBi sey olmaz merak etme, banada hic cocugun olmaz dediler 14 yil once , sorunum seninkiyle ayniydi bu arada , 3 cocugumda kendiliginden oldu sakin moralini bozma moralde cok onemli kasmiycaksin kendini
Beni de alin araya sıldmBi sey olmaz merak etme, banada hic cocugun olmaz dediler 14 yil once , sorunum seninkiyle ayniydi bu arada , 3 cocugumda kendiliginden oldu sakin moralini bozma moralde cok onemli kasmiycaksin kendini
harbim benim kuzenle tanis oda geldi, iremira38, catlagin onde gidenidirInsallah canimm.. bak bana ne güzel moral veriyosun,kendini de böyle rahatlatsana
Hos geldin iremira nasilsinBeni de alin araya sıldm
Sagoll kuzii beyin yanik benin su ann zatenharbim benim kuzenle tanis oda geldi, iremira38, catlagin onde gidenidir
Tamm ders calisiyodumm huuu babamm hortladi bize biraktimmSagoll kuzii beyin yanik benin su ann zaten
What didinSagoll kuzii beyin yanik benin su ann zaten
Sen cok tatli bi kadinsin yawInsallah canimm.. bak bana ne güzel moral veriyosun,kendini de böyle rahatlatsana
Hoş geldin catlak kuzenTamm ders calisiyodumm huuu babamm hortladi bize biraktimm
Sende oylesin sempatigimsinSen cok tatli bi kadinsin yaw
Sende oylesin sempatigimsin
Ilac tedavisimi verdiler sanaSende oylesin sempatigimsin
Evet canım gidip geliyorum bakalım hayirlisiIlac tedavisimi verdiler sana
Oda zormus diyolar , hormon dimiEvet canım gidip geliyorum bakalım hayirlisi
Evet canım zor vallaOda zormus diyolar , hormon dimi
Benim kiz kardesimde kullandi o ilac lardan ordan biliyorum yan etkileri cok oluyoEvet canım zor valla
Kilo yapması kötü canım yaaBenim kiz kardesimde kullandi o ilac lardan ordan biliyorum yan etkileri cok oluyo
Dikkat et kendine kilo almamaya calis kiloda etkilermis , bacimin 5 yildan ve yiginla denemeden sonra oldu bebegi, insallah seninde hayirli haberlerini alirim kuzumKilo yapması kötü canım yaa