- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.661
Haaaa anladim teprik ederim. Su an benim evi gorseler banada kk nin en pis uyesi derler 3 cocuk var bendeEn teknoloji düşkünü ve en oyun kurdu üye seçildim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaaa anladim teprik ederim. Su an benim evi gorseler banada kk nin en pis uyesi derler 3 cocuk var bendeEn teknoloji düşkünü ve en oyun kurdu üye seçildim.
Teşekkür ederim canım. çocuklu evde normal :)Haaaa anladim teprik ederim. Su an benim evi gorseler banada kk nin en pis uyesi derler 3 cocuk var bende
anasına çekmiş yavrumAh bu bayanlar 7 sinde neyse 70 indede o iste napcan, senin kiz cekirdekten yetisiyo
meryeeeeeeeemmmmm nordun dogurmadinmi dahaanasına çekmiş yavrum
Yok yaa dogurmadim benim kiz tam bir tembeeellmeryeeeeeeeemmmmm nordun dogurmadinmi daha
Almiycam onu ogluma, tembel gelinYok yaa dogurmadim benim kiz tam bir tembeeell
Ayyy ogluna mi alcaktinAlmiycam onu ogluma, tembel gelin
Heee 2 oglan biri esmer biri sarisin sec begen al, gel vatandas gelAyyy ogluna mi alcaktin
Maşallah allah bagislasinHeee 2 oglan biri esmer biri sarisin sec begen al, gel vatandas gel
oglanlara kız mı arıyon sempatiğim hatunumHeee 2 oglan biri esmer biri sarisin sec begen al, gel vatandas gel
Meryem'le dunur olacamoglanlara kız mı arıyon sempatiğim hatunum
Amin cumlemizin evladini, nasilsin tatlimMaşallah allah bagislasin
Nasilsin yavrim , istemisin calisiyonmu karda kista kuzumoglanlara kız mı arıyon sempatiğim hatunum
Iyyim canim sen nasilsinAmin cumlemizin evladini, nasilsin tatlim
Iyiym kuzumm. Yok calismiyorum bugun. Bazı aksakliklar oldu. Kar yok ki burda,mersinekar yagmiyoNasilsin yavrim , istemisin calisiyonmu karda kista kuzum
Iyi olmaya calisiyorumIyyim canim sen nasilsin
Dogruya mersine yagmaz tabi, sen tam olarak ne is yapiyosun guzelimIyiym kuzumm. Yok calismiyorum bugun. Bazı aksakliklar oldu. Kar yok ki burda,mersinekar yagmiyo